Outlander III Ogólne - Dlaczego nie OIII 

Jaad - 06-03-2015, 20:57
  A mnie się właśnie podoba OIII z wyglądu. De gustibus...
												 emil_d - 07-03-2015, 20:48
  A ja doszedłem do wniosku, że w cenie 120 - 130k nie kupię lepszego auta    

Jeśli MMC utrzyma cenę to może się skuszę  
												 trooper - 08-03-2015, 15:48

| emil_d napisał/a: | 	 		  Jeśli MMC utrzyma cenę to może się skuszę    | 	  

to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII     

jeszcze trochę  i teoria Rezona legnie w grózach          
												 emil_d - 08-03-2015, 16:25

| trooper napisał/a: | 	 		   	  | emil_d napisał/a: | 	 		  Jeśli MMC utrzyma cenę to może się skuszę    | 	  

to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII     

jeszcze trochę  i teoria Rezona legnie w grózach            | 	  

A jakoś ostatnio zacząłem przeglądać oferty i jakież było moje zaskoczenie, że Mitsu za Diesla 2.2 z automatem Intense+ winszuje sobie 127k.
												 regon - 08-03-2015, 18:34

| trooper napisał/a: | 	 		  | jeszcze trochę  i teoria Rezona legnie w grózach         | 	  

nie sądzę     .
												 Jackie - 08-03-2015, 21:36

| trooper napisał/a: | 	 		  | to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII    | 	  

Tylko w lutym "przesadziłem" 3 użytkowników OII na O III (choć prawdą też jest, że żaden z nich nie sprzedał OII w "obce" ręce i wszystkie zostały jak nie w rodzinie to w gronie znajomych - mimo oferowania przeze mnie dobrych cen odkupu).

| Jaad napisał/a: | 	 		  | A mnie się właśnie podoba OIII z wyglądu | 	  

Mnie nie bardzo choć przywykłem. To po prostu dobre auto za rozsądną cenę a do tego (jak pokazuje praktyka i opinia większość ludzi na forum) mało awaryjne. To silne argumenty za tym autem.

| emil_d napisał/a: | 	 		  | A jakoś ostatnio zacząłem przeglądać oferty i jakież było moje zaskoczenie, że Mitsu za Diesla 2.2 z automatem Intense+ winszuje sobie 127k. | 	  

No właśnie    Dobry produkt za dobrą cenę    

Pozdrawiam
												 trooper - 08-03-2015, 21:37

| regon napisał/a: | 	 		  nie sądzę    . | 	  

czemu? miejmy wiarę w ludzi        

[ Dodano: 08-03-2015, 21:45 ]

| Jackie napisał/a: | 	 		  | Tylko w lutym "przesadziłem" 3 użytkowników OII na O III  | 	  

tu mi raczej chodziło o użytkowników tego forum. sam mam dwóch znajomych co się przesiedli z OII na trójki, ale na tym forum się nie udzielają.

| Jackie napisał/a: | 	 		  | Mnie nie bardzo choć przywykłem. | 	  

a mi się podoba, szczególnie po fl-ce. większym brzydactwem teraz na rynku średnich suv-ów to chyba nowa vitara jest. według mnie wygląda jak skrzyżowanie OIII z ASX-em

https://www.google.pl/sea...6%3B3000%3B2049
												 Jaad - 08-03-2015, 23:08
  A mnie się podoba nowa Vitara. Tak samo, jak OIII, mój styl.
												 Komandor - 08-03-2015, 23:27
  Nowa Vitara? Malizna okrutna. Mozna porównac co najwyzej do ASX. Ostatnia Grand Vitara już byla sporo mniejsza od O2/O3.
												 trooper - 09-03-2015, 00:35

| Jaad napisał/a: | 	 		  | A mnie się podoba nowa Vitara. Tak samo, jak OIII, mój styl. | 	  

wiesz mi też się podoba ASX i OIII, ale już kompilacja przodu OIII z tyłem ASX-a wcale niekoniecznie.      no i tak jak mówiKomandor, to raczej samochód wielkości ASX-a już się zrobił. jeszcze ten seledynowy kolorek testówki w gdyni to już zupełna porażka          
												 Jaad - 09-03-2015, 08:06

| trooper napisał/a: | 	 		  :(  	  | Jaad napisał/a: | 	 		  | A mnie się podoba nowa Vitara. Tak samo, jak OIII, mój styl. | 	  

wiesz mi też się podoba ASX i OIII, ale już kompilacja przodu OIII z tyłem ASX-a wcale niekoniecznie.      no i tak jak mówiKomandor, to raczej samochód wielkości ASX-a już się zrobił. jeszcze ten seledynowy kolorek testówki w gdyni to już zupełna porażka            | 	  

Ja mówię tylko o wyglądzie, stylu, nie o właściwościach użytkowych, czy gabarytach w tej chwili. O gabarytach napisałem słowo wcześniej, gdzie również OIII wygrywa w swej klasie. Po prostu lubię i uważam za fajny, nowoczesny styl, antytezę szpanerstwa, samochody, jak Wy to nazywacie, mydelniczkowate.   

P.S. A kolor, to w ogóle najmniej istotna rzecz jak dla mnie, zwłaszcza jeśli się nie mówi o Lambo czy Ferrarce  
												 trooper - 09-03-2015, 21:19

| Cytat: | 	 		  Po prostu lubię i uważam za fajny, nowoczesny styl, antytezę szpanerstwa, samochody, jak Wy to nazywacie, mydelniczkowate.   

| 	  

no i fajnie. miło mi że ci się podoba     bo przecież o gustach się nie dyskutuje.    

| Jaad napisał/a: | 	 		  P.S. A kolor, to w ogóle najmniej istotna rzecz jak dla mnie, zwłaszcza jeśli się nie mówi o Lambo czy Ferrarce    | 	  

no nie    . to teraz powiedz w jakim kolorze masz swojego outka i dla czego właśnie w czarnym a nie w tym dość dziwnym szaro-stalowym?        

ps

no przecież wiadomo, że Ferrarka to tylko w Marlboro red musi być.           
												 Jaad - 09-03-2015, 23:41
  Ad.1. Dokładnie...de gustibus...jak napisałem wcześniej

Ad.2. Właśnie mam ten szaro-stalowy   

Ad.3. Niekoniecznie. Czarne Ferrarki też były, po śmierci Signore Enzo.
												 trooper - 10-03-2015, 12:23

| Jaad napisał/a: | 	 		   Właśnie mam ten szaro-stalowy    | 	  

ooo, to sorki wielkie zwracam honory        

| Jaad napisał/a: | 	 		  | Czarne Ferrarki też były, po śmierci Signore Enzo. | 	  

no właśnie po śmierci Enzo. są też żółte i białe ale dla mnie tylko w MR.
												 Grimm - 10-03-2015, 19:04
  Dziś przed wejściem na drogę do Morskiego Oka miałem  okazję porozmawiać z góralem który opowiadał,  że w zeszłym roku Słowacy z jakiejś gazety lub portalu internetowego robili test 3 suv-ów właśnie na tejże drodze i "najlepij po góroch jechoł taki som jak pon przyjechoł"... 

Tak odbiegając od tematu   

| 

|  

|