Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Juiceman - 19-12-2010, 16:59
apikus napisał/a: |
Dwie sprzeczne informacje. A wnioski dalej niestety nie wyciągnięte. Była mowa o spotach w sobotę, a dalej będą w niedzielę. Ja już odpuszczam, więcej głosu nie zabieram.
Pozdrawiam
Andrzej |
apikus poszła do Ciebie PW. nie odpuszczaj, zabieraj głos.
[ Dodano: 20-12-2010, 19:15 ]
Dziękuje Wszystkim za Spota, było symaptycznie Ci co niebyli niech żałują
Na spocie było wręczenie dyplomu uznania wraz z nadaniem (prawdziwego) tytułu Lorda Naszemu Dolnośląskiemu Mechanikowi, tj. Bartkowi , a także wręczenie Flagi, którą wspólnie Dolnoślązacy wylicytowali w aukcji dla Kordiana.
Na spocie także rozdawaliśmy Kalendarze Kordiana , które w przyszłym roku można potraktować jako plakat
W sumie w ciągu całego spotu pojawiło się 13 aut - ten spoty był zakończeniem roku 2010.
Dzięki Wszystkim za przybycie i do zobaczenia w Przyszłym Roku oby w większej liczbie.
gershar - 24-12-2010, 16:07
:-/ z powodu awarii kompa nie miałem okazji ostatnio zaglądać na forum i nic nie wiedziałem o spotkaniu.. dlatego przypomnienie na maila było dobrym rozwiązaniem
Anonymous - 25-12-2010, 12:56
HAHA "byłem 13-tym autem"
swinks_UK - 26-12-2010, 17:38
Juiceman napisał/a: | ... nadaniem (prawdziwego) tytułu Lorda Naszemu Dolnośląskiemu Mechanikowi, tj. Bartkowi ... |
To teraz niech deejay zmienia login...
kkkarol - 11-01-2011, 17:28 Temat postu: spocik Czesc
Macie spot 16 stycznia ?
Bede we Wrocławiu to z checia wjade.
Juiceman - 14-01-2011, 19:10
Oj niestety 16 stycznia raczej spota nie będzie. Pogoda zrobiła nam psikusa, w związku z czym planowane atrakcje w tym tyg. nie będą możliwe. W następnym tygodniu jest szansa, że trochę śniegu napada i będzie można się pobawić. No chyba, że chcecie się spotkać w ten weekend to nie widzę najmniejszego problemu tylko pisać kto będzie ; )
Matejo - 14-01-2011, 19:29
w razie czego bede na pewno
Zysiuu - 14-01-2011, 22:29
Mnie niestety nadal nie będzie. Weekend szkoła i we wtorek egzamin więc trzeba zakuwać
darkanian - 15-01-2011, 20:05
Jak zdąze, to podjade koło 17:00. Mam zagadkę mechaniczno-motoryzacyjną dla tych co sie zjawią
Matejo - 16-01-2011, 11:51
to co widzimy się dzisiaj, pod milenijnym czy co??
a może gdzies indziej
KucharZ - 16-01-2011, 12:03
Cytat: | to co widzimy się dzisiaj, pod milenijnym czy co??
a może gdzies indziej |
Oficjalnie nic nie jest dzisiaj organizowane, masowa wiadomość nie była rozsyłana. Spot chcemy zorganizować za tydzień licząc, że spadnie troszkę śniegu (choć kiepsko to widzę). Oczywiście nikt i nic wam dzisiaj nie zabrania się spotkać więc jeśli macie tylko ochotę to nie ma sprawy Tylko chętni muszą się porozumieć co do miejsca i czasu we własnym zakresie
Mnie osobiście nie będzie, więc jeśli ktoś na gadżety liczy, to niestety nie dzisiaj.
Matejo - 16-01-2011, 12:18
KucharZ napisał/a: | Oficjalnie nic nie jest dzisiaj organizowane, masowa wiadomość nie była rozsyłana. Spot chcemy zorganizować za tydzień licząc, że spadnie troszkę śniegu (choć kiepsko to widzę). Oczywiście nikt i nic wam dzisiaj nie zabrania się spotkać więc jeśli macie tylko ochotę to nie ma sprawy Tylko chętni muszą się porozumieć co do miejsca i czasu we własnym zakresie
Mnie osobiście nie będzie, więc jeśli ktoś na gadżety liczy, to niestety nie dzisiaj. |
ok spoko,
myślałem że coż dziś będzie w takim razie jakby ktoś chciał to mój nr kom 506065445, to można się spotkać
buniago - 16-01-2011, 15:23
to bedzie ktos dzisiaj? ja bym sie zjawil pogadac chwilke i zobaczyc auta ktorych ostatnio nie bylo jak cos to podjade na 17 na milenijny moze ktos sie zjawi chyba ze wczesniej ktos da znac
Matejo - 16-01-2011, 15:59
to jak mi się uda to też podjade na milenijny
Jednak napewno mnie nie bedzie awaria w domu mi nie pozwoli wyjść
buniago - 16-01-2011, 17:54
No niestety nie bylo nikogo, widzialem jakiegos Galanta ale nie podjechal wiec nie wiem czy z klubu
|
|
|