Nasze Miśki - Kassia - Mitsubishi Eclipse 3.0V6 2000r.
Kassia - 08-11-2017, 12:50
Co by mi sie nie nudziło w Myszaku wysiadło ogrzewanie...
Póki co skonczylo sie na wizycie w jednym warsztacie ktory stwierdził, że trzeba deske rozdzielczą zdejmować i nie bedą tego robic^^
mkm - 08-11-2017, 14:46
Kassia, sprawdź ile masz płynu chłodzącego
Kassia - 08-11-2017, 15:21
płyn jest, sprawdzam takie rzeczy co jakis czas
Kassia - 20-11-2017, 11:52
Mysza w ostatnią noc z soboty na niedziele została napadnieta w okolicach rynku w Rzeszowie :/
Jakis idiota urwał mi lusterko...
jacek11 - 20-11-2017, 13:50
Debile są wszędzie
Za to teraz masz okazję wyczyścić rdzę
Kassia - 20-11-2017, 14:06
Wolałam nie mieć takiej okazji... Zwlaszcza że za miesiąc konczy mi sie przegląd a tu ciągle pod górke. Auto w tej chwili stoi bo w pierwszy mróz uciekł mi płyn z chlodnicy.
Tak ze nie mam lusterka, ogrzewania i zdechla chlodnica...
Generalnie rozgladam sie za innym autem żeby mieć czym jezdzic nim ogarne to.
jacek11 - 20-11-2017, 14:19
Kassia napisał/a: | Tak ze nie mam lusterka, ogrzewania i zdechla chlodnica... |
Lusterko przykręcisz bez problemu, a chłodnica ma wpływ na ogrzewanie,więc po wymianie chłodnicy ciepełko może powrócić Tak że głowa do góry,i ratuj samochodzik
Kassia - 20-11-2017, 14:23
urwane są wszystkie te zaczepy czy jak to sie tam nazywa, nie wiem jak to załozyc
Tez mam nadzieje ze po wymianie chlodnicy przy okazji ogrzewanie wroci^^ musze znalezc bo narazie mam opcje tylko sciagniecia z Ameryki ale to 2 tyg czekania minimum^^
jacek11 - 20-11-2017, 14:35
Kassia napisał/a: | urwane są wszystkie te zaczepy czy jak to sie tam nazywa, nie wiem jak to załozyc |
Zapewne trzeba zdjąć zaślepkę w kabinie,i tam będą śruby które trzymają lusterko.
Może lepiej będzie naprawić chłodnicę,skoro nie ma w ofercie. Są zakłady które trudnią się tym.
Kassia - 04-12-2017, 07:23
Mysza 1,5 tyg u mechanika... zamowiona nowa chlodnica za niemałe pieniądze okazala sie byc z wada fabryczna i dzisiaj ma byc kolejna. Mam nadzieje że tym razem już sie uda.
I że jakimś cudem uda mi sie na letnich oponach wyjechać od mechanika bo śniegu napadało tyle że świata niewidac
Byłam u mechanika, kolejna chlodnica tyle co dotarła, mają ją dzisiaj zakładac
Lusterko tez już na swoim miejscu zamontowane
Jak chlodnica okaże sie byc tym razem szczelna to pozostaje jedynie ogarnąc kwestie ogrzewania.
Kassia - 05-12-2017, 22:41
Myszak odebrany dzisiaj, wszystko gra, mam ciepło w samochodzie
Teraz kolejna misją na przyszly tydzien bedzie podbicie przeglądu
Kassia - 16-12-2017, 18:04
chciałabym kupić kamerki do samochodu takie ktore by mi go "pilnowały" w czasie gdy zostawiam go pod pracą albo ogolnie na parkingu.
Ktos mi przerysował drzwi tym razem i to juz przestaje byc zabawne...
Znacie cos wartego uwagi?
lobuzek - 16-12-2017, 19:48
Ja polecam Garmina. Sam mam 2 kamerki tej firny i jeżdżą bez zarzutu w samochodach.
Bizi78 - 16-12-2017, 20:23
Kamerki muszą były podpięte pod stałe 12V i mieć opcję parkingową .
Olivia - 17-12-2017, 12:53
Kassia podziwiam Cię że tak długo walczysz z autem. Co prawda urwane lusterko to nie wina zaniedbań poprzednich właścicieli, ale i tak masz dużo nieprzewidzianych awarii w aucie. Podobną sytuację miałam gdy zdecydowałam się kupić Forda Oriona, tj. co chwila coś się psuło. Tyle tylko że ja nie miałam tyle cierpliwości co Ty i auta się pozbyłam na części.
Powodzenia
|
|
|