To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny

Anonymous - 23-08-2007, 11:30

sapa1000 napisał/a:
........bez najmniejszych problemów tylko że nie w domkach a w pokoju w ośrodku.

to sa te pokoje czy nie???
skoro ktos z "marszu" rezerwuje pokoj to czemu nikt z organizatorow tego nie zrobi, o co tu chodzi?

Gene - 23-08-2007, 11:33

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase, zawsze! :|
yaro1976 - 23-08-2007, 11:55

arturro napisał/a:
sapa1000 napisał/a:
........bez najmniejszych problemów tylko że nie w domkach a w pokoju w ośrodku.

skoro ktos z "marszu" rezerwuje pokoj to czemu nikt z organizatorow tego nie zrobi, o co tu chodzi?

jest tam w poście napisane, że rezerwację tą przyjął "pan", a wszystko ustalaliśmy z "kobietą" - kierowniczką, mają tam jakieś dziwne podziały między sobą, o których my nie wiemy, on przyjął rezerwację, a ona pewnie nic na ten temat nie wie, IMHO, wiem wiem wygląda to na totalny burdel, ale jak juz zaczęliśmy to musimy doprowadzić to do końca.

"to czemu nikt z organizatorow tego nie zrobi" - robiłem to przez 3 miesiące! ale wychodzi na to że zaliczka wpłacona w maju to dla niej było za mało, a nie raczyl nas o tym poinformować.

Tybek - 23-08-2007, 12:09

Ja teraz z innej beczki... w sobote jest ognisko, czy mam sobie kupić asortyment (kiełbaski)? Bo jest coś wspomniane o cateringu, ale nie wiem co mam przez to rozumieć.

Będzie jakas lodówka na zimne piwko, ewentualnie coś mocniejszego...? Bo nie lubie ciepłych % :D

Anonymous - 23-08-2007, 15:11

yaro1976 napisał/a:
arturro napisał/a:
sapa1000 napisał/a:

jest tam w poście napisane, że rezerwację tą przyjął "pan", a wszystko ustalaliśmy z "kobietą" - kierowniczką, mają tam jakieś dziwne podziały między sobą, o których my nie wiemy, on przyjął rezerwację, a ona pewnie nic na ten temat nie wie, IMHO, wiem wiem wygląda to na totalny burdel, ale jak juz zaczęliśmy to musimy doprowadzić to do końca.

"to czemu nikt z organizatorow tego nie zrobi" - robiłem to przez 3 miesiące! ale wychodzi na to że zaliczka wpłacona w maju to dla niej było za mało, a nie raczyl nas o tym poinformować.

Z calym szacunkiem - podejrzane to jakies. Powinniscie wziac pania i pana na ostra rozmowe. Albo pokoje, albo nic. 100%, ze wymiekna :)

A jak nie to zostaniemy cala noc na parkingu w Lodzi :mrgreen:

yaro1976 - 24-08-2007, 09:39

glowix napisał/a:

Z calym szacunkiem - podejrzane to jakies.

no tak zaraz ktoś napisze że my zarabiamy na tym! i na pewno kryje się za tym jakiś układ, a może powołajcie Komisję!? :lol:

Anonymous - 24-08-2007, 09:50

Ok, zle sie wyrazilem... podejrzane - chodzilo mi o pana i pania z osrodka...
Sorki za nieporozumienie.

Anonymous - 24-08-2007, 09:51

czekaj czekaj, ja Cie upije i nagram na dyktafon ;p
e-gen - 24-08-2007, 12:22

Tutaj: LINK zamieściłem "apel" do osób, które pojawią się ze swoim Hyundaiem na zlocie w dniu 25.08.2007 przy Careffourze ( SBJ ).
Jackie - 25-08-2007, 21:36

Kochani,
prawda o organizacji jest taka, że bardzo często nie wychodzi jak trzeba i nie jest to wina organizatorów (myśmy z Igim stawali na rzęsach a i tak było sporo wpadek i kilka odwołanych akcji...) Po prostu ludzie w naszym kraju są tacy a nie inni i trzeba to brać pod uwagę (teraz my z Igim już to wiemy...) Także nie zważajcie na pierdoły i cieszcie się swoją obecnością, otwartym textem - ja byłbym gotów spędzić noc dupą w jeziorze ale żeby być z Wami.... Alleluja i do przodu! Wychylcie za nas kilka głębszych...My pijemy z rozpaczy już parę godzin....
Jesteśmy z Wami. Naprawdę.
Pozdrawiam

akbi - 25-08-2007, 22:57

Jackie napisał/a:
Wychylcie za nas kilka głębszych...My pijemy z rozpaczy już parę godzin....
Jesteśmy z Wami. Naprawdę.
Pozdrawiam

Wypilismy :) ... godzine temu Hubert zlozyl wszystkim zyczenia rowniez w Waszym imieniu ... do zobaczenia za rok :)

inferno - 26-08-2007, 03:16

akbi napisał/a:
Wypilismy :) ... godzine temu Hubert zlozyl wszystkim zyczenia rowniez w Waszym imieniu ... do zobaczenia za rok :)

Racja. Sam widziałem ;) . Nie było tak źle, więc nie ma się czym przejmować - grunt, że fajnie było . To mój pierwszy zlot i choć nie mogłem zostać na noc to i tak klimat przypadł mi do gustu. W przyszłym roku też mam zamiar być :mrgreen:

Mi - 26-08-2007, 18:33

mój również pierwszy zlot. jestem pozytywnie zaskoczona, jak na nowicjuszkę bardzo mi się podobało. liczę na więcej takich imprez :)
i dziękuję Jacusiowi (kierowcy L200) za miłą wycieczkę off-road :) teraz zwalczam temperaturę po mocnej klimie :)

Aga - 26-08-2007, 19:01

a ty Akbi miałeś ze sobą laptopa, ze tak na gorąco wpisywałeś info? :lol:

:lol:

Tybek - 26-08-2007, 19:07

Mi napisał/a:
dziękuję Jacusiowi (kierowcy L200) za miłą wycieczkę off-road :) teraz zwalczam temperaturę po mocnej klimie :)

Taa... Off-road to był najlepsze pomysł na sobote :D podziękowania dla Jacusia z L200 ;)