To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

pietja - 28-09-2013, 03:21

Więc gdzie ten spocik? Bo też nie wiem gdzie jechać ;) Z uwagi na pogodę:
http://www.yr.no/sted/Polen/Masovia/Radom/

może od razu galerię byśmy opanowali ;) Co Wy na to?

Metoda3 - 28-09-2013, 07:24

bobek28121988 napisał/a:
Mi też się plany skrzyżowały i będę tylko na chwilę aby koszulki odebrać i spadam na kurs przed małżeński:)

Jak dla mnie to może być GS

My ci zrobimy kurs przedmałżeński heh. Pakuj się i uciekaj póki możesz

[ Dodano: 28-09-2013, 08:25 ]
To co 13 ta GS??

koliber124 - 28-09-2013, 07:52

spotykamy się na GS-e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bobek28121988 - 28-09-2013, 08:00

Cytat:
My ci zrobimy kurs przedmałżeński heh. Pakuj się i uciekaj póki możesz

Spakowany już jestem tylko że się razem przeprowadzamy to nie mam gdzie uciec:)
A co do kursu to może ktoś z forum ma uprawnienia do jego wystawienia:) Z chęcią skorzystam.

A co do galerii to proponuje 1 piętro licząc od (-1).

[ Dodano: 28-09-2013, 09:02 ]
koliber124 napisał/a:
spotykamy się na GS-e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kolego jak możesz to weź koszulki:)

Pozdrawiam

pietja - 29-09-2013, 00:16

Dzięki wielkie za spota ale sorki za spóźnienie ;)
koliber124 - 29-09-2013, 08:39

Dzięki wielkie wszystkim za spota :twisted: Miśków było 10 ale nas w sumie trzynastu więc jest ok i to cieszy.Do następnego razu i odzywajcie się częściej na forum.
P.S. Powitać nowego kolegę Jędrulę. :twisted:

Jendrula - 29-09-2013, 13:25

Popieram fajny spocik :) Następnym razem postaram sie jeszcze wyciągnąć kolege, bo zauważyłem, że bardzo duża przewaga galantów, eclipse był tutaj takim rodzynkiem można powiedzieć :D

Swoją drogą po zlocie zmotywowaliście mnie do działania jeżeli chodzi o elektryke i zrobiłem już kilka mankamentów tylko nie wiem czy żarówka od podświetlania tablicy rejestracyjnej pasuje także do oświetlenia, które jest na drzwiach? Bo trafnie zauważyliście, że ona sie nie pali, postanowiłem ją wymienić ale poprzedni właściciel wyjął starą, a o nowej już nie pomyślał :D No i fakt był problem z masą jeżeli chodzi o drzwi od strony pasażera i tylne, to już zrobione, podziękować :)

koliber124 - 29-09-2013, 19:55

Jendrula napisał/a:
Popieram fajny spocik :) Następnym razem postaram sie jeszcze wyciągnąć kolege, bo zauważyłem, że bardzo duża przewaga galantów, eclipse był tutaj takim rodzynkiem można powiedzieć :D

Swoją drogą po zlocie zmotywowaliście mnie do działania jeżeli chodzi o elektryke i zrobiłem już kilka mankamentów tylko nie wiem czy żarówka od podświetlania tablicy rejestracyjnej pasuje także do oświetlenia, które jest na drzwiach? Bo trafnie zauważyliście, że ona sie nie pali, postanowiłem ją wymienić ale poprzedni właściciel wyjął starą, a o nowej już nie pomyślał :D No i fakt był problem z masą jeżeli chodzi o drzwi od strony pasażera i tylne, to już zrobione, podziękować :)

Na 90% ta żarówka jest inna w dzwiach i podświetlenie tablic jak dobrze pamiętam. Polecam ledowe :twisted:

Jendrula - 29-09-2013, 20:03

O ledach pomyśle później, póki co zrobie tak żeby światło wszędzie było, a do końca tego tygodnia musze oddać Gala na zrobienie hamulca i "prawdopodobnie" wahacza w prawym przednim kole bo zaczynają sie coraz głośniej domagać naprawy. Myśle, że właśnie skorzystam z oferty Pana B. Domińczaka o którym wspominałeś w innym temacie, jeżeli znajdzie czas :D
pietja - 30-09-2013, 00:26

Jendrula napisał/a:
eclipse był tutaj takim rodzynkiem można powiedzieć :D

Hmm... nie mogę zaprzeczyć w sumie, ale ogólnie nie jestem sam wśród całej masy Galów :mrgreen:

Kylu - 30-09-2013, 09:19

Fajnie było ,też mi się podobało że sporo nas przyszło. :)
I powitać Jendrulę. Jakbyś kolego miał jakiś problem czy coś to pytaj śmiało - ja wymieniłem całe wnętrze w swoim więc coś niecoś o elekrtyce w kokpicie widziałem. ;)

bobek28121988 - 30-09-2013, 21:02

Witam nowego kolegę Jęndrulę :biggrin:
Spotkanie było z mojej strony krótkie ale ważne że dałem rade nawet na chwilę wpaść. Dzięki za spotkanie i za koszulki :D

Do następnego razu. :wink:

koliber124 - 07-10-2013, 12:44

Plan na październikowy spot: 19 lub 26-ty. Co komu pasuje pisać... :D
m6riano - 07-10-2013, 19:40

19 jest zakończenie sezonu YW pod stadionem narodowym...jakby kogo interesowało..
Ksiao - 07-10-2013, 20:20

19 ide na kurs wiec odpada ale 26 będę :P