To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

mackbeth - 14-03-2012, 07:37

No, to wreszcie jakoś ten tył będzie wyglądał:)

Sprężynki są fajne, aj z takich jestem zadowolony... dobry wybór:)

Hugo - 14-03-2012, 08:17

DOKŁADNIE tak miałem robić u siebie. Chyba jeszcze tego dokonam. Jak dla mnie bomba!
deejay - 14-03-2012, 08:59

Podsufitka , obszyta materialem zadne malowanie :wink: , bardzo fachowo to jest zrobione .
Tomek - 14-03-2012, 09:30

deejay napisał/a:
bardzo fachowo to jest zrobione .

gdyby nie te jasne uchwyty i osłony przeciwsłoneczne, to bym się zgodził

mackbeth - 14-03-2012, 10:19

Hmm... pisanie na forum raniutko? Ktoś nie powinien być w pracy:) :P ;)
Matejko - 14-03-2012, 11:05

kozak, mialem na warsztacie dwie a6 obie z ruda skora i jedna z czarna podsufitka i plastikami piekne wnetrze bylo, druga z normalnymi jasnymi i efektu juz takiego nie bylo, ale tutaj te uchwyty do wymiany
Anonymous - 14-03-2012, 11:40

taa tylko właśnie też się zastanawiałem skąd trafić czarne uchwyty bo malowanie raczej odpada... może z jakiegoś vw by pasowały na rozstaw i przy okazji by się tak miękko składały a nie te nasze odskakują do góry jak się je puści... :P
Tomek - 14-03-2012, 12:01

Cytat:
taa tylko właśnie też się zastanawiałem skąd trafić czarne uchwyty bo malowanie raczej odpada... może z jakiegoś vw by pasowały na rozstaw i przy okazji by się tak miękko składały a nie te nasze odskakują do góry jak się je puści... :P

do jasnej skóry, nawet jaśniejszej niż bananówka czarny sufit pasowałby idealnie
co do uchwytów - to ja ich nie dotykam

Bartek - 14-03-2012, 14:18

Nabassu tak zrobił w białym Legnum i szczerze nie urzekło mnie to w realu
deejay - 16-03-2012, 12:39

Wiosna idzie wiec jutro ruszamy z kosmetyką kolektora ssącego. Nowa uszczeleczka juz czeka na montaż , przy okazji sprawdzimy czystość przepustnicy i ew. ją wymyjemy .

Juiceman - 16-03-2012, 12:48

Bartku nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu pamiętaj :P
Torp12 - 16-03-2012, 15:07

deejay napisał/a:
Wiosna idzie wiec jutro ruszamy z kosmetyką kolektora ssącego.

Kurcze przeciez dopiero co miales go zdjetego przy okazji czyszczenia wtryskiwaczy:) Zawsze powtarzasz ze nie masz czasu i juz teraz wiem dlaczego tak jest :)

deejay - 16-03-2012, 21:33

Mała kosmetyka oświetlenie wnętrza pojazdu :)

Od dłuższego czasu miałem w planach zrobic doświetlanie na nogi przy otwarciu drzwi , więc zakupiłem ledy w pasku o kolorze biały ciepły i zabrałem sie za robotę :wink:

Ogólnie polecam ten sklep , mają mega wybór oświetlenia led :)

http://www.neoled.pl/produkty.html

m6riano - 17-03-2012, 19:22

deejay napisał/a:
Mała kosmetyka oświetlenie wnętrza pojazdu :)

"mała" to dobre określenie..;-)
deejay napisał/a:
Ogólnie polecam ten sklep , mają mega wybór oświetlenia led :)

poza mega wyborem mają też...mega ceny...;-)
taśma 300 w silikonie u nich kosztuje 93zł
"u mnie" to 65zł;-)
dziękuje postoje..

deejay - 17-03-2012, 20:31

Dzisiaj z lekkiego luzu w robocie skorzystałem z rolek lini diagnostycznej w i sprawdziłem tylne hamulce , które "udoskonalałem" jakis czas temu , wyniki wyszły bdb. :wink:

Strona lewa 2480 N , a strona prawa ta kóra była słabsza ostatnio (1540 N) , wynosi obecnie 2430 N , wiec temat z ulpszaniem hamulców zamykam do nastepnej wymiany klocków :wink: