To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Morfi - 12-08-2009, 20:11

Śruba ładna panią wrzuciłeś :) A doda jest zbyt plastikowa i mało naturalna.
sruba - 12-08-2009, 20:33

Cytat:
Śruba ładna panią wrzuciłeś A doda jest zbyt plastikowa i mało naturalna.

Morfi ???
wrzucilem Dode...

:lol:

Morfi - 12-08-2009, 21:57

Nie wiedziałem, że to Doda http://img110.imageshack....71/doda32cq.jpg Ale ubranie potrafi zmienic kobiete :D :wink:
Krzyzak - 13-08-2009, 08:05

sruba napisał/a:
Krzyzak - rozumiem, ze znasz pania Rabczewska osobiscie ? dyskutowales z nia dlugo i namietnie i stad ta opinia ?

tjjaaa - widzialem ja 2 razy u Kuby Wojewodzkiego i czasem "przelotnie" w tv - to wystarczy, by sobie zdanie na jej temat wyrobic
podobne zreszta zdanie ma kolega, ktorego kolega :) zna ja osobiscie
jeszcze Baski kolezanka z pracy ma siostre i ta siostra chodzila z Doda do podstawowki - mowila, ze ona od malej bzdziagwy byla juz bezdennie gupia

gulgulq - 13-08-2009, 08:26

skoro tak muzycznie sie zrobiło :)

piękny sopran, piękny :geek: :geek: :geek:

saphire - 13-08-2009, 09:18

sruba napisał/a:
ladne oczy, ale to nie moj gust 8)

Naciągane w photoshopie - przecież widać od razu że są owalnie rozciągnięte w pionie.

[ Dodano: 13-08-2009, 09:24 ]
Lepiej zobaczcie http://www.skins.be/babes/

krzychu - 13-08-2009, 10:28

Krzyzak - Ona się tak lansuje bo to się sprzedaje. Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka.

Ps. Nie jestem jej fanem itd ale głupia to ona nie jest.

sruba - 13-08-2009, 10:40

krzychu napisał/a:
Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka.

nie jest. widzialem kiedys w telewizorni program z szefowa ? polskiej mensy, ktora pootwierdzila, ze nalezy do tej organizacji Doda 8)

Krzyzak nie rozrozniasz chyba wizerunku medialnego od stanu faktycznego.
u mnie w podstawowce tez Elka byla bezdennie gupia. i Sylwia. ale wyrosly na calkiem fajne i inteligentne dziewuchy. tylko Mirka jak glupia byla, tak jest, ale potwierdzilem to osobiscie. smiesza mnie zawistne opowiesci kolegow czyichs kolegow, ktorych koledzy mieli okazje poprzebywac 5 min. w towarzystwie celebryty...

Anonymous - 13-08-2009, 12:35

IQ jest wskaźnikiem syntetycznym i trudno ludzi po tym oceniać.
Pewne jest, że Doda jest skuteczna w tym co robi - zarabia niemałą kasę - a to czy nam się to podoba czy nie, to już inna para kaloszy.

jej urodzie można niewiele zarzucić - więcej wątpliwości wzbudza sposób ubierania, ale to też indywidualna kwestia :)

popatrzeć nigdy nie zaszkodzi!

edit:
żeby nie robić OT dodaję, że z tą panią jechałem kiedyś windą i mogę śmiało powiedzieć, że jest kulturalna i ma dobrze wychowane dziecko, bo wsiadając i wysiadając powiedzieli "dzień dobry" oraz "do widzenia".

rafq - 13-08-2009, 13:36

http://www.youtube.com/watch?v=fSFVNGW3mis

Coś pozytywnego o tej pani wyżej :)

Owczar - 13-08-2009, 15:43

gulgulq, co prawda Sarah to mamuśka, ale jak na mamuśkę to nieźle wygląda :D nie mówiąc już o tym jak śpiewa ;)

Co do Dody, to według mnie ona wcale nie jest głupia. Potrafi się kreować na taką jaką chce być widziana, a tego głupia blondyna nie potrafi. Głupia to jest Jola Rutowicz :lol:

Koledzy widzieli Dodę na żywo na imprezie po złotych dziobach. Stali obok niej i potiwerdzają, że to nie PS kreuje jej wizerunek bo to naprawde super laska :)

cns80 - 14-08-2009, 08:18

Owczar napisał/a:
Co do Dody, to według mnie ona wcale nie jest głupia. Potrafi się kreować na taką jaką chce być widziana, a tego głupia blondyna nie potrafi. Głupia to jest Jola Rutowicz
Popieram. Z Dodą miałem okazję pracować przez jeden koncert i jest OK.

adams12, ta pani mi się zawsze podobała. Niby ma lalkowata urodę, ale jest po tej właściwej stronie granicy, za którą jest już tylko sztuczność :)
wygląda na fajna dziewczynę.

Anonymous - 14-08-2009, 08:52

cns80 napisał/a:
wygląda na fajna dziewczynę.

i ładnie pachnie :)

Anonymous - 14-08-2009, 14:10

Iga Wyrwał ma tańczyć w tańcu z gwiazdami.. nigdy nie ogadalem tego czegoś ale teraz chyba sobie zobaczę :twisted:
Krzyzak - 14-08-2009, 21:38

krzychu napisał/a:
Krzyzak - Ona się tak lansuje bo to się sprzedaje. Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka.

to akurat o niczym nie swiadczy...
wez sobie ksiazke z takimi testami i zrobi kilka - zobaczysz, ze kolejne beda szly coraz lepiej
po prostu zadania sa powtarzalne i w koncu niemal nauczysz sie, czego w kazdym trzeba szukac
wiem, bo tez przez to przechodzilem i stwierdzilem, ze cale to badanie IQ to szmira