To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zegary indiglo EA

gem1 - 17-11-2009, 07:31

M_A_V napisał/a:
... a przypuszczam że indywidualnych zamówień nie przyjmują

przyjmują. będą tylko potrzebowali skan Twoich tarcz, więc powinieneś je zdemontować, zeskanować i im taki skanik podesłać. Wiadomo, im więcej będzie chętnych, tym cena bardziej zbliżona do normalnej. Przerabialiśmy to na 100NX squadzie, bo np nie ma tarcz do 2.0 przed liftem i do 1.6 po lifcie ;) ))

pozdro

robertdg - 25-12-2009, 12:00

Co sądzicie o plasma tarczach do zegarów:
Zakres 0-240km/h
Zakres 0-260km/h

Hugo - 25-12-2009, 12:16

robertdg napisał/a:
Co sądzicie o plasma tarczach do zegarów:
Zakres 0-240km/h
Zakres 0-260km/h
Wolałbym założyć (co uczynię) alu ramki na ori zegary niż te tarcze.
Anonymous - 25-12-2009, 16:25

Ja bym chciał coś takiego:
Link
Gdyby tylko było wyskalowane do 260 to bym wziął, bo się opłaca (alu ramki coś ponad 60, białe tarcze też...).
Pzdr

Lipa - 14-12-2012, 09:04

Witajcie,równiez zainteresowałem się tarczami Indilgo do Galanta, jednak powiem, że nie podoba mi się standardowy oferowany wzór do mojego misia. Dzwoniłem dzisiaj do firmy Moman z zapytaniem, czy jest możliwość indywidualnego projektu, mnie osobiście bardzo podoba się wzór do Hondy Civic i taki chciałbym mieć, za chwilę mam napisać do gościa wiadomość i mam dostać projekt tych tarcz. Dowiedziałem się również, że w przyszłości będzie możliwość całkowitego spersonalizowania tarcz pod klienta, także nie będzie z tym problemu.

Pokazuję zdjęcia:

Oryginalny wzór sprzedawany do Galanta:

Wzór do Hondy Civic:

Wszelkie opinie mile widziane.

Pozdrawiam

EDIT

Właśnie dostałem odpowiedź:

Witam, można przygotować tarcze do Galanta w takim wzorze, jednak każdy komplet był by droższy o około 30 zł, ponieważ tarcze na zamówienie są wykonywane inną nieco droższą technologią. Problem jest jednak w przygotowaniu projektu, tutaj koszt jest nieco większy, przy pierwszym komplecie plus 150 zł a więc pierwszy komplet kosztował by 197 zł plus 180 zł, kolejne komplety już po 227 zł. Ceny są już z inwerterem ( 58zł. )

Jeśli byli by Państwo zainteresowani to proszę o kontakt, przy zamówieniu warto od razu zebrać większą grupę osób, koszt projektu rozłoży się na ilość. Będziemy mogli przygotować dla każdego kompletu delikatne zmiany w cenie, takie jak zmiana kolorystyki, wstawienie indywidualnego logo, rezygnacja z niektórych elementów, np. tarcze bez ringów itp. Wszystko do ustalenia.

Hugo - 14-12-2012, 12:19

Od Hondy ładniejsze.
m6riano - 15-12-2012, 17:09

EDIT By MOD :!: 5. Nie pisz nie na temat w działach Samochody i Warsztat nawet jeżeli baaaardzo Cię swędzi żeby to robić
8.2. Nie ma przymusu pisania na forum. Jeżeli coś Cię drażni nie musisz odpowiadać.
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów.

milo - 16-12-2012, 14:50

Lipa napisał/a:
Wszelkie opinie mile widziane.

Jak najbardziej powinien być konfigurator i możliwość wyboru zobaczymy :shock: ,np; jak jest to w 3000 GT