To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Kaucz - 10-11-2010, 21:26

koszmarek napisał/a:
że kupiłam mieszkanie :) Odbiór czerwiec-lipiec :)
I dostałam pierwszą wypłatę :D za TYDZIEŃ pracy :D

graty ;]
wiem po sobie, że pierwsze tygodnie będą hmmm... co najmniej dziwne bo przestanie pasować nagle to to i to ;d

a ja dziś odwiedziłem swojego miśka u lakiernika. mordka w kawałkach, zderzak już zrobiony ( w sensie posklejany/pospawany ), ale nadkola mnie przeraziły :O. Palec można było na wylot włożyć :O Ktoś wcześniej je robił: na bazie szpachli :doubt:

Anonymous - 10-11-2010, 21:43

odebrałem Carismę od lakiernika... powiem szczerze: zmiana lakiernika wyszła mocno na plus... wreszcie jestem w 100% zadowolony z efektów, no ale profesjonalna lakiernia to nie garaż... ;)
vendetta - 10-11-2010, 21:57

... że lewą łydkę mam już chyba 2 razy grubszą od prawej ;/ Można zmienić docisk sprzęgła czy jak to się tam nazywa? Takie są ostatnio korki, że masakra. Wrzucenie na luz nic nie daje, bo niby co chwilę jedzie się dalej :evil:
koszmarek - 10-11-2010, 23:25

Rafal_Szczecin napisał/a:
Martyna takie pytanie, to mieszkanie na kredyt na Ciebie, czy moze na kogos innego ????

powiem tak: nie Twoja sprawa :)
Czy satysfakcjonująca odpowiedź? Jeśli nie, to banku również nie obrabowałam(zostaje jeszcze toto lotek, kredyt, pożyczka i kilka innych opcji) ;)

Wszystkim dziękować :) Nie mogę się doczekać(jak to baba) ZAKUPÓW :D Chociaż to jest strasznie.. hmm stresujące, bo co będzie jak wybiorę kafelki a one mi się za chwile odmienią? O_O :D

robertdg - 11-11-2010, 01:28

vendetta napisał/a:
... że lewą łydkę mam już chyba 2 razy grubszą od prawej ;/ Można zmienić docisk sprzęgła czy jak to się tam nazywa? Takie są ostatnio korki, że masakra. Wrzucenie na luz nic nie daje, bo niby co chwilę jedzie się dalej :evil:
urok Seata, zmień na innego ze skrzynią DSG
Rafal_Szczecin - 11-11-2010, 09:42

koszmarek napisał/a:

Czy satysfakcjonująca odpowiedź? Jeśli nie, to banku również nie obrabowałam(zostaje jeszcze toto lotek, kredyt, pożyczka i kilka innych opcji) ;)

EDIT by Jackie - Rafi, to faktycznie nie Twoja sprawa a gadka że ktoś coś komuś kupił - no daruj... Co się z Tobą dzieje?

Aga - 11-11-2010, 11:30

Rafal_Szczecin napisał/a:
koszmarek napisał/a:

edit

Martyna - nie daj się wciągnąć!
Fiskus tylko czeka na takie informacje :badgrin:

"Urzędy skarbowe w całym kraju zabierają się za szczegółowe kontrole osób, które w ostatnim czasie kupiły np. dom lub mieszkania.
>>Sprawdzamy wszystkie osoby, które wydały kwoty
rzędu kilkuset tysięcy złotych, a z zestawienia ich dochodów za ostatnie lata nie wynika,
by miały na to środki<< - mówi "Rzeczpospolitej" Dariusz Ćwikowski, dyrektor Urzędu Kontroli Skarbowej w Białymstoku. "

http://www.hotmoney.pl/ar...-kontrole-16510

koszmarek - 11-11-2010, 11:40

nie mam z czego się fiskusowi tłumaczyć.osobom postronnym również.
jacek11 - 11-11-2010, 11:50

koszmarek napisał/a:

:)

Anonymous - 11-11-2010, 12:17

koszmarek napisał/a:

Dokładnie.
To jest prywatna sprawa Koszmarka. Jeżeli ktoś pisze książkę na ten temat to będzie zmuszony ominąć ten rozdział.

Aga - 11-11-2010, 12:38

koszmarek napisał/a:

popieram!
szczególnie na forum publicznym
a na zawiść nie ma rady - nie przejmuj się Koszmarze

Juiceman - 11-11-2010, 12:54

Monotonni jesteście, już 3 posty temu zakończyła się ta dyskusja;p

,że leje, jest zimno, i chyba wykręcę climatronica z gala :D

akbi - 11-11-2010, 18:27

... że przed momentem zainstalowałem nową wersję beta Firefoxa - 4.0b7 ...działa całkiem fajnie ...znacznie szybciej niż wcześniej
misjonarz. - 11-11-2010, 22:06

że dostałem mieszkanie do KAPITALNEGO remontu. rok z życia....
sieegurd - 11-11-2010, 22:56

...że chce mi się spać... więc dobranoc :D