Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
szuwar - 10-09-2014, 22:38
grzesiopol napisał/a: | szuwar, ten Gołębiewski to chyba w ramach tego przymrużenia oka. |
ale..... spełnia oczekiwania chyba wszystkich, miejsc fullll, 350 parkingowych, malownicza okolica....
Dobrze by było znaleźć ośrodek który ma zróżnicowany standard, cena w stosunku do jakości byłaby do zaakceptowania dla poszczególnych osób z mniejszymi lub większymi wymaganiami.
mAGDA - 10-09-2014, 22:42
Morfi napisał/a: | A na wiosnę pokaże te nową altanę na działce na którą wkońcu doprowadziłem wodę |
Morfi rozumiem, że to Twoja propozycja na zlot 2015
mjsystem napisał/a: | Chętnie. Tylko daleko troszkę i mAGDA nie pozwala |
nie pisz tak, bo jeszcze ktoś pomyśli, że tak bierzesz pod uwagę moje zdanie
Seichan - 10-09-2014, 23:16
szuwar napisał/a: | Dobrze by było znaleźć ośrodek który ma zróżnicowany standard, cena w stosunku do jakości byłaby do zaakceptowania dla poszczególnych osób z mniejszymi lub większymi wymaganiami. |
Tomek - masz propozycję? Są organizatorzy? To dajesz
szuwar - 11-09-2014, 08:02
Seichan napisał/a: | Tomek - masz propozycję? Są organizatorzy? To dajesz |
Ja tam szaraczek jestem..... piszę tylko bo narzekają Ci co nigdy od A do Z nie organizowali. A czym dalej w las więcej drzew. Na organizację nie ma urlopów od szefa, wszystko robisz w wolnym czasie i .... zresztą co Ci będę mówił
Marcino - 11-09-2014, 08:39
Tomek napisał/a: | ja mam propozycję: ZLOT 2015 w Borach Tucholskich
jeden taki, co tutaj dużo gada może zorganizować |
Było by blisko..:)
mjsystem - 11-09-2014, 09:04
szuwar napisał/a: | Dobrze by było znaleźć ośrodek który ma zróżnicowany standard, cena w stosunku do jakości byłaby do zaakceptowania dla poszczególnych osób z mniejszymi lub większymi wymaganiami. |
Tomek, proponuję plac pod Pałacem Kultury I Nauki. Obok Marriott dla średnich i bogatych, dworzec centralny dla oszczędnych, wszędzie blisko i po piwo nie jest daleko. Tylko jeziora nie ma
Żart tali oczywiście, ale takiego ośrodka to raczej nie ma w Polsce. Chyba, że znajdą się dwa sąsiadujące
Propozycji zlotu 2015 raczej się nie spodziewam innej, niż Firlej/okolica. Powód? Brak innego organizatora.
szuwar - 11-09-2014, 13:37
mjsystem napisał/a: |
Tomek, proponuję plac pod Pałacem Kultury I Nauki. Obok Marriott dla średnich i bogatych, dworzec centralny dla oszczędnych, wszędzie blisko i po piwo nie jest daleko. Tylko jeziora nie ma |
są minusy, brak domków i możliwości grillowania - narzekali na Kraków
mjsystem napisał/a: | Propozycji zlotu 2015 raczej się nie spodziewam innej, niż Firlej/okolica. Powód? Brak innego organizatora. |
"I tak i nie panie doktorze"
Oficjalnie Zachodniopomorskie ma komitet organizacyjny. Żelazne 7 osób, znane wszystkim, szczegóły w późniejszym terminie.
Wstępnie wybrany obiekt chętny do współpracy, czekamy na za i przeciw
http://jaroslawiec.com/ma...enka/Start.html
Miejsca ok 700 osób, parking jest, atrakcje są i dla dzieci również.
