To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84

bialyjayz - 18-11-2013, 16:03

tomek84 napisał/a:
nie wleciałeś przypadkiem do jakiegoś rowu?

nie odniosłem się jeszcze do tego, z drzwiami nic nie jest, poprostu gdy uderzyłem dzika cielskiem przetarfł mi po całej długości, to błoto i resztki sierśći karcherem to zmyje, jest jedno zadrapanie widać tam gdzie palcami czyściłem, ale jest naprawdę płytkie i nie duże i zejdzie z polerką na 100%

bialyjayz - 18-11-2013, 16:08

WreX napisał/a:
bialyjayz, nie jest tak źle jak myślałem, tą "siatkę" trudno dostać też szukałem, ale są też dostępne "pseudo tuningowe" siatki z nierdzewki czarne albo srebrne, tym też można to zastąpić... o ile Cie interesuje takie rozwiązanie

a masz może jakieś foto jak to wygląda na Avance?
WreX napisał/a:
A dzika niech mrówki zeżrą i ziemia zasypie i piekło pochłonie.

ma szczęście, że znalazłem go w rowie dopiero jak wracałem w stronę domu, bo bym go chyba tam zapasówka dobił

WreX - 18-11-2013, 16:12

bialyjayz, ktoś tam miał ale nie wiem czy w Avance...

http://allegro.pl/siatka-...3658662373.html to takie coś... nie wiem nie używałem, wiem że istnieje, ale poręczać za to nie będę...

bialyjayz - 18-11-2013, 16:47

jakaś chińszczyzna pewnie, to się wstrzymam i poczekam może ktoś komplet będzie miał.
Hugo - 18-11-2013, 17:15

bialyjayz napisał/a:
taką siatkę da rady kupić osobno ?
Można, ale jak już uda Ci się znaleźć to zapłacisz połowe tego co za zderzak (nawet ok. 200 zł), a Ty i tak musisz kupić zderzak, więc od razu szukaj jej ze zderzakiem.
bialyjayz - 18-11-2013, 17:24

Hugo napisał/a:
Można, ale jak już uda Ci się znaleźć to zapłacisz połowe tego co za zderzak (nawet ok. 200 zł), a Ty i tak musisz kupić zderzak, więc od razu szukaj jej ze zderzakiem

to poczekam aż pokażesz co masz dla mnie:D

Hugo - 18-11-2013, 17:47

Oki :lol:
Tomek - 18-11-2013, 19:09

WreX napisał/a:

Tutaj takie jakby 6 wtyczek wchodzące w obudowę to co to LPG ? czy ... ?

wtryski LPG BRC

danino88 - 18-11-2013, 19:39

Cytat:
ps. jakbyś chciał go jednak oddać, to zapraszam
płacę jak za rozbitka - GOTÓWKĄ

Tomku, mocno skaczesz po lezącym :)

robertdg - 18-11-2013, 20:16

Było siedzieć w domu i wódke pić za udany zakup, a nie z dzikami się po drodze ganiać :P

Jak masz kupować drugi błotnik i go malowac to lepiej wyklepać obecny, strasznie nie jest zniszczony, ale bok wzmocnienia czołowego to trzeba wyprostować bo widac że dostał, poszukaj sobie dobrego blacharza lakiernika, poszycie zderzaka nie opłacalne w naprawie, już lepiej dac 500zł za drugie z wysyłką (jak bęziesz kupował to przedzwoń i dopytaj sie czy aby napewno nie było gdzieś pęknięte naprawiane, i czy obecnienie ma uszkodzeń, bo niektórzy handlarze to potrafią takie ściepy sprzedawać, że głowa mała)

Tomek - 18-11-2013, 20:18

Cytat:

Było siedzieć w domu i wódke pić za udany zakup, a nie z dzikami się po drodze ganiać :P

"dzikami" przeczytałem trochę inaczej i :roll: :roll: :roll: takie oczy zrobiłem

robertdg napisał/a:
(jak bęziesz kupował to przedzwoń i dopytaj sie czy aby napewno nie było gdzieś pęknięte naprawiane, i czy obecnienie ma uszkodzeń, bo niektórzy handlarze to potrafią takie ściepy sprzedawać, że głowa mała)

słuchaj Roberta, najlepiej jak znajdziesz, to poprosić jakiego MManiaka, żeby podjechał do handlarzyny i oglądnąć rzeczywisty stan

bialyjayz - 18-11-2013, 20:29

mam propozycje kupna zderzaka od użytkownika Hugo :) i jak ?
sveno - 18-11-2013, 20:52

bialyjayz napisał/a:
mam propozycje kupna zderzaka od użytkownika Hugo :) i jak ?
kilku maniaków już od niego kupiło i nie było skarg, także można polecić. :) w dziale kupie/sprzedam, masz komentarze, przejrzyj
vendetta - 18-11-2013, 21:08

O kurcze bialyjayz, ale pech. Bardzo mi się ten galant podobał. Mam nadzieję, że jak najszybciej go wyprowadzisz do wcześniejszego wyglądu co najmniej :)
bialyjayz - 18-11-2013, 21:39

vendetta napisał/a:
O kurcze bialyjayz, ale pech. Bardzo mi się ten galant podobał. Mam nadzieję, że jak najszybciej go wyprowadzisz do wcześniejszego wyglądu co najmniej

jak napisałem już wcześniej, dam z siebie wszystko a mój portfel jeszcze więcej, żeby było conajmniej jak przy zakupie.