To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Juiceman - 24-10-2010, 21:29

Spocik udany było miło i sympatycznie sporo nowych osób ;) W sumie 12 aut i ~18 osób; )

Na spocie został wręczony Puchar Najlepszemu Mechanikowi Dolnoślązaków ( a ostatnio po zlocie, to chyba Mitsumaniaków :wink: ) czyli Bartkowi vel Deejay, który umieści go w Warsztacie gdzie serwisuje nasze autka ;)

W końcu na spocie były dostępne gadżety, zainteresowanie było spore, bo z tego co KucharZ mówił, to większość nalepek poszła:). Na następnym spocie będą już dostępne ramki pod rejestracje oraz kubki;)

Dziękujemy Wszystkim przybyłym za pojawienie się i spędzenie mile czasu ;) Do Zobaczenia na następnym Spocie ;)

painkiller - 25-10-2010, 08:23

Nie wierzę! 24.11 był wczoraj?? Byłem przekonany że spot będzie za tydzień :doubt:
Lechfan - 26-10-2010, 22:30

dobrze nie wierzysz ;) przedwczoraj byl 24.10 ;)
Juiceman - 28-10-2010, 15:49
Temat postu: Organizacja Spotów w Okresie Zimowym
Drodzy Mitsumaniacy, chcielibyśmy się Was zapytać co sądzicie o nowej propozycji organizacji spotów.

Jak wiadomo dużymi krokami zbliża, się okres zimowy. Na spotach w tym okresie pojawia się coraz mniej osób.

Propozycją jest organizacja spotów raz na miesiąc. Każdego trzeciego tygodnia danego miesiąca.

Przy niskich temperaturach nie ma sensu stać przy autach. Lepiej będzie znaleźć miejsce gdzie pomieścimy przynajmniej 20 samochodów, będziemy możliwość zjeść/wypić coś ciepłego, a przy okazji pograć w bilard/kręgle.

Prosimy Was o zagłosowanie w Ankiecie i wypowiedzenie się co o tym myślicie.

Anonymous - 28-10-2010, 22:06

oczywiście za :) miejsce ? TGG bez problemu parking na górze pomieści 30 aut tak jak zawsze w zimie :) do tego jest bilard kawka i piwko :)
gershar - 29-10-2010, 09:40

Jestem jak najbardziej za.. : :biggrin:
A dodatkowo do rozkładu zajęć dodałbym pierwsze pół godziny na pobliskim parkingu (magnolia) na wspólną zabawę na śniegu :mrgreen: :mrgreen:

kartomaniak gti - 29-10-2010, 10:17

gershar napisał/a:
na wspólną zabawę na śniegu
to mi sie podoba :)
Juiceman - 30-10-2010, 12:10

Będziemy chcieli coś takiego zorganizować, póki co na spocie nie będą mile widziane takie zabawy. Ponieważ takie spoty muszą być zorganizowane kompleksowo. Tj. muszą być wszelkie zabezpieczenia. Odpowiednie miejsce gdzie, nikt nikomu nie będzie w stanie uszkodzić samochodu, czy zrobić sobie/komuś krzywdy.

Także proszę i apeluje do Wszystkich- na spotach się nie ślizgajcie. Niechcemy aby Nasz Klub był porównywany do innych takich klubów samochodowych....

paxel - 30-10-2010, 18:59

Ja jestem jak najbardziej ZAAA :D choć nikt z was mnie nie zna ja zresztą też was jeszcze nie znam ale mam nadzieje że w końcu uda mi się dotrzeć na jakiegoś spota, bo z Lca mam nie daleko do was, ale zawsze jest jakieś "ale" jak nie praca to znowu się dowiaduje po ptokach o spocie :/ bo nie zawsze mam czas sprawdzić pocztę. Ale obiecuje się poprawić :D
Matejo - 31-10-2010, 09:35

Witam jeśli moge się zapytać to czy około 11.11.2010. a dokładniej po 11
będzie organizowany jakiś spocik bo wtedy przeprowadzam się do wro i
bedę chętny na spotkania
pzdr

darkanian - 01-11-2010, 07:20

Jeżeli spoty mają być organizowane w 3 tygodniu każdego miesiąca to pewnie następny wypada koło 21 listopada (niedziela). ZAPRASZAMY :)
gershar - 07-11-2010, 14:03

Juiceman napisał/a:
Będziemy chcieli coś takiego zorganizować, póki co na spocie nie będą mile widziane takie zabawy. Ponieważ takie spoty muszą być zorganizowane kompleksowo. Tj. muszą być wszelkie zabezpieczenia. Odpowiednie miejsce gdzie, nikt nikomu nie będzie w stanie uszkodzić samochodu, czy zrobić sobie/komuś krzywdy.

Także proszę i apeluje do Wszystkich- na spotach się nie ślizgajcie. Niechcemy aby Nasz Klub był porównywany do innych takich klubów samochodowych....

Oczywiście zgadzam się z Tobą w 100%... Dlatego też, może uda nam się zorganizować jakieś wspólne ślizganie na śniegu z zachowaniem wszelkich norm bezpieczeństwa :biggrin: ze swojej strony oferuję wszelką pomoc w organizacji takiego przedsięwzięcia :biggrin:

Juiceman - 07-11-2010, 14:06

Super, zobaczymy tylko jak dopiszę nam zima w tym roku ;)
mapet - 12-11-2010, 13:43

Juiceman napisał/a:
Super, zobaczymy tylko jak dopiszę nam zima w tym roku ;)

Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią o dużej ilości śniegu

[ Dodano: 12-11-2010, 14:10 ]
Chciałbym przyjechać na takie spotkanie. Podajcie dokładnie miejsce i czas spotkania.

Matejo - 12-11-2010, 17:49

To co kiedy i gdzie tak jak wychodzi z ankiety 21 listopada czy jakiś inny termin proponujecie.