Kilka fotek z wczoraj. Minus który zauważyliśmy dzisiaj to w większości domków nie ma aneksów kuchennych. Ale to dopracuję.
https://plus.google.com/photos/102436554437138710958/albums/6057487160984573777?banner=pwa&authkey=CJaOpJfVjZ6mXg
czekam na ostrzał
JCH - 11-09-2014, 13:45
szuwar napisał/a: | czekam na ostrzał | Mówisz - masz szuwar
Jaka zielona woda w basenie
Yoshiko - 11-09-2014, 13:50
JCH napisał/a: | Jaka zielona woda w basenie | bo to szmaragdowy basen
Marcino - 11-09-2014, 14:34
Jest i lotnisko dla tych co muszą lądować w Jarosławcu.
Tomek - 11-09-2014, 14:39
szuwar napisał/a: | mjsystem napisał/a: |
Tomek, proponuję plac pod Pałacem Kultury I Nauki. Obok Marriott dla średnich i bogatych, dworzec centralny dla oszczędnych, wszędzie blisko i po piwo nie jest daleko. Tylko jeziora nie ma |
są minusy, brak domków i możliwości grillowania - narzekali na Kraków
mjsystem napisał/a: | Propozycji zlotu 2015 raczej się nie spodziewam innej, niż Firlej/okolica. Powód? Brak innego organizatora. |
"I tak i nie panie doktorze"
Oficjalnie Zachodniopomorskie ma komitet organizacyjny. Żelazne 7 osób, znane wszystkim, szczegóły w późniejszym terminie.
Wstępnie wybrany obiekt chętny do współpracy, czekamy na za i przeciw
http://jaroslawiec.com/ma...enka/Start.html
Miejsca ok 700 osób, parking jest, atrakcje są i dla dzieci również.
Kilka fotek z wczoraj. Minus który zauważyliśmy dzisiaj to w większości domków nie ma aneksów kuchennych. Ale to dopracuję.
https://plus.google.com/photos/102436554437138710958/albums/6057487160984573777?banner=pwa&authkey=CJaOpJfVjZ6mXg
czekam na ostrzał |
Nooo, aleee.. Panie Szuwar, takie posty to prosimy w temacie z propozycjacmi
pamar - 11-09-2014, 14:40
No! Jak by to było miło skoczyć w końcu nad morze - uda się może
Ośrodek wygląda zachęcająco a i ekipa zgrana jak mało która
szuwar - 11-09-2014, 14:53
JCH napisał/a: |
Jaka zielona woda w basenie |
praktycznie każda fotka jest opisana w google+, woda w sezonie jest codziennie "sprzątana/czyszczona" z rana + dodatkowo chlorowana, a poza sezonem wygląda jak na fotce.
Tomek napisał/a: | Nooo, aleee.. Panie Szuwar, takie posty to prosimy w temacie z propozycjacmi |
się robi chciałem zobaczyć w tzw OT jak to będzie odebrane
pamar napisał/a: | No! Jak by to było miło skoczyć w końcu nad morze - uda się może
Ośrodek wygląda zachęcająco a i ekipa zgrana jak mało która |
Dzięki za słowa otuchy jak mamy już soć zrobić to porządnie, albo wcale.
Tomek - 11-09-2014, 15:01
szuwar, Wyglada bardzo obiecujaco
pytanie tylko, czy przy tych 700 miesjcach, jak nas bedzie 300, to czy nie zginiemy w tlumie calej reszty, bo podejrzewam, ze ktos tam jeszcze poza nami bedzie
niby integracja i otwarcie na swiat jest dobre, ale ...
rozeznajcie temat, czy jest opcja wydzielenia sie jakos na obiekcie (nie chodzi o budowe plotu, tylko m.in. ulokowanie nas wszystkich w jakims skupisku)
tak sobie tylko glosno mysle
wiem, wiem - wlaczyl mi sie tryb malkontenta
szuwar - 11-09-2014, 15:07
Tomek napisał/a: | pytanie tylko, czy przy tych 700 miesjcach, jak nas bedzie 300, to czy nie zginiemy w tlumie calej reszty, bo podejrzewam, ze ktos tam jeszcze poza nami bedzie
niby integracja i otwarcie na swiat jest dobre, ale ... |
to już mam obcykane, turnus kończy się przed naszym zlotem. Pracuję nad wyłącznością Jestem po wstępnych rozmowach, czekam na ofertę cenową oficjalną.
Wiem jak było na Wawrzce, i nie chciałbym mieć również obcych
|
|
|