To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Rafal_Szczecin - 12-11-2010, 14:42

pamar napisał/a:
jest dopiero 14:30?

ja bym powiedzial, ze juz ...
jeszcz 1h20 min i mozna powiedziec weekend (ktory spedze w robocie )

Jackie - 12-11-2010, 14:45

...że mam małą opowiastkę: otóż po wizycie w Krainie Smyka, gdzie mój Dzieć Mniejszy śmigał na rowerku drąc się na całe gardło: "lalalala diśko polo" (płyty z muzyką dla dzieci są na żenująco niskim poziomie i często sarkam pod nosem: cholerne disko polo") postanowiłem wziąć się za edukację audiofilską ;) Misiuchów. Konsekwencją tego kroku było zapoznanie Kurduplowa z czarną płytą Metallica. Jak w głośnikach zaczął rozbrzmiewać Enter Sandmen Dzieć zapytał: a co Pan śpiewa? No i zanim zacząłem myśleć na bieżąco odpowiadałem Małej co jest grane, a że jeden z fragmentów mówi: Sleep with one eye open no to przetłumaczyłem, że chłopiec śpi z jednym okiem otwartym.... i się zaczęło ;) A dlacego tak śpi? A ma dlugie ocko? A co się stało z pielwsym? Itd itp.....A teraz Szkraboludy chodzą i wielkim głosem domagają się Metallici i to "o jednym ocku".... Mam za swoje ;) Szczególnie, że Młody sam już włącza płyty i puścił babci ulubiony kawałek no to babcia mało ze stołka nie spadła :D
Pozdrawiam

pamar - 12-11-2010, 14:51

:lol: urock tatostfa w pigułce :lol:
Kaucz - 12-11-2010, 16:18

wrrr... całe życie pod górkę jednak :doubt: choćby nie wiem jak dobrze było to i tak w pewnym momencie wszytko pójdzie się kochać :doubt:
Uwex - 12-11-2010, 16:39

Jackie - nawiązując do Twojego postu : siedzę sobie sam w chacie ( żonka pojechała na zakupy ) i słucham na full Queen . A kiedyś mój starszy syn ( miał chyba 4 lata ) mnie zapytał : tato , a jak umrzesz to te płyty będą moje ? Masz rację trzeba edukować młodych muzycznie . :lol:
Aga - 12-11-2010, 17:17

Uwex napisał/a:
A kiedyś mój starszy syn ( miał chyba 4 lata ) mnie zapytał : tato , a jak umrzesz to te płyty będą moje ?

no i.....?
spisałeś testament?
bo u nas to już wszystko przydzielone :badgrin:

jacek11 - 12-11-2010, 17:28

że mam kompletnego doła,jestem wściekły,i nadzwyczaj spokojny za razem :)
znaczy,że stan mojego ducha,jest całkowicie nie do realnej oceny :roll:

pamar - 12-11-2010, 17:49

Jacek, to Ty też RAK jeates????? :D
Aga - 12-11-2010, 18:55

pamar napisał/a:
Jacek, to Ty też RAK jeates????? :D

ja myślałam, że bliźniak
bliźniaki mają taką podwójną naturę :mrgreen:

gulgulq - 12-11-2010, 19:04

Raki - mają potrójną:
dla świata
dla rodziny
i tę trzecią - swoją ukrytą :D :D :D

Aga - 12-11-2010, 19:24

no dobra - a co z tym chodzeniem do tyłu ?
:mrgreen:

gulgulq - 12-11-2010, 19:32

blef :twisted: :twisted: :twisted:
Aga - 12-11-2010, 21:02

tak, tak, jasne....
a Św Mikołaj też nie istnieje? :doubt: :sad1:

sieegurd - 12-11-2010, 21:07

Jackie napisał/a:
postanowiłem wziąć się za edukację audiofilską Misiuchów

Ja już malutkiej śpiewam kawałki arii operowych, trochę klasyki Metallica, Dżem, Helloween itp. No i oczywiście Puszki okruszki i inne Fasolkowe badziewy :P Niech Mała rośnie na dobrej muzie, a nie jakimś komercyjnym gniocie :D

Jackie - 12-11-2010, 21:57

gulgulq napisał/a:
Raki - mają potrójną:
dla świata
dla rodziny
i tę trzecią - swoją ukrytą :D :D :D

No coś w tym jest ;) Jak nie patrzeć :D