To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe

szuwar - 10-09-2014, 22:38

grzesiopol napisał/a:
szuwar, ten Gołębiewski to chyba w ramach tego przymrużenia oka. :roll:

ale..... spełnia oczekiwania chyba wszystkich, miejsc fullll, 350 parkingowych, malownicza okolica....

Dobrze by było znaleźć ośrodek który ma zróżnicowany standard, cena w stosunku do jakości byłaby do zaakceptowania dla poszczególnych osób z mniejszymi lub większymi wymaganiami.

mAGDA - 10-09-2014, 22:42

Morfi napisał/a:
A na wiosnę pokaże te nową altanę na działce na którą wkońcu doprowadziłem wodę

Morfi rozumiem, że to Twoja propozycja na zlot 2015 :roll:

mjsystem napisał/a:
Chętnie. Tylko daleko troszkę i mAGDA nie pozwala

nie pisz tak, bo jeszcze ktoś pomyśli, że tak bierzesz pod uwagę moje zdanie

Seichan - 10-09-2014, 23:16

szuwar napisał/a:
Dobrze by było znaleźć ośrodek który ma zróżnicowany standard, cena w stosunku do jakości byłaby do zaakceptowania dla poszczególnych osób z mniejszymi lub większymi wymaganiami.

Tomek - masz propozycję? Są organizatorzy? To dajesz ;)

szuwar - 11-09-2014, 08:02

Seichan napisał/a:
Tomek - masz propozycję? Są organizatorzy? To dajesz ;)

Ja tam szaraczek jestem..... piszę tylko bo narzekają Ci co nigdy od A do Z nie organizowali. A czym dalej w las więcej drzew. Na organizację nie ma urlopów od szefa, wszystko robisz w wolnym czasie i .... zresztą co Ci będę mówił :)

Marcino - 11-09-2014, 08:39

Tomek napisał/a:
ja mam propozycję: ZLOT 2015 w Borach Tucholskich
jeden taki, co tutaj dużo gada może zorganizować :mrgreen:

Było by blisko..:)

mjsystem - 11-09-2014, 09:04

szuwar napisał/a:

Tomek, proponuję plac pod Pałacem Kultury I Nauki. Obok Marriott dla średnich i bogatych, dworzec centralny dla oszczędnych, wszędzie blisko i po piwo nie jest daleko. Tylko jeziora nie ma :lol:
Żart tali oczywiście, ale takiego ośrodka to raczej nie ma w Polsce. Chyba, że znajdą się dwa sąsiadujące :wink:
Propozycji zlotu 2015 raczej się nie spodziewam innej, niż Firlej/okolica. Powód? Brak innego organizatora.

szuwar - 11-09-2014, 13:37

mjsystem napisał/a:

Tomek, proponuję plac pod Pałacem Kultury I Nauki. Obok Marriott dla średnich i bogatych, dworzec centralny dla oszczędnych, wszędzie blisko i po piwo nie jest daleko. Tylko jeziora nie ma :lol:

są minusy, brak domków i możliwości grillowania - narzekali na Kraków :)

mjsystem napisał/a:
Propozycji zlotu 2015 raczej się nie spodziewam innej, niż Firlej/okolica. Powód? Brak innego organizatora.

"I tak i nie panie doktorze"

Oficjalnie Zachodniopomorskie ma komitet organizacyjny. Żelazne 7 osób, znane wszystkim, szczegóły w późniejszym terminie.

Wstępnie wybrany obiekt chętny do współpracy, czekamy na za i przeciw :)

http://jaroslawiec.com/ma...enka/Start.html

Miejsca ok 700 osób, parking jest, atrakcje są i dla dzieci również.

