Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
mkm - 06-08-2011, 17:29
że przeżyłem dzisiaj przygodę związaną z Tour de Pologne, które jak już teraz wiem odbywa się dzisiaj w Krakowie
Jak parkowałem w miejscu niebieskiej strzałki nic nie zapowiadało, że w drodze powrotnej wpakuję się na pętle wyścigu kolarskiego (w miejscu czerwonej strzałki dołączyłem)...
Widok wozów serwisowych przed maską i nadlatujących kolarzy w lusterku wstecznym - bezcenny
Na szczęście była przewra w barierkach, bo gdyby nie ona nie wiem czy nie musiałbym z nimi jeździć do mety
Marcin-Krak - 06-08-2011, 20:17
mkm napisał/a: | że przeżyłem dzisiaj przygodę związaną z Tour de Pologne, które jak już teraz wiem odbywa się dzisiaj w Krakowie |
Każdy ma takie TdP na jakie sobie zasłużył
Ja zrobiłem dziś sobie takie własne po Puszczy Niepołomickiej i okolicach krakowskich - uzbierało się 114 km - przeżyłem upał, wichurę, oberwanie chmury, ponowny upał (ale dzięki temu wyschłem)
koszmarek - 06-08-2011, 22:32
pamiętacie Farcika? Zlotowy kocurek właśnie zajechał do mieszkanka i zwiedza
Anonymous - 07-08-2011, 08:44
właśnie minął rok jak jaśnie panujący Hubert wyłączył mi Shoutbox, a miało być tylko na tydzień hahahaah
mkm - 07-08-2011, 09:53
a pisałeś o tym do Jaśnie Panującego, czy czekasz na kolejne rocznice?
akbi - 07-08-2011, 16:01
... że jedna z moich fotek trafiła spośród kilkuset (a może i kilku tysięcy) innych fotek do grupy "Zdjęcia tygodnia" na największym pomorskim portalu internetowym
http://galeria.trojmiasto...2011-w1380.html
jestem miło zaskoczony
Hubeeert - 07-08-2011, 18:46
trawkins napisał/a: | właśnie minął rok jak jaśnie panujący Hubert wyłączył mi Shoutbox, a miało być tylko na tydzień hahahaah | to jeszcze pochwal się za co to zrobiłem.
Trzeba było mi przypomnieć zamiast robić dziecinne fochy.
mabda - 07-08-2011, 21:54
...ze dobrze miec siostre
sruba - 07-08-2011, 22:06
1. od tygodnia mieszkam na Morenie. pomimo pewnych niedogodności związanych z tzw. wykończeniówką jest si. nawet bardzo si.
2. seatem zrobiłem póki co 400 km. na te 400 km potrzebował pół zbiornika. to mi się podoba. podobają mi się też jego kubełkowe fotele i dynamika silnika. w piątek Lełon dostał alarm i nowe radyjko. czekają mnie jeszcze pewne inwestycje jak chociażby rozrząd, czy delikatne dopieszczenia, ale zaprzyjaźniamy się. dość szybko.
3. właśnie minęła połowa mojego urlopu.
4. w przyszły weekend pierwszy meczyk na nowym stadionie. nie mogę się doczekać.
5. a 19 sierpnia tatuowanie...
Anonymous - 07-08-2011, 22:53
Hubeeert napisał/a: | trawkins napisał/a: | właśnie minął rok jak jaśnie panujący Hubert wyłączył mi Shoutbox, a miało być tylko na tydzień hahahaah | to jeszcze pochwal się za co to zrobiłem.
Trzeba było mi przypomnieć zamiast robić dziecinne fochy. |
Za użycie słowa o treści nie odpowiedniej za co przeprosiłem, i nie strzelam focha.
Wszyc - 08-08-2011, 06:03
że smutno i to bardzo
Hubeeert - 08-08-2011, 07:57
trawkins ShoutBox włączony.
Przykro mi, że nie wcześniej, ale nie zawsze pamiętam o takich rzeczach i dlatego proszę o przypominanie mi. Nie ma w tym mojej złośliwości i jeżeli tak to odebrałeś to przepraszam.
jacek11 - 08-08-2011, 16:26
mabda napisał/a: | ...ze dobrze miec siostre |
też bym chciał
mabda - 08-08-2011, 18:13
jacek11 napisał/a: | mabda napisał/a: | ...ze dobrze miec siostre |
też bym chciał |
ale moja? zajeta juz
Marcin-Krak - 08-08-2011, 19:37
mabda napisał/a: | ale moja? zajeta juz |
Ale siostra Twojej siostry chyba nie
Skończyły się te sierpniowo - lipcowe anomalia pogodowe - znowu leje
|