Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Morfi - 12-08-2009, 20:11
Śruba ładna panią wrzuciłeś A doda jest zbyt plastikowa i mało naturalna.
sruba - 12-08-2009, 20:33
Cytat: | Śruba ładna panią wrzuciłeś A doda jest zbyt plastikowa i mało naturalna. |
Morfi ???
wrzucilem Dode...
Morfi - 12-08-2009, 21:57
Nie wiedziałem, że to Doda http://img110.imageshack....71/doda32cq.jpg Ale ubranie potrafi zmienic kobiete
Krzyzak - 13-08-2009, 08:05
sruba napisał/a: | Krzyzak - rozumiem, ze znasz pania Rabczewska osobiscie ? dyskutowales z nia dlugo i namietnie i stad ta opinia ? |
tjjaaa - widzialem ja 2 razy u Kuby Wojewodzkiego i czasem "przelotnie" w tv - to wystarczy, by sobie zdanie na jej temat wyrobic
podobne zreszta zdanie ma kolega, ktorego kolega zna ja osobiscie
jeszcze Baski kolezanka z pracy ma siostre i ta siostra chodzila z Doda do podstawowki - mowila, ze ona od malej bzdziagwy byla juz bezdennie gupia
gulgulq - 13-08-2009, 08:26
skoro tak muzycznie sie zrobiło
piękny sopran, piękny
saphire - 13-08-2009, 09:18
sruba napisał/a: | ladne oczy, ale to nie moj gust |
Naciągane w photoshopie - przecież widać od razu że są owalnie rozciągnięte w pionie.
[ Dodano: 13-08-2009, 09:24 ]
Lepiej zobaczcie http://www.skins.be/babes/
krzychu - 13-08-2009, 10:28
Krzyzak - Ona się tak lansuje bo to się sprzedaje. Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka.
Ps. Nie jestem jej fanem itd ale głupia to ona nie jest.
sruba - 13-08-2009, 10:40
krzychu napisał/a: | Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka. |
nie jest. widzialem kiedys w telewizorni program z szefowa ? polskiej mensy, ktora pootwierdzila, ze nalezy do tej organizacji Doda
Krzyzak nie rozrozniasz chyba wizerunku medialnego od stanu faktycznego.
u mnie w podstawowce tez Elka byla bezdennie gupia. i Sylwia. ale wyrosly na calkiem fajne i inteligentne dziewuchy. tylko Mirka jak glupia byla, tak jest, ale potwierdzilem to osobiscie. smiesza mnie zawistne opowiesci kolegow czyichs kolegow, ktorych koledzy mieli okazje poprzebywac 5 min. w towarzystwie celebryty...
Anonymous - 13-08-2009, 12:35
IQ jest wskaźnikiem syntetycznym i trudno ludzi po tym oceniać.
Pewne jest, że Doda jest skuteczna w tym co robi - zarabia niemałą kasę - a to czy nam się to podoba czy nie, to już inna para kaloszy.
jej urodzie można niewiele zarzucić - więcej wątpliwości wzbudza sposób ubierania, ale to też indywidualna kwestia
popatrzeć nigdy nie zaszkodzi!
edit:
żeby nie robić OT dodaję, że z tą panią jechałem kiedyś windą i mogę śmiało powiedzieć, że jest kulturalna i ma dobrze wychowane dziecko, bo wsiadając i wysiadając powiedzieli "dzień dobry" oraz "do widzenia".
rafq - 13-08-2009, 13:36
http://www.youtube.com/watch?v=fSFVNGW3mis
Coś pozytywnego o tej pani wyżej
Owczar - 13-08-2009, 15:43
gulgulq, co prawda Sarah to mamuśka, ale jak na mamuśkę to nieźle wygląda nie mówiąc już o tym jak śpiewa
Co do Dody, to według mnie ona wcale nie jest głupia. Potrafi się kreować na taką jaką chce być widziana, a tego głupia blondyna nie potrafi. Głupia to jest Jola Rutowicz
Koledzy widzieli Dodę na żywo na imprezie po złotych dziobach. Stali obok niej i potiwerdzają, że to nie PS kreuje jej wizerunek bo to naprawde super laska
cns80 - 14-08-2009, 08:18
Owczar napisał/a: | Co do Dody, to według mnie ona wcale nie jest głupia. Potrafi się kreować na taką jaką chce być widziana, a tego głupia blondyna nie potrafi. Głupia to jest Jola Rutowicz | Popieram. Z Dodą miałem okazję pracować przez jeden koncert i jest OK.
adams12, ta pani mi się zawsze podobała. Niby ma lalkowata urodę, ale jest po tej właściwej stronie granicy, za którą jest już tylko sztuczność
wygląda na fajna dziewczynę.
Anonymous - 14-08-2009, 08:52
cns80 napisał/a: | wygląda na fajna dziewczynę. |
i ładnie pachnie
Anonymous - 14-08-2009, 14:10
Iga Wyrwał ma tańczyć w tańcu z gwiazdami.. nigdy nie ogadalem tego czegoś ale teraz chyba sobie zobaczę
Krzyzak - 14-08-2009, 21:38
krzychu napisał/a: | Krzyzak - Ona się tak lansuje bo to się sprzedaje. Ma IQ 140 jeśli to nie była plotka. |
to akurat o niczym nie swiadczy...
wez sobie ksiazke z takimi testami i zrobi kilka - zobaczysz, ze kolejne beda szly coraz lepiej
po prostu zadania sa powtarzalne i w koncu niemal nauczysz sie, czego w kazdym trzeba szukac
wiem, bo tez przez to przechodzilem i stwierdzilem, ze cale to badanie IQ to szmira
|
|
|