Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
chudyone - 13-01-2012, 10:40
a jakie byly ostatnio? bo to bylo z rok temu
Marcino - 13-01-2012, 11:28
To moze i ja zawitam z rodzinka... ale pewnie Pugiem przyjade... a własnie bedzie miał ktoś jakiś "divajs" zeby zczytać błedy z Peugota np. PP2000? Ma ktoś dostęp?
Krzyzak - 13-01-2012, 12:46
chudyone napisał/a: | a jakie byly ostatnio? | w znaczki Mitsu
admixam - 13-01-2012, 20:16
Witam.Chciałbym pojawić się poraz pierwszy na waszym spocie przyjade Space Gearem z rodzinką.
Anonymous - 13-01-2012, 22:07
Witaj
admixam Zapraszamy.
Mam nadzieje że w ten weekend frekwencja dopisze
Wszyc - 13-01-2012, 23:20
jeszcze Karpiu chce wpaść ale będzie reaktywacja szok haha ale wypas
Chudy kope lat wbijaj
Nie no szał muszę być w takim razie jak taka ekipa
Silverrr - 13-01-2012, 23:20
dm17 napisał/a: |
Mam nadzieje że w ten weekend frekwencja dopisze |
YEAH! Żreeeeeeć!
Będzie ktoś z gadżetami? 2 tygodnie miałem nowy zderzak z przodu... w poniedziałek baran cofał i mi wjechał hakiem pod tablicę i połamał zderzak i ramkę... Trzeba nową kupić... żenada...
BTW: Ja jak zwykle pewnie wpadnę z nową panną Ale to chyba już żadna nowość...
fj_mike - 15-01-2012, 11:53
Wszyc napisał/a: | jeszcze Karpiu chce wpaść ale będzie reaktywacja szok haha ale wypas |
Przyjeżdża raz na jakiś czas i się z nim minę
sebekColt97 - 15-01-2012, 12:32
Jak zawsze życze wszystkim udanego spotkania, dobrej pizzy i bezawaryjnego dojazdu i powrotu ze spotu Zima, to różnie bywa, miśki też czasem psują
Fajnie, że frekwencja zapowiada dobra, czuje że 2012r będzie powrotem do dawnych, licznych spotkań
Dario_W - 15-01-2012, 16:53
80 km... Mam nadzieję, że dotrzemy...
dojechaliśmy, dzięki i czekam na fotki
pizza jak zwykle pyszna
raddex - 15-01-2012, 22:00
Dziękujemy za przemiłe spotkanie. Nawet z każdym nie zdążyłem porozmawiać.
Krzyzak - 15-01-2012, 22:06
fajno, że byliście
tuturyta też smakowała
akbi - 15-01-2012, 23:02
Dziękuję wszystkim za przybycie na dzisiejszy Spot ... tak licznego spotkania nie mieliśmy od dawna
W spocie udział wzięli:
gospodarz lokalu DM17 i Raddex
Dario_W z małżonką (na dole fotki pizze wcina Wszyc)
Olosoft z małżonką (hm ... chyba uciekłą przed fotką ) oraz po prawej Admixam - Witamy Ciebie i Twoją rodzinę pierwszy raz na spocie
Najgłośniejsza mini grupka spotu - Damian (akbi junior) i Szymon (Raddex junior)
Po lewej - córeczka Dario_W, po prawej Mateusz (Krzyżak junior)
Rodzinka Admixama
Basia "Krzyżakowa" i ........... mały Mitsumaniak ... no jeszcze 2mc ...czkekamy
Raddex i Krzyżak
Krzyżak z synem Mateuszem
ChudyOne z partnerką ... miło, że wpadłeś po dłuższym czasie
Uśmiechnięta gospodyni lokalu - Ola ... obok stoi Basia i ChudyOne
Uradowany (chyba nową pracą ) Silverrr (ten łysy), a po prawej Raddex
Wszyc i ChudyOne
Prosto z Danii przyjechał na Spot również MKarpiu - jak widać był zaskoczony frekwencją
na powitanie dostał nową klubową wizytówkę
... a tu nasz DM17 gospodarz, serwuje kolejną swoją pyszną pizze
i na koniec kilka "gromadkowych" fotosów:
Na koniec chcę jeszcze poinformować, iż drugim moderatorem w naszym regionie został Raddex ... mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się razem stworzyć super atmosferę przy której zawsze licznie będziemy chętnie przyjeżdżać na kolejne nasze Spoty .
Raz jeszcze dziękuję wszystkim przybyłym na dzisiejszy spot i zapraszam wyjątkowo już niebawem - bo 31 stycznia na Spot który będzie zorganizowany z okazji 7 rocznicy Mitsubishi 3 Miasto - o czym więcej tutaj: http://forum.mitsumaniaki...c3e1434488b210a
fj_mike - 15-01-2012, 23:09
Ominęła mnie taka frekwencja
Przynajmniej się dobrze bawiliście
Wszyc - 15-01-2012, 23:42
fj_mike napisał/a: | Ominęła mnie taka frekwencja |
Bo zapowiadałem się że mnie nie będzie chcieli potajemnie opić zakończenie mojego moderatorstwa
Arek już pewnie chciał iść po sztuczne ognie do bagażnika żebyś widział jego mine: O Wszyc miało Cie nie być ( i to zawiedzenie w oczach )
hahah nie no żartujemy sobie było przesympatycznie brakowało mi Karpia i Chudego na spotach
|
|
|