Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
tucci - 22-08-2010, 21:14
Wowik napisał/a: | trawkins napisał/a: | A oczywiście będzie tez Radio Legnica i wywiady , potem wizyty w zakładach pracy .... |
Puchar ma wszystko co zapragnie!!!!!!!! |
BEDZIEMY GO PRZYTULAC I PIELEGNOWAC, GLASKAC I PIESCIC SLODKIMI SLOWKAMI
BTW. 44 auta i wuchta wiary, coz szalu w porownaniu do zeszlego roku nie bylo, jednakze klimat naszych spotow wspanialy byl, jest i bedzie.
Anonymous - 22-08-2010, 21:32
Dziękuję wszystkim za miło spędzoną niedziele wielkie brawa dla organizatorów miło było was znowu spotkać i do zobaczenia na Wilkasach
Anonymous - 22-08-2010, 21:38
no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.
ps: Hubert pomyślności
tucci - 22-08-2010, 21:53
trawkins napisał/a: | no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.
ps: Hubert pomyślności |
TRAWA - BYLES I BEDZIESZ MOZGIEM OPERACJI DOLNOSLASKIEJ NA ZIEMI SWIETEJ I CHILL DA wulgaryzm OUT
A reszte zalatwimy w Wilkasach
Anonymous - 22-08-2010, 22:12
sorki ale decyzje już podjąłem, ale tak jak rozmawiałem z Przemkiem będę pomagał, regionowi dolnośląskiemu
tucci - 22-08-2010, 22:21
JA musze pochwalic zaplecze kulinarne, ktorego managerem a zarazem kucharzem byl slynny Radek...wybor jak i wyrob wysmienity
Gruby96 - 22-08-2010, 22:26
było jak zwykle super i tak jak mówi Tucci jedzonko palce lizać jak u mamy Trawa wielkie dzięki za spontanicznego spota ,Salater masz obiecane u mnie wychylenie wiesz czego ale wulgaryzm wilki w lesie
tucci - 22-08-2010, 22:31
Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic...
Gruby96 - 22-08-2010, 22:33
tucci napisał/a: | Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic... |
i nie tylko
Hubeeert - 22-08-2010, 22:39
Gratuluje rekordowego Spotu i cieszę się, że wszystko się udało.
Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie.
Głosiu - 22-08-2010, 22:41
Okie dokie, jako nadworny fotograf imprezy melduję, iż mam parę ciekawych fotek...
Zdjęcia nie obrabiane, zgrane prosto z aparatu.
A więc raz, dwa, trzy, próba wklejania
el organizatorre
ostatnie poprawki...
jaworskie Eclipsiaki i mój Gal...
oraz ich posiadacze cfffaniaki
A to ja
Na koniec fotka na tapetę mam nadzieję, ze się spodoba...
CDN...
Anonymous - 22-08-2010, 22:41
Jutro umieszczę zdjęcia i filmy,dzisiaj już nie dam rady. Troszkę tego będzie wiec umieszczce to na moim serwerze bo nie każdy ma konto na rapidshare.
Gruby96 - 22-08-2010, 22:51
Hubeeert napisał/a: |
Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie. |
sorry chwile słabości miałem
Adam_Eclipse - 22-08-2010, 22:54
Nic dodać, nic ująć, imprezka była takaaaaa... miło było kolejny raz się spotkać i przy okazji ponownie pobić rekordzik
Hubeeert - 22-08-2010, 23:01
Gruby96 napisał/a: | sorry chwile słabości miałem |
OK, ale nie dotyczyło to tylko Ciebie...
Z mojej strony - cieszę się, że Dolnośląskie podniosło się z sytuacji jaka była realnym zagrożeniem dla istnienia tego podforum.
Poznałem sporo z Was na Zlocie w Grudziądzu, bawilismy sie razem w nocy na grillu i zapamietałem Dolnoslązaków jako fajną ekipę. To co stało się potem i to jak nagle ludzie, którzy się znali zaczęli się nienawidzić było dla mnie i dla wielu szokiem.
Mam nadzieję, że to jak to wygląda obecnie będzie na stałe.
Przy okazji jeszcze coś ode mnie - to, że uczestniczyłem w zakładaniu Klubu nie oznacza, że MM to ja, lub, że czuje się Prezesem/właścicielem/nadzorcą itd. To oznaczy tyle, że wiem jakie były nasze założenia i po co to zrobilismy. Widząc teraz akcje typu podziały wewnątrz MM mam taka smutną refleksję, że przez te 5 lat wiele się zmieniło a Klub MM nie dla wszystkich znaczy to co znaczył na początku...
Dzieki Wam udało się to naprawić. Bo działacie dla innych a taka była idea Klubu - działać bezinteresownie dla innych.
Pozdrawiam
|
|
|