To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Kassia - Mitsubishi Eclipse 3.0V6 2000r.

Kassia - 08-11-2017, 12:50

Co by mi sie nie nudziło w Myszaku wysiadło ogrzewanie...
Póki co skonczylo sie na wizycie w jednym warsztacie ktory stwierdził, że trzeba deske rozdzielczą zdejmować i nie bedą tego robic^^

mkm - 08-11-2017, 14:46

Kassia, sprawdź ile masz płynu chłodzącego :wink:
Kassia - 08-11-2017, 15:21

płyn jest, sprawdzam takie rzeczy co jakis czas :p
Kassia - 20-11-2017, 11:52

Mysza w ostatnią noc z soboty na niedziele została napadnieta w okolicach rynku w Rzeszowie :/
Jakis idiota urwał mi lusterko...

jacek11 - 20-11-2017, 13:50

Debile są wszędzie :evil:
Za to teraz masz okazję wyczyścić rdzę :wink:

Kassia - 20-11-2017, 14:06

Wolałam nie mieć takiej okazji... Zwlaszcza że za miesiąc konczy mi sie przegląd a tu ciągle pod górke. Auto w tej chwili stoi bo w pierwszy mróz uciekł mi płyn z chlodnicy.
Tak ze nie mam lusterka, ogrzewania i zdechla chlodnica...

Generalnie rozgladam sie za innym autem żeby mieć czym jezdzic nim ogarne to.

jacek11 - 20-11-2017, 14:19

Kassia napisał/a:
Tak ze nie mam lusterka, ogrzewania i zdechla chlodnica...

Lusterko przykręcisz bez problemu, a chłodnica ma wpływ na ogrzewanie,więc po wymianie chłodnicy ciepełko może powrócić :) Tak że głowa do góry,i ratuj samochodzik 8)

Kassia - 20-11-2017, 14:23

urwane są wszystkie te zaczepy czy jak to sie tam nazywa, nie wiem jak to załozyc :P
Tez mam nadzieje ze po wymianie chlodnicy przy okazji ogrzewanie wroci^^ musze znalezc bo narazie mam opcje tylko sciagniecia z Ameryki ale to 2 tyg czekania minimum^^

jacek11 - 20-11-2017, 14:35

Kassia napisał/a:
urwane są wszystkie te zaczepy czy jak to sie tam nazywa, nie wiem jak to załozyc

Zapewne trzeba zdjąć zaślepkę w kabinie,i tam będą śruby które trzymają lusterko.
Może lepiej będzie naprawić chłodnicę,skoro nie ma w ofercie. Są zakłady które trudnią się tym.

Kassia - 04-12-2017, 07:23

Mysza 1,5 tyg u mechanika... zamowiona nowa chlodnica za niemałe pieniądze okazala sie byc z wada fabryczna i dzisiaj ma byc kolejna. Mam nadzieje że tym razem już sie uda.
I że jakimś cudem uda mi sie na letnich oponach wyjechać od mechanika bo śniegu napadało tyle że świata niewidac :D

Byłam u mechanika, kolejna chlodnica tyle co dotarła, mają ją dzisiaj zakładac :)
Lusterko tez już na swoim miejscu zamontowane :D
Jak chlodnica okaże sie byc tym razem szczelna to pozostaje jedynie ogarnąc kwestie ogrzewania.

Kassia - 05-12-2017, 22:41

Myszak odebrany dzisiaj, wszystko gra, mam ciepło w samochodzie :D
Teraz kolejna misją na przyszly tydzien bedzie podbicie przeglądu :P

Kassia - 16-12-2017, 18:04

chciałabym kupić kamerki do samochodu takie ktore by mi go "pilnowały" w czasie gdy zostawiam go pod pracą albo ogolnie na parkingu.
Ktos mi przerysował drzwi tym razem i to juz przestaje byc zabawne...

Znacie cos wartego uwagi?

lobuzek - 16-12-2017, 19:48

Ja polecam Garmina. Sam mam 2 kamerki tej firny i jeżdżą bez zarzutu w samochodach.
Bizi78 - 16-12-2017, 20:23

Kamerki muszą były podpięte pod stałe 12V i mieć opcję parkingową 8) .
Olivia - 17-12-2017, 12:53

Kassia podziwiam Cię że tak długo walczysz z autem. Co prawda urwane lusterko to nie wina zaniedbań poprzednich właścicieli, ale i tak masz dużo nieprzewidzianych awarii w aucie. Podobną sytuację miałam gdy zdecydowałam się kupić Forda Oriona, tj. co chwila coś się psuło. Tyle tylko że ja nie miałam tyle cierpliwości co Ty i auta się pozbyłam na części.
Powodzenia :)