Zloty i Spoty - ZLOT 2016 - propozycje
Misiek :) - 28-11-2015, 18:17
Paweł W., Zlot jest raz w roku i ten kto może i umie się zorganizować (czas, piniądze, sprawne auto) przyjeżdża. Jest wielu użytkowników, którzy nie są w stanie dotrzeć, dla tego co roku (na ogół) jest inny region.
Morfi - 28-11-2015, 19:39
1000 km raz do roku to pikuś ostatnio zrobilismy 1500 km warto i to się liczy.
Paweł W. - 28-11-2015, 19:40
Koledzy,
Nie myslcie, Bron Boze, ze chce kogokolwiek pouczac, krytykowac czy strofowac.
Pisze tylko, ze z mojego punktu widzenia to miejsce jest b. dobre, pod warunkiem(jak zauwazyl Misiek) ze jest miejsce I jest ktos, kto ma ochote podjac sie organizacji. Czy ktorys z Kolegow ma ochote w najblizszej przyszlosci wybrac sie tam ze mna?
Pozdrawiam
Pawel
sveno - 28-11-2015, 19:50
Paweł W. napisał/a: | Koledzy,
Nie myslcie, Bron Boze, ze chce kogokolwiek pouczac, krytykowac czy strofowac. |
tiaaa, a co to wg Ciebie było:
Paweł W. napisał/a: | pisze BEDZIE W STANIE, poniewaz dla wielu mitsumaniakow podroz 1000km w obie strony to nie tylko wyczyn ale I WYDATEK.
LUDZIE, nie wszyscy jezdzimy PAJERO, EVO X etc!!!!! | ?
Paweł W. napisał/a: | Pisze tylko, ze z mojego punktu widzenia to miejsce jest b. dobre, | chodzi Ci o ten Zdwórz? Dobre miejsce bo masz blisko, a np. Wrocław już ma dużo dalej. Nie myśl tylko o sobie, działaj. Znajdziesz miejsce, organizatorów to w 2017 pojedziemy tam.
PS. Wrocław od kilku lat miał zawsze daleko, zwłaszcza 2 ostatnie zloty, więc niech choć raz mają blisko.
Paweł W. - 28-11-2015, 20:04
Nie, Sveno, nie dlatego ze mam blisko. Zawsze chetnie jezdze po Polsce, w Widawie mieszkalem przez trzy lata, jesli myslalbym wylacznie oo sobie-nie zaczynalbym w ogole tego tematu. Za malo wiesz o mnie, zeby posadzac mnie o egoizm, jesli znalbym podobne miejsce o 500 km od Warszawy( gdzie obecnie prawie mieszkam) rowniez zaproponowalbym.
Kolego, to jest P R O P O Z Y C J A, VIDE TEMAT POSTU, nie masz potrzeby unosic sie.Nie znasz- nie oceniaj. .Forum to nie sejm -Zlot to nie zjazd na Grunwald, dyskutujemy.
Najserdeczniej Pozdrawiam
Pawel
[ Dodano: 28-11-2015, 20:07 ]
Sveno, ja nie czuje sie abym mogl Wam cokolwiek sugerowac, jestem od dwoch lat zaledwie Mitsumaniakiem.
Przyjme z pokora, wszystko, co wiekszosc ustali.
Bez urazy, jeszcze raz Najserdeczniej POZDRAWIAM.
P.
Jaro1974 - 28-11-2015, 20:46
Słuchajcie to była tylko propozycja ze strony Pawła, może troszkę spóźniona. Nie ma co się wzbudzać.
Firebee - 28-11-2015, 21:11
Miejsce zlotu 2016 ustalone, na Zlot w 2017 oczywiście bardzo chętnie przyjmiemy nowe propozycje lokalizacji i organizatorów. Tymczasem obecny temat zamykam. dobranoc
|
|
|