To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Gene - 01-06-2008, 18:09

krotka napisał/a:
a ja dzisiaj mijałam Miśków jak mrówków i tradycyjnie nikt mnie nie pozdrowił ;) powinnam sobie rozwiesić jakiś transparent na samochodzie "Pozdrawiajcie", bo do tej pory mam na koncie tylko jedno pozdrowienie od stycznia...

mojego Sporta znasz... he he jak bedziesz mnie mijala to postaram sie pozdrowic :wink:

krotka - 01-06-2008, 20:30

Gene napisał/a:
mojego Sporta znasz... he he jak bedziesz mnie mijala to postaram sie pozdrowic :wink:

Trzymam za słowo ;)

harpagan - 05-06-2008, 07:59

Widziany pewien kierowca pewnego srebrnego space stara, baaa nawet zagadany :P
cns80 - 05-06-2008, 08:11

I pewien kierowca złotego roweru, który zaczepia kierowców Space Starów na skrzyżowaniach :D
harpagan - 05-06-2008, 08:23

cns80 napisał/a:
złotego
:shock:
A swiatla to ten kierowca rozroznia :D ?

cns80 - 05-06-2008, 08:30

harpagan napisał/a:
A swiatla to ten kierowca rozroznia
Górne = Stop
Dolne = Do dechy
Środkowe = Jurek Owsiak - Róbta co chceta
:D

A tak przy okazji jaki był ten rower ? Bo tylko coś mi błysneło i myślałem że złoty :D
Zielony :?:

czarnuch23 - 07-06-2008, 22:30

Pozdrowki dla bialej Evolucji bez spojlerka na klapie ....
Odejscie na 3 masz nieziemskie :D za pol roku bede mogl sie z toba poganiac bo teraz to moglem sobie tylko chwile rejestracje poczytac :D :D

Anonymous - 10-06-2008, 15:44

A czerwone Eclipse z czarną przednią maską (bardzo charakterystyczne) to ktoś od nas? Codziennie widzę na Towarowej w stronę Zawiszy stoi w korku :)
Tak czy siak - pozdrawiam! :)

krotka - 10-06-2008, 23:20

ja pozdrawiam Właściciela czarnego Lancerka z Babic, lub okolic, którego ciągle mijam pod domem :D pewnie nie Mitsumaniak, ale dzisiaj sobie machnęliśmy po sklepem, jak mnie przepuścił ;)
KarolS - 11-06-2008, 11:23

Mitsumaniak, a raczej jego srebrny Galant (TSK XXXX) widziany wczoraj w Auto TW. Autko ma podobno zmieloną skrzynię :cry: . Wie ktoś czyj to Miś?
pompec - 11-06-2008, 13:16

KarolS napisał/a:
Mitsumaniak, a raczej jego srebrny Galant (TSK XXXX) widziany wczoraj w Auto TW.

właśnie tu wszedłem, aby pozdrowić właściciela... dziś wstawiałem swojego "rekina" i widziałem gala TSK z naklejką Mitsumaniaków na przednim błotniku...

Anonymous - 12-06-2008, 13:46

No nie wierze ilu Mitsumaniaków studiuje na wacie. Pozdrawia kierowca granatowego galanta z 91 i srebrnego z 97. Niestety ostatnio coraz rzadziej samochodem.
siwek - 14-06-2008, 23:17

Pozdrowienia dla kierowcy granatowej Cari sprzed liftu na tablicach WZ z którą przemierzyłem trase z Sochaczewa do Błonia. Kierowca i posażer machali więc odmachałem i póżniej troszke pognaliśmy (chyba że czyścili szybe :D bo było po 21 i nie było idealnej widoczności). Niestety nieoznakowany naszym logo...
viader - 17-06-2008, 15:56

detlef napisał/a:
A czerwone Eclipse z czarną przednią maską (bardzo charakterystyczne) to ktoś od nas? Codziennie widzę na Towarowej w stronę Zawiszy stoi w korku :)
Tak czy siak - pozdrawiam! :)

Upolowałeś mnie :) Wracam codziennie z pracy z Młynarskiej do domu na Żwirki i Wigury.

pawela - 19-06-2008, 19:01

Wczoraj w Lublinie ok 14-15 srebrny Lancer CB0 z rejestracją WN xxxxx na co najmniej 16 calowych felgach skręcał z Alei Kraśnickiej w Warszawską. Ktoś z Was Mozowieckowicze? :)