To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków w Białymstoku - Lista obecności

Anonymous - 02-08-2006, 22:50

ja robie wszystko żeby być mimo tak dużej odległości ale powinienem dojechać pozdro i do zobaczenia na zlocie
:P

Anonymous - 09-08-2006, 16:09

Wszystko wskazuje na to, że na 90 % będę mógł przyjechać (sob/nd). Oficjalnie się więc nie wpisuję - w razie co prześpię się w autku. Na 100 % będę wiedział kilka dni przed zlotem.

Przyszła mi jeszcze do głowy sprawa identyfikatorów - może by się przydały, bo przecież nie każdy klubowicz/forumowicz zna wszystkich innych "z mordy".
Można by zarządzić, że każdy przyjeżdża z własnoręcznie wykonanym identyfikatorem lub organizatorzy przygotują odpowiednią liczbę półproduktów do których wkłada się tylko kartkę z nickiem.

TNT - 09-08-2006, 16:17

Alek Alek nie doceniasz braci Mitsumaniakowej. Identyfikatory sie wlasnie produkuja niestety nie beda takie jak rok temu wypisane ale beda do wypisania markerem. Kazdy musi miec tylko smyczke ew mamy z Matejka sznureczek.
Anonymous - 09-08-2006, 16:38

No to nie doceniłem braci mitsumaniakowej :oops:
Z tymi 90 % to trochę przesadziłem - będę na 98,3 %.

Matejko - 09-08-2006, 18:10

TNT napisał/a:
Kazdy musi miec tylko smyczke ew mamy z Matejka sznureczek.

nie mow ze zostal jeszcze zeszloroczny pociety ?? :D
jakcos to mam dojscia 8) moge dokupic :mrgreen: , ale to wtedy pewnej pani odbierzemy zbyt na smycze mitsu :mrgreen:

McDoune - 10-08-2006, 02:17

Dzisiaj trochę nudząc się w pracy przeczytałem informacje w MIMP 9/08 następującej treśći:

MMC Car Poland objęło patronatem Zlot Mitsumaniaków - fanów marki Mitsubishi

Oficjalny fan club marki Mitsubishi organizuje ogólnopolski zlot Mitsumaniaków w Białymstoku (26-27 sierpnia). Patronat nad imprezą objęła firma MMC Car Poland, dystrybutor samochodów Mitsubishi w Polsce, oraz białostocki diler Mitsubishi - Grafix. Gościem specjalnym zlotu będzie wiceprezes MMC Car Poland Tsumutoku Yamada oraz pilot rajdowy i honorowy mitsumaniak Maciej Wisławski. Wśród atrakcji zlotu znajdą się m.in. występy zespołu Tangram, mistrzostwa w piłce nożnej, wybór najładniejszego auta zlotu, jazdy gokartami i wiele innych konkursów. (MG)

pomyślałem sobie że już gdzieś o tym czytałem ;)

i nie pozostaje nic innego jak życzyć udanej zabawy 8)

brodzky - 10-08-2006, 02:50

No wiec i ja jestem na 80% na zlocie. Na 80% bo zawsze cos moze pokickac mi plany...
Jackie - 10-08-2006, 12:30

No cóż, nasz zlot jest już zgłoszony do gazet (jako zapowiedź) oraz TVN Turbo. Rośniemy w siłę kochani, rośniemy...;)
Pozdrawiam

arekp - 10-08-2006, 15:05

Wczoraj puscilem przelew i moge w koncu napisac w tym watku, ze bede na zlocie :D

Jestem przekonany, ze tylko atak terrorystyczny moze mnie zatrzymac po drodze ;)

Do zobaczenia.

akbi - 10-08-2006, 15:09

arekp napisał/a:
Jestem przekonany, ze tylko atak terrorystyczny moze mnie zatrzymac po drodze

Wypluj te słowa - chyba wiesz, że niedaleko masz Leppera :mrgreen:

tedi58 - 10-08-2006, 18:21

DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE ALE TA CHOLERNA PRACA POZDRAWIAM TEDI Z WROCKA. :lol: :lol:
Anonymous - 11-08-2006, 10:41

Ja będę, razem z moją lepszą połową ;)

Czy grupa Warszawa i okolice planuje jakiś wspólny wyjazd? Chętnie się dołączymy.

Jackie - 11-08-2006, 10:43

tedi58, robota nie Gołota, nie ucieknie ;) Wierzę, że coś wykombinujesz ;)
remigiusz, czekamy czekamy ;)
Pozdrawiam

Bolek - 12-08-2006, 22:13

To ja też napisze, Bede a ze mną kumpel
Bolek

Anonymous - 14-08-2006, 11:02

ja z racji tego że od 25 lat mieszkam w Białym :) będę na 100% swoim Clipsiakiem..
Pozdrawiam!