To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer XIII

Marcin-Krak - 14-03-2009, 22:29

nescik napisał/a:
hehe , ja na tym meczu slyszalem jak dzieci dopinguja :mrgreen:

Słychać było, że kryzys ich dopadł, bo nawet bębna porządnego nie mają.
Bełchatowowi mówię nie w ekstraklasie :P Niech Widzew wraca ;)

Berni - 14-03-2009, 23:16

Ja się pytam się :roll: kiedy Wisła zacznie grac jak za starych dobrych czasów--swoją drogą gratuluje ekipie z Krakowa (po sąsiedzku) wygranej- no i nieziemski "Franek" znowu strzela szkoda że dla Jagi
sruba - 15-03-2009, 10:15

Berni napisał/a:
-swoją drogą gratuluje ekipie z Krakowa (po sąsiedzku) wygranej-

:roll: :?:

sruba - 15-03-2009, 17:12

wyniki po 8 z 11:
ralph -2
akbi 10
Cezar 5
igi 2
Nescik 1
Morfi 3
maxwell 1
thomb 1
dm 7
Zatoichii 6
sruba 2
Marcin 0
Toni 4
McDoune 4
spac -2
tucci 5
arci 5
grafi 5
Kamil 2
JACA 5
macia 6
siwek 6
maciej 9
krzypolo 12
harpagan -4
Ramek 3
Monique 1
Stempel 7
menti 4
tomario 13
iruszaks 1
Alan 6
Inferno 9
mariano 5
Christopher 7
ijama 0
dager 3
mydlina 4
Kari 3

tucci - 15-03-2009, 20:59

O ja rzesz :shock: .....wyniki niepowiem, nie do przewidzenia, mam nadzieje ze to juz lkoniec niespodzianek :?
akbi - 15-03-2009, 21:08

etam ... nie jest źle :D
Marcin-Krak - 16-03-2009, 00:08

sruba, teraz to już nie jest wałek - to już jest wał :P
Się mi co raz mniej to wszystko podobywuje - kiedy wpadasz do Krakowa, musimy się dogadać co dalej :P

Anonymous - 16-03-2009, 09:01

Berni napisał/a:
Ja się pytam się :roll: kiedy Wisła zacznie grac jak za starych dobrych czasów--swoją drogą gratuluje ekipie z Krakowa (po sąsiedzku) wygranej- no i nieziemski "Franek" znowu strzela szkoda że dla Jagi

Tomasz ( imię kojarzce się z niewiernością , oczywiście nie dotyczy to każdego Tomka )
został powitany ( gdy już nie był piłkarzem ) transem m. w. " jesteś 21 Judaszem "
natomiat gratulować Craxie zwycięstwa nad LG , to już trochę przesadyzm , oczywiście patrząc na to moim skromnym okiem

Marcin-Krak - 16-03-2009, 10:58

Franek Franek sprzedawca firanek :evil:

Derby za pasem... mam spore obawy co do wyniku ... swoją drogą to niezłą pracę z zakresu psychologii sportu można by napisać patrząc na grę obu krakowski drużyn :P
Może córka byłego prezydenta się tym zajmie - w końcu to jej broszka :D

Anonymous - 16-03-2009, 23:19

Marcin-Krak napisał/a:
Franek Franek sprzedawca firanek :evil:

a u nas na wschodzie śpiewa się inaczej..

Marcin-Krak - 16-03-2009, 23:35

ralph napisał/a:

To stara śpiewka jest - no chyba, że cosik nowego powstało :P
Fakt faktem - smutnym faktem - skoro piłkarze tacy jak Frankowski i Ślusarski po powrocie są uznawani za "gwiazdy" - to świadczy to tylko o naszej ligi poziomie :evil:

Cezar - 17-03-2009, 01:05

Marcin-Krak napisał/a:
naszej ligi poziomie :evil:

Jaki poziom, 5m blota i tyle :twisted: :P

Anonymous - 17-03-2009, 12:10

Marcin-Krak napisał/a:
ralph napisał/a:

To stara śpiewka jest - no chyba, że cosik nowego powstało :P
Fakt faktem - smutnym faktem - skoro piłkarze tacy jak Frankowski i Ślusarski po powrocie są uznawani za "gwiazdy" - to świadczy to tylko o naszej ligi poziomie :evil:

może i stara ale wygląda na to że aktualna skoro powtarza ją chyba w chwili obecnej pół Polski (jeśli nie więcej)
co do poziomu ligi to nie będziemy poruszać znowu tego tematu bo już na początku sezonu wszyscy wspólnie stwierdziliśmy że organizacyjnie nasza liga jest na poziomie V ligi tajlandzkiej (nie obrażając tamtych rozgrywek)
Natomiast skoro tacy piłkarze jak Franek i Ślusarski wracają i strzelają bramki to chwała im za to że ma kto strzelać..
Kto jeszcze ma taką średnią na mecz prócz Brożka i Lewandowskiego (szacunek jednemu i drugiemu) - Franek (3 gole w 3 meczach), Ślusarski (2 gole w 3 meczach)..
Tak jak napisałeś Marcin - to świadczy o poziomie naszej ligi.. Natomiast nie obrażajmy piłkarzy którzy rzeczywiście coś pokazują na naszych boiskach a pewnie nie jeden małolat będzie w stanie się jeszcze od nich sporo nauczyć..

Marcin-Krak - 17-03-2009, 13:22

ralph napisał/a:
nie jeden małolat będzie w stanie się jeszcze od nich sporo nauczyć..

Jak opuścić klub w ciężkiej chwili i zrobić to tylko i wyłącznie dla kasy. Przypomnij sobie jak to wyglądało :evil:

Anonymous - 18-03-2009, 10:32

Marcin-Krak napisał/a:
Jak opuścić klub w ciężkiej chwili i zrobić to tylko i wyłącznie dla kasy. Przypomnij sobie jak to wyglądało :evil:

piłkarz - zawód jak każdy inny i przywiązanie do barw klubowych "do grobowej deski" występuje niezwykle rzadko - także w klubach zachodnich..
Więc teksty że zrobił to dla kasy są moim skromnym zdaniem nie na miejscu bo nie on jeden..
Zdobył dla Wisełki 150 bramek (w tym kilkanaście w europejskich pucharach) i nazywanie kogoś takiego zdrajcą świadczy o poziomie..