Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
dab - 22-10-2010, 10:09
janekzpolic napisał/a: | Dałem spokój po jednym dniu bo gadam sporo i szkoda gardła a za gadkę przez telefon jest chyba stówka bez punktów to można to olać . |
Masz cos zle podejscie do sprawy tu nie chodzi o stowke i byc moze punkty..tu chodzi o bezpieczenstwo i to nie tylko twoje...
janekzpolic - 22-10-2010, 10:11
dab napisał/a: | janekzpolic napisał/a: | Dałem spokój po jednym dniu bo gadam sporo i szkoda gardła a za gadkę przez telefon jest chyba stówka bez punktów to można to olać . |
Masz cos zle podejscie do sprawy tu nie chodzi o stowke i byc moze punkty..tu chodzi o bezpieczenstwo i to nie tylko twoje... | jak się drę do mikrofonu jak idiota to też stwarzam zagrożenie jakby nie patrzeć
Grzesq - 22-10-2010, 10:16
janekzpolic napisał/a: |
BTW stacje da się przełączać z kiery czy dalej działa tylko to idiotyczne wyszukiwanie ?? |
TO akurat działa nawet w poprzedniej wersji ROFa, można przełączać się pomiędzy stacjami radiowymi, kanałami TV.
13zbyszek13 - 22-10-2010, 10:40
Mary potwierdziła że przy zamówieniu New ROF można zamówić z mikrofonem zewnętrznym jako opcja.
janekzpolic - 22-10-2010, 11:11
a jak się skontaktować z tą Mery z pakamery bo może zamiast tego szajsu od Mistsu bym sobie zapodał prawdziwą Chinkę
Zbyszek ile teraz kosztuje ten wynalazek ?
13zbyszek13 - 22-10-2010, 11:33
janekzpolic napisał/a: | a jak się skontaktować z tą Mery z pakamery bo może zamiast tego szajsu od Mistsu bym sobie zapodał prawdziwą Chinkę
Zbyszek ile teraz kosztuje ten wynalazek ? |
Napisz @ do Rofaudio
mitsu00 - 22-10-2010, 11:49
13zbyszek13 napisał/a: | Mary potwierdziła że przy zamówieniu New ROF można zamówić z mikrofonem zewnętrznym jako opcja. |
Generalnie zabudowany mikrofon w niemal każdym sprzęcie nie sprawdza się w praktyce. Przerabiałem juz kilka podobnych wariantów.
13zbyszek13 - 22-10-2010, 11:53
mitsu00 napisał/a: | Generalnie zabudowany mikrofon w niemal każdym sprzęcie nie sprawdza się w praktyce. Przerabiałem juz kilka podobnych wariantów. |
Ja to wiem i ty też wiesz .
Mary ma mi przysłać cały nowy moduł BT
mitsu00 - 22-10-2010, 11:55
13zbyszek13 napisał/a: | Mary ma mi przysłać cały nowy moduł BT |
No no..... Widzę ze masz układy z "Kurciakami"
13zbyszek13 - 22-10-2010, 12:05
mitsu00 napisał/a: | No no..... Widzę ze masz układy z "Kurciakami" |
YES !!!
tomko - 23-10-2010, 11:30
Pytanie do wszystkich uzytkownikow chnczyka !
Czy ktos robil montaz odwrotny czyli przywrocenie do stanu fabrycznego ???
Wymontowalem chinczyka i zamontowalem radio fabryczne (te z ktorym auto kupilem w salonie) i oryginalne radio nie daje sie uruchomic, wtyczki sprawdzalem kilkukrotnie i sa podlaczone ok, zreszta inaczej sie nie da. Nie mam pojecia co jest grane, czy przypadkiem nie trzeba teraz uruchomic radia poprzez komputer serwisowy ??
Dodam tylko, ze po pierwszym przekreceniu zaplonu po zamontowaniu zaczela dzialac zmieniarka tzn. cos tam sobie "szurala" tak jakby ukladajac plyty (chyba zostaly jak wymontowywalem) ale wyswietlacz pozostal ciemny.
13zbyszek13 - 23-10-2010, 12:05
Sprawdz bezpieczniki ori powinien zadziałać bez problemu.
tomko - 23-10-2010, 12:48
A wiec:
Okazalo sie ,ze radio dziala, nie dziala tylko wyswietlacz i cale sterowanie z panela srodkowego, tak jakby panel i wyswietlacz nie byly podlaczone. Wtyczke wpialem, cienka tasiemke tez, rozebralem ponownie i jeszcze raz sprawdzilem, nadal nic. Z kierownicy moge sterowac tyle ,ze na oslep.
13zbyszek13 - 23-10-2010, 14:08
tomko napisał/a: | A wiec:
Okazalo sie ,ze radio dziala, nie dziala tylko wyswietlacz i cale sterowanie z panela srodkowego, tak jakby panel i wyswietlacz nie byly podlaczone. Wtyczke wpialem, cienka tasiemke tez, rozebralem ponownie i jeszcze raz sprawdzilem, nadal nic. Z kierownicy moge sterowac tyle ,ze na oslep. |
Wygląda to na brak zasilania do panela,wez próbówkę lub miernik i sprawdź .
tomko - 23-10-2010, 19:35
sam juz nie wiem, moze ktos pamieta jak jest podlaczony panel radia, obejrzalem go na wszystkie strony i jest tylko wtyczka do malej plytki z wlacznikiem awaryjnych i poprzez cienka tasiemke do glownej plyty, nic wiecej tam nie widac. Nie pamietam cholera jak to bylo podlaczone jak zmienialem na chinola ale z ogledzin i czesci jakie mialem w kartonie po chinolu wynika ze nic wiecej ni podlaczamy do panela.
Moze ktos robil to niedawno i pamieta ?
|
|
|