To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

tucci - 22-08-2010, 21:14

Wowik napisał/a:
trawkins napisał/a:
A oczywiście będzie tez Radio Legnica i wywiady , potem wizyty w zakładach pracy ....

Puchar ma wszystko co zapragnie!!!!!!!!

BEDZIEMY GO PRZYTULAC I PIELEGNOWAC, GLASKAC I PIESCIC SLODKIMI SLOWKAMI
:finga:

BTW. 44 auta i wuchta wiary, coz szalu w porownaniu do zeszlego roku nie bylo, jednakze klimat naszych spotow wspanialy byl, jest i bedzie.

Anonymous - 22-08-2010, 21:32

Dziękuję wszystkim za miło spędzoną niedziele :) wielkie brawa dla organizatorów :!: miło było was znowu spotkać i do zobaczenia na Wilkasach :)
Anonymous - 22-08-2010, 21:38

no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.

ps: Hubert pomyślności

tucci - 22-08-2010, 21:53

trawkins napisał/a:
no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.

ps: Hubert pomyślności

TRAWA - BYLES I BEDZIESZ MOZGIEM OPERACJI DOLNOSLASKIEJ NA ZIEMI SWIETEJ I CHILL DA wulgaryzm OUT :mrgreen:
A reszte zalatwimy w Wilkasach :finga:

Anonymous - 22-08-2010, 22:12

sorki ale decyzje już podjąłem, ale tak jak rozmawiałem z Przemkiem będę pomagał, regionowi dolnośląskiemu
tucci - 22-08-2010, 22:21

JA musze pochwalic zaplecze kulinarne, ktorego managerem a zarazem kucharzem byl slynny Radek...wybor jak i wyrob wysmienity :wink:
Gruby96 - 22-08-2010, 22:26

było jak zwykle super i tak jak mówi Tucci jedzonko palce lizać jak u mamy :biggrin: Trawa wielkie dzięki za spontanicznego spota ,Salater masz obiecane u mnie wychylenie wiesz czego :twisted: ale wulgaryzm wilki w lesie
tucci - 22-08-2010, 22:31

Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic...
Gruby96 - 22-08-2010, 22:33

tucci napisał/a:
Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic...

i nie tylko :twisted:

Hubeeert - 22-08-2010, 22:39

Gratuluje rekordowego Spotu i cieszę się, że wszystko się udało.
Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie.

Głosiu - 22-08-2010, 22:41

Okie dokie, jako nadworny fotograf imprezy melduję, iż mam parę ciekawych fotek...
Zdjęcia nie obrabiane, zgrane prosto z aparatu.

A więc raz, dwa, trzy, próba wklejania :)

el organizatorre :)

ostatnie poprawki...

jaworskie Eclipsiaki i mój Gal...

oraz ich posiadacze :) cfffaniaki :)

A to ja :)

Na koniec fotka na tapetę :) mam nadzieję, ze się spodoba...

CDN...

Anonymous - 22-08-2010, 22:41

Jutro umieszczę zdjęcia i filmy,dzisiaj już nie dam rady. Troszkę tego będzie wiec umieszczce to na moim serwerze bo nie każdy ma konto na rapidshare.
Gruby96 - 22-08-2010, 22:51

Hubeeert napisał/a:

Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie.

sorry chwile słabości miałem

Adam_Eclipse - 22-08-2010, 22:54

Nic dodać, nic ująć, imprezka była takaaaaa... :D miło było kolejny raz się spotkać i przy okazji ponownie pobić rekordzik :D
Hubeeert - 22-08-2010, 23:01

Gruby96 napisał/a:
sorry chwile słabości miałem

OK, ale nie dotyczyło to tylko Ciebie...
Z mojej strony - cieszę się, że Dolnośląskie podniosło się z sytuacji jaka była realnym zagrożeniem dla istnienia tego podforum.
Poznałem sporo z Was na Zlocie w Grudziądzu, bawilismy sie razem w nocy na grillu i zapamietałem Dolnoslązaków jako fajną ekipę. To co stało się potem i to jak nagle ludzie, którzy się znali zaczęli się nienawidzić było dla mnie i dla wielu szokiem.

Mam nadzieję, że to jak to wygląda obecnie będzie na stałe.
Przy okazji jeszcze coś ode mnie - to, że uczestniczyłem w zakładaniu Klubu nie oznacza, że MM to ja, lub, że czuje się Prezesem/właścicielem/nadzorcą itd. To oznaczy tyle, że wiem jakie były nasze założenia i po co to zrobilismy. Widząc teraz akcje typu podziały wewnątrz MM mam taka smutną refleksję, że przez te 5 lat wiele się zmieniło a Klub MM nie dla wszystkich znaczy to co znaczył na początku...

Dzieki Wam udało się to naprawić. Bo działacie dla innych a taka była idea Klubu - działać bezinteresownie dla innych.

Pozdrawiam