To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Andrew - 14-07-2011, 23:33

Nie wyszło dziś :evil:
0,7 wzięte i się przewiozło :?

Seichan - 14-07-2011, 23:41

Kiepsko. Zwłaszcza jak się człowiek nastawi...
Andrew - 14-07-2011, 23:42

A miałem taką ochotę :?
Chyba trzeba iść orbitować bez cukru :?:

winnipool - 15-07-2011, 00:14

Dobrej nocy.

[ Dodano: 15-07-2011, 06:34 ]
Jako, że zamknąłem to i otworzę :) Dzień dobry wszystkim.

tomasek - 15-07-2011, 06:41

A już myślałem że będę pierwszy :cry:
Cześć MM :mrgreen:

[ Dodano: 15-07-2011, 06:42 ]
Kawyyyyyyy :!:

winnipool - 15-07-2011, 07:05

Mam nadzieję, że mi wybaczysz ten niecny występek napisania przed Tobą :wink: No ale coś z rana w pracy trzeba robić.

[ Dodano: 15-07-2011, 07:37 ]
Potrzebuję pomysłu na prezent na 30 urodziny dla niewiasty. Kolega z roboty robi wspólnie z żoną urodziny i mamy problem z prezentem dla niej.

Andrew - 15-07-2011, 07:52

Cześć.
winnipool napisał/a:
Potrzebuję pomysłu na prezent na 30 urodziny dla niewiasty. Kolega z roboty robi wspólnie z żoną urodziny i mamy problem z prezentem dla niej.
Jakieś zainteresowania niewiasty?
Seichan - 15-07-2011, 07:55

Dzień dobry ;)

winnipool napisał/a:
Potrzebuję pomysłu na prezent na 30 urodziny dla niewiasty.

Przede wszystkim - ile chcecie na to przeznaczyć. Zainteresowania dopasuje się do kwoty.

Andrew - 15-07-2011, 08:26

Renata najlepiej jakiś prezent wymyśli, bo zna się na tym jak mało kto :wink:
Soner - 15-07-2011, 08:37

Seichan napisał/a:
Łukasz, a czemu Ty nie wypoczywasz na urlopie i się zrywasz skoro świt?

Bo nie mam baterii do lapka i podłączam się do samochodu pod przetwornicę, a że Wi-Fi działa zaraz obok plaży tylko gdzie są ławeczki, to głupio wyglądam z samochodem wśród innych wczasowiczów, dlatego tak rano, żeby nie było.
Seichan napisał/a:
Tylko nie mów, że już o 7 trzeba być na plaży, żeby zająć miejsce, bo takie są tłumy

Nie ma tłumów, chociaż dzisiaj zaczyna się weekend i pewnie ludzi będzie do groma, ale plaża spora, więc znajdzie się miejsce na koc.
tomasek6 napisał/a:
Soner miłego wypoczynku :mrgreen:
Dziękuję
Seichan napisał/a:
Udanego wypoczynku :mrgreen:
Rózwnież dziękuję
Cytat:
On wcale z plaży nie wychodzi
musiałem wyjść, bo jakby tu powiedzieć, jak było słoneczko to mnie troszkę spiekło. na czerwono...
A i nie wierzcie prognozie pogody. Bo miał być upalny tydzień, ale nie nad morzem, pada już drugi dzień. Będziie ładnie, jak będę wracał do LU.
Pozdro Maniacy

[ Dodano: 15-07-2011, 08:52 ]
A no i bym zapomniał, Renato bierz ze sobą niepasteryzowaną Perełkę, bo tu znaleźć, to ze świecą. Przeszedłem i zjechałem (tramwajem) pół Gdańska zanim znalazłem, nawet w Alkohole24 nie mieli. W jednym ze sklepów nei wiedzieli o czym mówię. A tutejsze piwa z beczki, bleeee, nie umywają się do Perełki.

winnipool - 15-07-2011, 10:31

Kwota myślę tak do 100, max 150zł. Najlepiej coś w kolorze turkusowym i jako element dekoracyjny sypialni. Oczywiście pierwsza reakcja na kolor jednego z moich kolegów z pracy, który też wybiera się na te urodziny to: "ale gdzie my znajdziemy wibrator w takim kolorze?" :)

Myślałem nad jakimś wazonem, bo to takie praktyczne jest. Kwiatki można trzymać, w razie braku szkła wódki się napić, a i w przypadku kaca naczynie na wodę pod ręką :)

Seichan - 15-07-2011, 10:48

winnipool napisał/a:
Kwota myślę tak do 100, max 150zł. Najlepiej coś w kolorze turkusowym i jako element dekoracyjny sypialni. Oczywiście pierwsza reakcja na kolor jednego z moich kolegów z pracy, który też wybiera się na te urodziny to: "ale gdzie my znajdziemy wibrator w takim kolorze?" :)

Myślałem nad jakimś wazonem, bo to takie praktyczne jest. Kwiatki można trzymać, w razie braku szkła wódki się napić, a i w przypadku kaca naczynie na wodę pod ręką :)

A Ty byś chciał dostać na 30 urodziny element wystroju mieszkania? :roll:
Wychodzę z założenia, że prezenty mają być dla osoby, a nie dla np. mieszkania. Dlatego już ja mi całkowicie brak pomysłów kupuję coś w stylu kieliszków. Prezent nie ma prawa i nie może być praktyczny. Praktyczne rzeczy sama sobie kupi i kupi to, co będzie chciała.
Skoro turkusowe i we wskazanej cenie - proponuję chociażby apart. Na pewno da się kupić coś z biżuterii (zawieszkę, broszkę, łańcuszek). Oczywiście mówimy o srebrze ;)

winnipool - 15-07-2011, 11:06

Takie wstępne wytyczne otrzymaliśmy od małżonka wysłanego na przeszpiegi w celu wysondowania preferencji prezentowych. Wprawdzie nie było mowy akurat o wazonie, ale właśnie o elemencie dekoracyjnym do sypialni w kolorze turkusowym. No, ale biżuteria to zawsze chyba dla kobiety dobry prezent.
grzesiopol - 15-07-2011, 12:12

Dzień dobry
Jeszcze parę godzin i na działkę, tym razem niestety do roboty, trzeba podłogę na ganeczku ułożyć, impregnacja i takie tam inne głupoty, chyba dopiero robotę w niedzielę skończę. Ale za to piwko przy robocie jak znalazł. :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

[ Dodano: 15-07-2011, 12:14 ]
No to spadam, bo jeszcze muszę za neta pojechać zapłacić no i chyba po piwko skoczę do Careffoura bo tam promocja Warki 10 + 2 gratis. Jak będzie czas to może na działce na mobilny net wejdę i zajrzę tutaj zobaczyć co słychać.
Miłego odpoczynku dla wszystkich MM.

Andrew - 15-07-2011, 13:03

A ja byłem na chwilę w terenie i wiecie co na złomie stoi?
Piękny galant 2.4 automat, amerykańska wersja model przed rekinem :shock: . Zero rdzy, lekko wgięty błotnik. Jakieś problemy z silnikiem...