Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
nuke - 16-11-2010, 09:54
Hej,
Orientujecie się może czy oni świętują coś w Chinach albo co..?
Nikt mi nie odpowiada na maila...?
Czy ktoś z was posiada inne namiary na maila, oprócz ego głównego na stronie internetowej?
pozdr
13zbyszek13 - 16-11-2010, 14:19
mary@rofaudio.com - @
apple_marianne - Skype
Ja posługuję się głównie Skypem , jest to najszybszy sposób kontaktu z nimi
tomko - 16-11-2010, 16:27
nuke napisał/a: | Hej,
...
Nikt mi nie odpowiada na maila...?
Czy ktoś z was posiada inne namiary na maila, oprócz ego głównego na stronie internetowej?
pozdr |
Ja zadalem kilka "niewygodnych" pytan na temat wadliwego dzialania chinczyka i tez nie dostalem odpowiedzi, chocby takiej zebym spadal na drzewo. Swietny kontakt jest tylko wtedy jak chcesz kupic jak juz zaplacisz to....
nuke - 17-11-2010, 09:18
Hej,
Po tygodniu zawieszki na ekranie śmierci z kulą ziemską w tle dzisiaj NAVI się mi odpaliło (!!!)
ja już głupi jestem, przecież nic nie robiłem
13zbyszek13 - 18-11-2010, 19:56
nuke napisał/a: | Hej,
Po tygodniu zawieszki na ekranie śmierci z kulą ziemską w tle dzisiaj NAVI się mi odpaliło (!!!)
ja już głupi jestem, przecież nic nie robiłem |
Trzeba się tylko cieszyć , po prostu się zawiesił.
Dostał jakiś impuls nie zależny od Ciebie i się odwiesił.
mitsu00 - 18-11-2010, 20:31
13zbyszek13 napisał/a: | nuke napisał/a: | Hej,
ja już głupi jestem, przecież nic nie robiłem |
Trzeba się tylko cieszyć , po prostu się zawiesił.
Dostał jakiś impuls nie zależny od Ciebie i się odwiesił.
|
A mój skośnooki zato przestał gustować w pokonywaniu jakichkolwiek dziur czy większych nirówności na drodze. Jak będzie jakieś "Łuuuupppp" to wyłącza mi się dźwięk i słychać jakieś tam chrząknięcia i trzaski. Wyłączenie zasilaia i ponowne włącenie jednostki i stacja dziala jak należy. macie coś takiego? Dziwię się trochę bo przeciez jakiś modul antywstrząsowy powinien byc tu wbudowany, co nie?
djpeyoo - 18-11-2010, 20:34
Ja mam troche inaczej sam sie przełacza z radia na dvd albo usb zależy jak mu sie podoba a dzieje sie tak nie po dziurach a po ostrym zakrecie.
mitsu00 - 18-11-2010, 20:48
djpeyoo napisał/a: | Ja mam troche inaczej sam sie przełacza z radia na dvd albo usb zależy jak mu sie podoba a dzieje sie tak nie po dziurach a po ostrym zakrecie. |
Tez tak miałem jak w slocie miałem plytę DVD. jak ja wyjąłem to przestal sie przełączać na DVD z np radia czy IPOD-a
rezon - 18-11-2010, 21:00
opisane przypadłości to słaby kontakt kabla sterującego z kierownicy - też miałem. po podgięciu delikatnym pinów w złączce radia nie przełącza mi się w ogóle samoczynnie, jedynie ostatnio jak jechałem dość szybko drogą, która wyglądała jak łatany ser szwajcarski to przestało mi działać sterowanie, ale postój podziałał zbawiennie i działa OK.
mitsu00 - 18-11-2010, 21:07
rezon napisał/a: | opisane przypadłości to słaby kontakt kabla sterującego z kierownicy - też miałem. po podgięciu delikatnym pinów w złączce radia nie przełącza mi się w ogóle samoczynnie, jedynie ostatnio jak jechałem dość szybko drogą, która wyglądała jak łatany ser szwajcarski to przestało mi działać sterowanie, ale postój podziałał zbawiennie i działa OK. |
W której złączce i co podginałeś?
rezon - 19-11-2010, 09:31
Duża biała kostka delikatnie podginałem wszystkie piny (pręciki) aby poprawić ich kontakt.
13zbyszek13 - 19-11-2010, 19:36
Mój działa bez problemu JAK NA RAZIE.
mitsu00 - 20-11-2010, 01:52
Rezon>>>> A masz może jakiś patent na ten zanikający dźwięk po wstrząsach? Strasznie to irytujące. Jak wyłączę zasilanie i włączę, to zaczyna działać poprawnie do następnego razu.
rezon - 20-11-2010, 12:57
mitsu00 napisał/a: | A masz może jakiś patent na ten zanikający dźwięk po wstrząsach? | niestety nie - po prostu przełączam navi/radio lub odwrotnie przyciskiem navi poniżej ekranu i mam dźwięk z powrotem , ale zaników dźwięku nie kojarzyłem z drganiami - zwrócę uwagę. U mnie zanika czasami chyba bez wstrząsów. Wczoraj na dodatek w trasie do Kraka przestało mi działać sterowanie z kiery. Pewnie znowu coś się poluzowało, a pół roku miałem spokój . Nie mam czasu do poniedziałku na rozkręcanie.
shalafi - 22-11-2010, 15:19
no i mam już zamontowaną stację w Lancerze (wersja New dla Lancera), nie obyło się bez flashowania firmware'u, ale teraz wszystko gra i buczy ..póki co
p.s. dzięki Zbyszkowi za pomoc
|
|
|