| 

| Nasze Miśki - Bandyta

wookash83 - 16-02-2012, 16:32

heh dla mnie już teraz styka
  mogły być takie   Hugo - 17-02-2012, 14:30

Jakieś małe się wydają. Nie lakieruj na czarno...
 Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 14:54

male wydaja, bo jak mowilem foto z kalukatora, do tego zamowilem przed sekunda dystanse 6mm, poniewaz felgi maja ET45, a powinno byc 40, wiec bedzie milimetr wiecej
   robertdg - 17-02-2012, 17:21

Zakładasz dłuższe szpilki, czy dystanse wkręcane w obecne szpilki
   Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 17:46

narazie na obecne szpilki, jezeli okaze sie, ze beda za krotkie, to oczywiscie wymiena szpilek na dluzsze.
 robertdg - 17-02-2012, 17:54

To już Ci podpowiem, że będą za krótkie, nakręcić nakręcisz nakrętke ale ja nie miałbym przekonania aby na tym jeździć
 Rafal_Szczecin - 23-02-2012, 09:24

Dystanse przyjechaly, tylko jak zawsze brak czasu na zalozenie .
 Gal dostal rowniez nowe filterki gazu, oraz regulacje podtlenku elpedzi, do tego zmienilismy szczeki tyl , zalozylismy duza tablice rejestracyjna z przodu i polecielismy na przeglad techniczny, ktory to przeszedl spiewajaco ( z xenonem
  ) ( pomimo wybicia dzisiaj 333 000, tak wiec jeszcze 333km i bedziemy swietowac  ) ze smutnych wiadomosci, najprawdopodobniej podczas przeprowadzki ( a w sumie dwoch ) zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru.
 przed przegladem wymiana szczek, bo reczny juz nie ten,wszystko poszlo b.sprawnie, do tego wyszlo, ze klocki z tylu w najblizszym czasie do wymiany.

wsio , lac i jechac
   Maciek - 23-02-2012, 13:38

| Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru. | 
 Też tak miałem
   Na szczęście bardzo szybko wystawiono mi duplikat.
 KaWu - 23-02-2012, 15:46

| Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru. | 

Zostaw sobie ksera dokumentow na stacji diagnostycznej gdzie robisz przeglad, ułatwia sprawę
   Tomek - 23-02-2012, 15:56

jeśli miałeś butle STAKO to duplikat kosztuje 40 zł
 Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:00

klocki z tylu wymienione na TRW, oraz zakupione ubezpieczenie OC za jedyne uwaaaaga
  868zl/rok  dla przypomnienia w poprzednim roku najtansza byla aviva,ktora zaproponowala skromne 1680/rok. podobno ubezpieczenia podrozaly... aha ! widac na moim przykladzie , jestem mega szczesliwy, bo oszczedzilem kupe sosu . alusy zalozone w dniu dzisiejszym, niestety ( albo i stety ) bez dystanow ( tak wiec jestem 116 zeta w plecy ) poniewaz calkowicie zakrywaly pierscien centrujacy na piascie .

na ta chwile felgi zostaja w kolorze, jezeli budzet pozwoli to jeszcze w tym sezonie zostana pomalowane na czarno, jezeli nie, zajmiemy sie tym juz w przyszlym roku .

widok gapiacych sie ludzi na gala - bezcenny , o ile na poczatku nie bylem przekonany do zmiany ( brudne auto , lsniace felgi ) o tyle, po umyciu fury, brak slow ... wyglad gala na nowych alu - szczena opada po prostu masakrator

musze wytrzasnac aparat to moze zrobi sie jakas sessssyjke
  albo poczekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut . 
 pozostalo szukac skory do srodka, maski z duzym garbem ,zedrzec stickera wraz z  polakierowaniem na nowo zderzaka, odmalowanie zaciskow... moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ...

pzdr
   Xsystoff - 03-03-2012, 19:11

pics or it didn't happen
         Anonymous - 03-03-2012, 19:15

| Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | czekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut . | 

czekamy do przyszłego tygodnia w piątek setup letni u mnie już też zagości
   Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:16

| Xsystoff napisał/a: |  	  | pics or it didn't happen | 

moze bedziesz mial okazje zobaczyc jutro, jezeli zrobimy jakis spontaniczny spot
   Hugo - 03-03-2012, 19:17

Ale ładniejszego nie ma 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ... | 

|  | 
 |  |