Kilka fotek z wczoraj. Minus który zauważyliśmy dzisiaj to w większości domków nie ma aneksów kuchennych. Ale to dopracuję.

https://plus.google.com/photos/102436554437138710958/albums/6057487160984573777?banner=pwa&authkey=CJaOpJfVjZ6mXg

czekam na ostrzał :)

JCH - 11-09-2014, 13:45

szuwar napisał/a:
Mówisz - masz :arrow: :minigun: szuwar :rip:
;)

Jaka zielona woda w basenie :roll:

Yoshiko - 11-09-2014, 13:50

JCH napisał/a:
bo to szmaragdowy basen :mrgreen:
Marcino - 11-09-2014, 14:34

szuwar napisał/a:

Oficjalnie Zachodniopomorskie ma komitet organizacyjny. Żelazne 7 osób, znane wszystkim, szczegóły w późniejszym terminie.

Wstępnie wybrany obiekt chętny do współpracy, czekamy na za i przeciw

Kilka fotek z wczoraj. Minus który zauważyliśmy dzisiaj to w większości domków nie ma aneksów kuchennych. Ale to dopracuję.

https://plus.google.com/photos/102436554437138710958/albums/6057487160984573777?banner=pwa&authkey=CJaOpJfVjZ6mXg

czekam na ostrzał

Jest i lotnisko dla tych co muszą lądować w Jarosławcu. :mrgreen:

Tomek - 11-09-2014, 14:39

szuwar napisał/a:
mjsystem napisał/a:

są minusy, brak domków i możliwości grillowania - narzekali na Kraków :)

mjsystem napisał/a:

Wstępnie wybrany obiekt chętny do współpracy, czekamy na za i przeciw :)

:lol:
Nooo, aleee.. Panie Szuwar, takie posty to prosimy w temacie z propozycjacmi

pamar - 11-09-2014, 14:40

No! Jak by to było miło skoczyć w końcu nad morze - uda się może :)
Ośrodek wygląda zachęcająco a i ekipa zgrana jak mało która :D

szuwar - 11-09-2014, 14:53

JCH napisał/a:

praktycznie każda fotka jest opisana w google+, woda w sezonie jest codziennie "sprzątana/czyszczona" z rana + dodatkowo chlorowana, a poza sezonem wygląda jak na fotce.

Tomek napisał/a:
Nooo, aleee.. Panie Szuwar, takie posty to prosimy w temacie z propozycjacmi

się robi chciałem zobaczyć w tzw OT jak to będzie odebrane :)

pamar napisał/a:
No! Jak by to było miło skoczyć w końcu nad morze - uda się może :)
Ośrodek wygląda zachęcająco a i ekipa zgrana jak mało która :D

Dzięki za słowa otuchy :) jak mamy już soć zrobić to porządnie, albo wcale.

Tomek - 11-09-2014, 15:01

szuwar, Wyglada bardzo obiecujaco
pytanie tylko, czy przy tych 700 miesjcach, jak nas bedzie 300, to czy nie zginiemy w tlumie calej reszty, bo podejrzewam, ze ktos tam jeszcze poza nami bedzie
niby integracja i otwarcie na swiat jest dobre, ale ...

rozeznajcie temat, czy jest opcja wydzielenia sie jakos na obiekcie (nie chodzi o budowe plotu, tylko m.in. ulokowanie nas wszystkich w jakims skupisku)

tak sobie tylko glosno mysle
wiem, wiem - wlaczyl mi sie tryb malkontenta

szuwar - 11-09-2014, 15:07

Tomek napisał/a:
pytanie tylko, czy przy tych 700 miesjcach, jak nas bedzie 300, to czy nie zginiemy w tlumie calej reszty, bo podejrzewam, ze ktos tam jeszcze poza nami bedzie
niby integracja i otwarcie na swiat jest dobre, ale ...

to już mam obcykane, turnus kończy się przed naszym zlotem. Pracuję nad wyłącznością :) Jestem po wstępnych rozmowach, czekam na ofertę cenową oficjalną.
Wiem jak było na Wawrzce, i nie chciałbym mieć również obcych :)