To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

akbi - 24-07-2008, 15:20

... że na mojej stronce umieściłem opis modelu ... Mitsubishi DEBONAIR :shock: :D
josie - 24-07-2008, 16:56

... że zamiast siedzieć i patrzeć w ten głupi monitor, naprawiać auta, pisać magisterkę wolałbym siedzieć jeszcze na mazurach i oglądać takie widoki

Anonymous - 24-07-2008, 18:18

... kupiłem na Allegro halogeny do CoJota! To chyba jakaś nagroda za baaardzo ciężki tydzień.
Rafal_Szczecin - 24-07-2008, 20:09

ze mitsumaniaki beda juz ze mna do konca zycia ... niektorzy wiedza o co chodzi :finga:

kilka osob powiedzialo mi ,ze Mitsubishi Motors powinno dac mi za to auto :D

siwek - 24-07-2008, 20:56

ale cudowny dzień dziś miałem... aż myślalem że mnie coś trafi bo wszystko szło na przekór :? Dobrze że jutro jest piątek i weekend bo trzeba odpocząć :wink:
Marcin-Krak - 24-07-2008, 21:57

Rafal_Szczecin, a ta henna to 2 czy 3 tygodniowa :P :twisted:

Że już mam dość deszczu, korków w mieście, przeziębienia które mnie przez to wszystko złapało, jeszcze mam dość polskich polityków i tego co się dzieje z nasz skopaną :twisted:
I na razie tyle .... :P

Juiceman - 24-07-2008, 22:09

siwek napisał/a:
ale cudowny dzień dziś miałem... aż myślalem że mnie coś trafi bo wszystko szło na przekór :? Dobrze że jutro jest piątek i weekend bo trzeba odpocząć :wink:

Otóż to ; ] i tak je dojedziemy ;) znaczy się te złe dni :wink: , a nie długo Grudziądz i otwarcie "centrum sterowania %%" hyhy

Rafal_Szczecin - 24-07-2008, 22:14

Marcin-Krak napisał/a:
Rafal_Szczecin, a ta henna to 2 czy 3 tygodniowa

miala wczoraj zniknac a nadal jest :( i co ja teraz taki zrobie ?

ps .

Morfi - 24-07-2008, 23:29

to ja miałem dzisiaj przygody motoryzacyjne które pozostana na długo w pamieci :(
Wpierw Ford mondeo (kombi) wyprzedzajacy mnie na autostradzie (DTŚ) tuz przed łukiem, wpada na łuk na liczniku miał gdzies 140km/h i hamuje..... ............. tyłem mu zarzuca i 100m przedemną staje bokiem i uderza w barierke...... Miałem juz tylko 70km/h wiec go wyminołem ufff....

Dzis wracajac z pracy (droga krajowa 88, 3 pasy) od Sosnowca do Katowic wyjezdzając z zwężenia i 300m dalej chcac wyminac pojazd przedemną predkość ok 110km/h zaczołem zjezdzać na lewy pas patrze i widze swiatła drogowe z naprzeciwka.... odrazu hamulec i zjazd na środkowy pas.... co sie okazuje jakiś palant jechał pod prąd!!!!!!!
Przeżyc na dzis mam dosyć :(

arekp - 24-07-2008, 23:51

.. za kazdym razem jak przesiadam sie z nowego Lancera do Carismy to mam wrazenie, ze prowadze taczke ;(
koszmarek - 25-07-2008, 08:04

Rafal_Szczecin wow:D Mitsumaniak pełną parą:) a czemu to takie czerwone jakby Ci kawałek skóry przeszczepili? oO' :shock:
stary alfer - 25-07-2008, 08:30

koszmarek napisał/a:
a czemu to takie czerwone jakby Ci kawałek skóry przeszczepili? oO'

Bo za pierwszym razem dziaba nie wyszła i musieli przeszczepić :D

A poważnie to pewnie świeża dziaba stąd ten różowy kolorek ;)

cns80 - 25-07-2008, 08:52

... że wczoraj pod moją firmą przetoczyła się majestatycznie taUltima GTR . Troszkę ciśnienie w uszach falowało przy tych niskich obrotach :twisted:
akbi - 25-07-2008, 09:02

... że za 7 godzin mam wreszcie tydzień urlopu :D
Rafal_Szczecin - 25-07-2008, 09:59

koszmarek napisał/a:
Rafal_Szczecin wow:D Mitsumaniak pełną parą:) a czemu to takie czerwone jakby Ci kawałek skóry przeszczepili? oO'

to czerwone to krew .
ktora juz jest zmyta :P jak sie pozagaja to zrobie lepsze foto :D