Lubelskie - Mitsumaniak widziany
Motofreak - 27-10-2011, 18:23
A ja dzisiaj widziałem na politechnice srebrnego Eclipse 3g na świetnych czarnych felgach MOMO, ktoś od nas?
Mario - 27-10-2011, 18:36
Nie
Czarne felgi ze srebrnym rantem co raz częściej go widuję ostatnio
grzesiopol - 27-10-2011, 19:37
Seichan napisał/a: | Na 100% Ty, widziałam Ciebie przecież za kierownicą | Raczej trudno tak dobrze zbudowanego faceta nie zauważyć
_Slawek_ - 27-10-2011, 20:27
Grzesiopol w okolicach miasteczka akademickiego około 17:10, ale nie jestem pewny bo dosyć daleko było i ten wagon już chyba w zimowym obuwiu
Spoxik - 27-10-2011, 20:28
_Slawek_, dziś rano u mnie na osiedlu, o ile dobrze pamiętam było około 8:50
grzesiopol - 27-10-2011, 20:34
_Slawek_ napisał/a: | Grzesiopol w okolicach miasteczka akademickiego około 17:10, ale nie jestem pewny bo dosyć daleko było i ten wagon już chyba w zimowym obuwiu | Zgadza się zmieniłem obuwie i znacznie to odczułem.
_Slawek_ - 27-10-2011, 20:34
Spoxik napisał/a: | _Slawek_, dziś rano u mnie na osiedlu, o ile dobrze pamiętam było około 8:50 |
Ależ oczywiście, nawet pogadane Nie wiedziałem, że zaplanowane z zegarkiem w ręku mikro-spoty też się liczą Ale w sumie zjawiłem się nawet wcześniej więc można podciągnąć pod przypadek/spontan
[ Dodano: 27-10-2011, 20:36 ]
grzesiopol napisał/a: | _Slawek_ napisał/a: | Grzesiopol w okolicach miasteczka akademickiego około 17:10, ale nie jestem pewny bo dosyć daleko było i ten wagon już chyba w zimowym obuwiu | Zgadza się zmieniłem obuwie i znacznie to odczułem. |
Tak mi się wydawało, że za dużo to tych Wagonów nie jeździ po LU To pozostaje życzyć przyczepności w sezonie zimowym
bigking888 - 27-10-2011, 21:06
Pozdrawiam Sławek, dzięki za karteczkę z zaproszeniem na forum ale już dawno skorzystałem z zaproszenia;) . Czekałem chwile bylem w realu z 15 minut ale jak wyszedłem to niestety już nikogo nie było.
Jak tylko zobaczyłem na parkingu od razu wiedziałem gdzie będę stał;)
_Slawek_ - 27-10-2011, 21:26
Również pozdrawiam Ale zaproszenie na forum to pewnie od Seichan Ja w tym czasie byłem jeszcze niestety w pracy Fajna fotka
Spoxik - 27-10-2011, 21:41
_Slawek_ napisał/a: | Fajna fotka |
Taka sweet focia
Seichan - 27-10-2011, 21:42
bigking888 napisał/a: | Pozdrawiam Sławek, dzięki za karteczkę z zaproszeniem na forum ale już dawno skorzystałem z zaproszenia;) . Czekałem chwile bylem w realu z 15 minut ale jak wyszedłem to niestety już nikogo nie było.
Jak tylko zobaczyłem na parkingu od razu wiedziałem gdzie będę stał;) |
Jak słusznie wskazał Sławek, tym razem to byłam ja Jak wyszłam z reala i zobaczyłam takie dwa rekiny obok siebie wiedziałam, że to nie może być przypadek A wobec braku oznaczeń klubowych, pozwoliłam sobie wsunąć kartkę za wycieraczkę
Również chwilę poczekałam, ale wobec braku właściciela, trzeba było wracać do domu.
bigking888 - 27-10-2011, 21:53
Niestety ja siedziałem przy cyfrze+ u koleżanki i akurat się musieliśmy minąć. Powiem że odważny kolor felg na żywo robi wrażenie:)I nie mogłem powstrzymać się od zdjęcia.
Niestety ale Rekinek jeszcze nie oznaczony, ale to się zmieni niebawem.
Ps. W środku mignęło mi coś w podobnym kolorze do felg czyżby przygotowania do hallowen??czyt.Dynia:p
Seichan - 27-10-2011, 21:58
bigking888 napisał/a: | Niestety ja siedziałem przy cyfrze+ u koleżanki i akurat się musieliśmy minąć. Powiem że odważny kolor felg na żywo robi wrażenie:)I nie mogłem powstrzymać się od zdjęcia. |
Dziękuję Jeżdżę na nich parę miesięcy i ten kolor stał się moim znakiem rozpoznawczym Ryzyko było, ale ja jestem zadowolona - na pewno wyróżnia się z tłumu.
Swoją drogą, masz bardzo podobne felgi
Ja byłam przy rurkach z kremem
bigking888 napisał/a: | Niestety ale Rekinek jeszcze nie oznaczony, ale to się zmieni niebawem. |
Koniecznie
bigking888 napisał/a: | Ps. W środku mignęło mi coś w podobnym kolorze do felg czyżby przygotowania do hallowen??czyt.Dynia:p |
Brawo za spostrzegawczość Córka wygrała w konkursie na namalowanie dyni w swojej klasie W nagrodę otrzymała maskę z dyni, akurat na halloween
_Slawek_ - 28-10-2011, 16:27
f04 Dzisiaj przed 16-tą, od Kraśnickich do Solidarności.. przynajmniej we wstecznym lusterku miałem taki sam obrazek jak w Twoim avatarze
Markus6 - 28-10-2011, 17:25
patrycjuszeko 13:30 skręcający z Kosmowskiej w Północną, a ja w przeciwną białym WW T4
|
|
|