Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Kaucz - 10-11-2010, 21:26
koszmarek napisał/a: | że kupiłam mieszkanie Odbiór czerwiec-lipiec
I dostałam pierwszą wypłatę za TYDZIEŃ pracy |
graty ;]
wiem po sobie, że pierwsze tygodnie będą hmmm... co najmniej dziwne bo przestanie pasować nagle to to i to ;d
a ja dziś odwiedziłem swojego miśka u lakiernika. mordka w kawałkach, zderzak już zrobiony ( w sensie posklejany/pospawany ), ale nadkola mnie przeraziły :O. Palec można było na wylot włożyć :O Ktoś wcześniej je robił: na bazie szpachli
Anonymous - 10-11-2010, 21:43
odebrałem Carismę od lakiernika... powiem szczerze: zmiana lakiernika wyszła mocno na plus... wreszcie jestem w 100% zadowolony z efektów, no ale profesjonalna lakiernia to nie garaż...
vendetta - 10-11-2010, 21:57
... że lewą łydkę mam już chyba 2 razy grubszą od prawej ;/ Można zmienić docisk sprzęgła czy jak to się tam nazywa? Takie są ostatnio korki, że masakra. Wrzucenie na luz nic nie daje, bo niby co chwilę jedzie się dalej
koszmarek - 10-11-2010, 23:25
Rafal_Szczecin napisał/a: | Martyna takie pytanie, to mieszkanie na kredyt na Ciebie, czy moze na kogos innego ???? |
powiem tak: nie Twoja sprawa
Czy satysfakcjonująca odpowiedź? Jeśli nie, to banku również nie obrabowałam(zostaje jeszcze toto lotek, kredyt, pożyczka i kilka innych opcji)
Wszystkim dziękować Nie mogę się doczekać(jak to baba) ZAKUPÓW Chociaż to jest strasznie.. hmm stresujące, bo co będzie jak wybiorę kafelki a one mi się za chwile odmienią? O_O
robertdg - 11-11-2010, 01:28
vendetta napisał/a: | ... że lewą łydkę mam już chyba 2 razy grubszą od prawej ;/ Można zmienić docisk sprzęgła czy jak to się tam nazywa? Takie są ostatnio korki, że masakra. Wrzucenie na luz nic nie daje, bo niby co chwilę jedzie się dalej | urok Seata, zmień na innego ze skrzynią DSG
Rafal_Szczecin - 11-11-2010, 09:42
koszmarek napisał/a: |
Czy satysfakcjonująca odpowiedź? Jeśli nie, to banku również nie obrabowałam(zostaje jeszcze toto lotek, kredyt, pożyczka i kilka innych opcji) |
EDIT by Jackie - Rafi, to faktycznie nie Twoja sprawa a gadka że ktoś coś komuś kupił - no daruj... Co się z Tobą dzieje?
Aga - 11-11-2010, 11:30
Rafal_Szczecin napisał/a: | koszmarek napisał/a: |
Czy satysfakcjonująca odpowiedź? Jeśli nie, to banku również nie obrabowałam(zostaje jeszcze toto lotek, kredyt, pożyczka i kilka innych opcji) |
edit |
Martyna - nie daj się wciągnąć!
Fiskus tylko czeka na takie informacje
"Urzędy skarbowe w całym kraju zabierają się za szczegółowe kontrole osób, które w ostatnim czasie kupiły np. dom lub mieszkania.
>>Sprawdzamy wszystkie osoby, które wydały kwoty
rzędu kilkuset tysięcy złotych, a z zestawienia ich dochodów za ostatnie lata nie wynika,
by miały na to środki<< - mówi "Rzeczpospolitej" Dariusz Ćwikowski, dyrektor Urzędu Kontroli Skarbowej w Białymstoku. "
http://www.hotmoney.pl/ar...-kontrole-16510
koszmarek - 11-11-2010, 11:40
nie mam z czego się fiskusowi tłumaczyć.osobom postronnym również.
jacek11 - 11-11-2010, 11:50
koszmarek napisał/a: | nie mam z czego się fiskusowi tłumaczyć.osobom postronnym również. |
Anonymous - 11-11-2010, 12:17
koszmarek napisał/a: | nie mam z czego się fiskusowi tłumaczyć.osobom postronnym również. |
Dokładnie.
To jest prywatna sprawa Koszmarka. Jeżeli ktoś pisze książkę na ten temat to będzie zmuszony ominąć ten rozdział.
Aga - 11-11-2010, 12:38
popieram!
szczególnie na forum publicznym
a na zawiść nie ma rady - nie przejmuj się Koszmarze
Juiceman - 11-11-2010, 12:54
Monotonni jesteście, już 3 posty temu zakończyła się ta dyskusja;p
,że leje, jest zimno, i chyba wykręcę climatronica z gala
akbi - 11-11-2010, 18:27
... że przed momentem zainstalowałem nową wersję beta Firefoxa - 4.0b7 ...działa całkiem fajnie ...znacznie szybciej niż wcześniej
misjonarz. - 11-11-2010, 22:06
że dostałem mieszkanie do KAPITALNEGO remontu. rok z życia....
sieegurd - 11-11-2010, 22:56
...że chce mi się spać... więc dobranoc
|
|
|