Nasze Miśki - Jak wino...
komarsnk - 02-12-2012, 23:38
Owczar napisał/a: | sveno napisał/a: | Nie wiem gdzie i kiedy, ale klnę się na wszystko, jeżeli złape kogoś na gorącym uczynku to nie ma przeproś, żadnego dogadywania się, od razu wzywam policję, |
Znam ten ból. Najgorsza ta bezradność... |
Wypada mieć non-stop włączony rejestrator jazdy...na każdej stronie samochodu :/
Marcin-Krak - 03-12-2012, 01:13
Pocieszę Cię, że przed umyciem aż taki brudny się nie wydawał
Twój imiennik na swoim czarnym Lancerze "doczekał się brudasa"
Tomek - 03-12-2012, 09:13
sveno napisał/a: | badziewiem bym tego nie nazwał, a opinie są adekwatne do jakości produktu, owszem za tą kasę cudów nie należy się spodziewać, ale gra naprawdę dobrze, pierwsze radio na którym wyraźnie słyszę różnicę w jakości utworów nagranych w formacie .mp3 w porównaniu do tych samych kawałków odbieranych z radia |
nie ma się co oburzać Panie Sławku
tożto napisałem, że zadziwiająco dobre opinie to ma, a badziewiem określiłem producenta, który to jak sam wiesz do górnej półki nie należy
co ciekawe dobre opinie mają też ichniejsze radia 2 din
sveno napisał/a: | a specjalnym melomanem nie jestem. |
ja też, dlatego też śmigam na tanim radyjku
jedynym kryterium wyboru była kolorystyka (pasująca do HC)
sveno napisał/a: | ale to i tak wydawał się czysty w porównaniu do Twojego:
|
tia, najprościej zrobić zdjęcie przypadkowego Galanta, zasłonić tablice i wszystkim wmówić, że to mój
sveno napisał/a: |
Nie wiem gdzie i kiedy, ale klnę się na wszystko, jeżeli złape kogoś na gorącym uczynku to nie ma przeproś, żadnego dogadywania się, od razu wzywam policję, naprawa z OC ale baranowi niech wlepią 100zł mandatu niech się nauczy jeździć!!! Mam tego dość. |
na większości parkingów (jeśli tereny prywatne, bez oznaczenia strefy ruchu) nic mu nie wlepią, noo chyba, że będziesz siedział w aucie
sveno - 03-12-2012, 16:30
tomek84, ale ja się nie oburzam zastanawia mnie tylko czemu tego producenta nazywasz badziewnym? Dlatego że jest to stosunkowo młoda firma i nie ma takiej pozycji na rynku jak Pioner czy Sony? Czy dlatego że robią dobry sprzęt w dobrej cenie?
Co do zdjęcia to mam wstawić to bez zasłoniętych tablic?
Co do parkingu to aż sprawdze czy jest tam strefa ruchu.
sveno - 04-12-2012, 02:52
Na zdjęciach porównanie H&R vs KYB dedykowane na przód do EAxx
czy te H&Ry wyglądają na "zmęczone"?
robertdg - 04-12-2012, 08:08
Może byś tak umieścił te zdjęcia na jakimś serwerku, bo z poczty to jednak niebardzo
Mare - 04-12-2012, 10:40
chyba bardzo zmęczone, bo nawet obrazki poszły spać ;p
sveno - 04-12-2012, 11:54
sveno napisał/a: | Może byś tak umieścił te zdjęcia na jakimś serwerku, bo z poczty to jednak niebardzo | przepraszam, o trzeciej w nocy myślenie już lekko siada
Poprawione
Hugo - 04-12-2012, 12:49
Nie zmęczone tylko H&R są -35 mm (mam takie same), a KYB są seryjne.
sveno - 04-12-2012, 12:55
Hugo napisał/a: | Nie zmęczone tylko H&R są -35 mm | to, to ja wiem, tylko czy da się jakoś wizualnie ocenić stan sprężyny?
Hugo - 04-12-2012, 14:29
sveno napisał/a: | tylko czy da się jakoś wizualnie ocenić stan sprężyny? | Raczej bez montażu nie bardzo.
robertdg - 04-12-2012, 21:17
Winualnie jak nie ma pęknięć i sporych śladów korozji to jedynie można wytestowac na aucie
sveno - 07-12-2012, 15:02
No to przetestujemy, właśnie przyszły:
Kawał żelastwa
Hugo - 07-12-2012, 16:53
sveno, dawaj je na przód, a na tył ori! Będzie kozak!
sveno - 07-12-2012, 22:27
jak się nie sprawdza na tyle (może być za twardo) to może wlecą na przód
Wielkie dzięki dla Owczara za namiary na sprężyny
|
|
|