Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Matejo - 07-12-2010, 22:07
Juiceman napisał/a: | Na razie szykujmy się na spot 19grudnia, gdyż będzie to ostatni Spot tego roku i będzie trzeba go jakoś uczcić |
miejmy nadzieje że dam radę się stawić, bo akurat bede wracał z Bolecławca, i dlatego mam nadzieje że godzina spotu będzie trochę późniejszą coś koło 18 (najwcześniej).
Juiceman - 08-12-2010, 06:32
Matejo zobaczymy....
mapet - 10-12-2010, 14:12
Ja mam propozycje: Zróbmy jakąś świąteczną paradę miśków. Niech ludzie zobaczą, że jesteśmy.
Matejo - 10-12-2010, 20:58
to co gdzie i kiedy następny spocik jakieś konkretne godziny bo mam rozumieć że nadal pod mostem milenijnym
KucharZ - 16-12-2010, 15:16
Matejo napisał/a: | to co gdzie i kiedy następny spocik jakieś konkretne godziny bo mam rozumieć że nadal pod mostem milenijnym |
Myślę, że most milenijny będzie tylko miejscem zbiórki, a później napewno będziemy się przenosić do cieplejszego miejsca.
KucharZ - 16-12-2010, 20:32 Temat postu: SPOT 19 grudzień 2010 Witam,
Z wielką przyjemnością pragnę zaprosić wszystkich mitsumaniaków na spot który odbędzie się 19 grudnia 2010r. Miejscem zbiórki jest oczywiście parking przy moście Milenijnym, a co do dalszej lokalizacji czekamy na propozycje. Ostatnio był Creator więc jeśli wam się podobało mozemy to powtórzyć, jeżeli nie to czekamy na sugestie w tej sprawie.
Jest to ostatni oficjalny spot MM w tym roku, więc liczymy na dużą frekwencję.
Nadmieniam, że to spotkanie będzie dość wyjątkowe (wiecie choinka, opłatek itp ), a poważnie to zobaczycie sami
Można będzie również zrobić sobie lub swojemu "miśkowi" prezent w postaci ramek, naklejek itd. (temat w przyklejonych Gadżety Dolnoślązaków) Jak chcecie to pisać wcześniej PW co kto chce mi będzie łatwiej bo, sobie przygotuje dla każdego pakiety.
A więc:
19 grudnia 2010
Parking przy moście Milenijnym godz. 17.30
Anonymous - 17-12-2010, 07:36
jeśli zdążymy wrócić to będziemy
apikus - 17-12-2010, 08:07
KucharZ napisał/a: | 19 grudnia 2010
Parking przy moście Milenijnym godz. 17.30 |
Widzę, że dalej wnioski nie wyciągnięte. Życzę miłego spotkania Wrocławiakom.
Pozdrawiam
Andrzej
Anonymous - 17-12-2010, 08:36
Mnie niestety też nie będzie :/
Miłego spotkania
Juiceman - 17-12-2010, 18:54
apikus napisał/a: | KucharZ napisał/a: | 19 grudnia 2010
Parking przy moście Milenijnym godz. 17.30 |
Widzę, że dalej wnioski nie wyciągnięte. Życzę miłego spotkania Wrocławiakom.
Pozdrawiam
Andrzej |
Wnioski są wyciągnięte- ale od przyszłego roku tj 23stycznia.dopiero będą widoczne
buniago - 19-12-2010, 11:57
Hhmmm to te spotkanie odbywa sie dzisiaj? Bo nikt nie pisze nic dalej w jego sprawie. A ten parking to obok Orbity?
KucharZ - 19-12-2010, 14:40
buniago napisał/a: | Hhmmm to te spotkanie odbywa sie dzisiaj? Bo nikt nie pisze nic dalej w jego sprawie. A ten parking to obok Orbity? |
A co potrzebujesz jeszcze wiedzieć na temat spotu ?? Tak jest to parking obok Orbity i jest ono dzisiaj
buniago - 19-12-2010, 15:25
Zastanawialem sie czy ktos sie pojawi, bo juz dawno sie wybieralem poznac ludzi z Dolnoslaskiego MM ale nie moglem sie zgrac wiec pilnowalem informacji kiedy nastepne spotkanie. Dzisiaj sie pojawie wiec chcialem wiedziec czy nie bede sam
Juiceman - 19-12-2010, 15:27
buniago napisał/a: | Hhmmm to te spotkanie odbywa sie dzisiaj? Bo nikt nie pisze nic dalej w jego sprawie. A ten parking to obok Orbity? |
Hmmm... Dolnoślązacy - większość z nich ustaliła, iż spoty w sezonie zimowym będą odbywać się w każdy 3 tydzień miesiąca, w niedziele.
Stąd dodatkowe ogłaszanie czy przypominanie o spocie zeszło na drugą stronę. Jak widać to była błędna decyzja z mojej strony. Od tej pory Dolnoślązacy będą dostawać tydzień wcześniej przypomnienie/informację odnośnie spota.
Tak przy okazji dzisiejszy spot jest ostatnim Oficjalnym Spotem Mitsumaniaków z (Z)Dolnego Śląska Następny spot będzie 16 Stycznia - ten spot w nowym roku zaczniemy wcześniej, aby osoby spoza Wrocławia, nie miały wymówki, żeby nie przyjechać .
Także dozobaczyska dziś!
START: 17:30 HALA ORBITA
Do 30min później jedziemy do Creatora(~1km, od hali orbita), gdzie można usiąść ogrzać się, coś zjeść etc.
[ Dodano: 19-12-2010, 15:28 ]
buniago napisał/a: | Zastanawialem sie czy ktos sie pojawi, bo juz dawno sie wybieralem poznac ludzi z Dolnoslaskiego MM ale nie moglem sie zgrac wiec pilnowalem informacji kiedy nastepne spotkanie. Dzisiaj sie pojawie wiec chcialem wiedziec czy nie bede sam |
Nie będziesz sam
apikus - 19-12-2010, 15:42
Juiceman napisał/a: | Wnioski są wyciągnięte- ale od przyszłego roku tj 23stycznia.dopiero będą widoczne |
Juiceman napisał/a: | Następny spot będzie 16 Stycznia - ten spot w nowym roku zaczniemy wcześniej, aby osoby spoza Wrocławia, nie miały wymówki, żeby nie przyjechać . |
Dwie sprzeczne informacje. A wnioski dalej niestety nie wyciągnięte. Była mowa o spotach w sobotę, a dalej będą w niedzielę. Ja już odpuszczam, więcej głosu nie zabieram.
Pozdrawiam
Andrzej
|
|
|