To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniak widziany

Motofreak - 27-10-2011, 18:23

A ja dzisiaj widziałem na politechnice srebrnego Eclipse 3g na świetnych czarnych felgach MOMO, ktoś od nas?
Mario - 27-10-2011, 18:36

Nie :)
Czarne felgi ze srebrnym rantem :mrgreen: co raz częściej go widuję ostatnio

grzesiopol - 27-10-2011, 19:37

Seichan napisał/a:
Na 100% Ty, widziałam Ciebie przecież za kierownicą ;)
Raczej trudno tak dobrze zbudowanego faceta nie zauważyć :mrgreen: :mrgreen:
_Slawek_ - 27-10-2011, 20:27

Grzesiopol :?: w okolicach miasteczka akademickiego około 17:10, ale nie jestem pewny bo dosyć daleko było i ten wagon już chyba w zimowym obuwiu :)
Spoxik - 27-10-2011, 20:28

_Slawek_, dziś rano u mnie na osiedlu, o ile dobrze pamiętam było około 8:50 :wink:
grzesiopol - 27-10-2011, 20:34

_Slawek_ napisał/a:
Grzesiopol :?: w okolicach miasteczka akademickiego około 17:10, ale nie jestem pewny bo dosyć daleko było i ten wagon już chyba w zimowym obuwiu :)
Zgadza się zmieniłem obuwie i znacznie to odczułem. :mrgreen:
_Slawek_ - 27-10-2011, 20:34

Spoxik napisał/a:
_Slawek_, dziś rano u mnie na osiedlu, o ile dobrze pamiętam było około 8:50 :wink:

Ależ oczywiście, nawet pogadane ;) Nie wiedziałem, że zaplanowane z zegarkiem w ręku mikro-spoty też się liczą :D Ale w sumie zjawiłem się nawet wcześniej więc można podciągnąć pod przypadek/spontan :thumbleft:

[ Dodano: 27-10-2011, 20:36 ]
grzesiopol napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
Zgadza się zmieniłem obuwie i znacznie to odczułem. :mrgreen:

Tak mi się wydawało, że za dużo to tych Wagonów nie jeździ po LU :) To pozostaje życzyć przyczepności w sezonie zimowym :)

bigking888 - 27-10-2011, 21:06

Pozdrawiam Sławek, dzięki za karteczkę z zaproszeniem na forum ale już dawno skorzystałem z zaproszenia;) . Czekałem chwile bylem w realu z 15 minut ale jak wyszedłem to niestety już nikogo nie było.

Jak tylko zobaczyłem na parkingu od razu wiedziałem gdzie będę stał;)

_Slawek_ - 27-10-2011, 21:26

Również pozdrawiam :) Ale zaproszenie na forum to pewnie od Seichan :) Ja w tym czasie byłem jeszcze niestety w pracy ;) Fajna fotka :thumbright:
Spoxik - 27-10-2011, 21:41

_Slawek_ napisał/a:
Fajna fotka :thumbright:

Taka sweet focia :twisted:

Seichan - 27-10-2011, 21:42

bigking888 napisał/a:
Pozdrawiam Sławek, dzięki za karteczkę z zaproszeniem na forum ale już dawno skorzystałem z zaproszenia;) . Czekałem chwile bylem w realu z 15 minut ale jak wyszedłem to niestety już nikogo nie było.

Jak tylko zobaczyłem na parkingu od razu wiedziałem gdzie będę stał;)

Jak słusznie wskazał Sławek, tym razem to byłam ja ;) Jak wyszłam z reala i zobaczyłam takie dwa rekiny obok siebie wiedziałam, że to nie może być przypadek ;) A wobec braku oznaczeń klubowych, pozwoliłam sobie wsunąć kartkę za wycieraczkę :mrgreen:
Również chwilę poczekałam, ale wobec braku właściciela, trzeba było wracać do domu.

bigking888 - 27-10-2011, 21:53

Niestety ja siedziałem przy cyfrze+ u koleżanki i akurat się musieliśmy minąć. Powiem że odważny kolor felg na żywo robi wrażenie:)I nie mogłem powstrzymać się od zdjęcia.

Niestety ale Rekinek jeszcze nie oznaczony, ale to się zmieni niebawem.

Ps. W środku mignęło mi coś w podobnym kolorze do felg czyżby przygotowania do hallowen??czyt.Dynia:p

Seichan - 27-10-2011, 21:58

bigking888 napisał/a:
Niestety ja siedziałem przy cyfrze+ u koleżanki i akurat się musieliśmy minąć. Powiem że odważny kolor felg na żywo robi wrażenie:)I nie mogłem powstrzymać się od zdjęcia.

Dziękuję :) Jeżdżę na nich parę miesięcy i ten kolor stał się moim znakiem rozpoznawczym :mrgreen: Ryzyko było, ale ja jestem zadowolona - na pewno wyróżnia się z tłumu.
Swoją drogą, masz bardzo podobne felgi ;)

Ja byłam przy rurkach z kremem :mrgreen:

bigking888 napisał/a:
Niestety ale Rekinek jeszcze nie oznaczony, ale to się zmieni niebawem.

Koniecznie :!:

bigking888 napisał/a:
Ps. W środku mignęło mi coś w podobnym kolorze do felg czyżby przygotowania do hallowen??czyt.Dynia:p

Brawo za spostrzegawczość :mrgreen: Córka wygrała w konkursie na namalowanie dyni w swojej klasie :mrgreen: W nagrodę otrzymała maskę z dyni, akurat na halloween :mrgreen:

_Slawek_ - 28-10-2011, 16:27

f04 :?: Dzisiaj przed 16-tą, od Kraśnickich do Solidarności.. przynajmniej we wstecznym lusterku miałem taki sam obrazek jak w Twoim avatarze :)
Markus6 - 28-10-2011, 17:25

patrycjuszeko 13:30 skręcający z Kosmowskiej w Północną, a ja w przeciwną białym WW T4