To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Juiceman - 19-12-2010, 16:59

apikus napisał/a:

Dwie sprzeczne informacje. A wnioski dalej niestety nie wyciągnięte. Była mowa o spotach w sobotę, a dalej będą w niedzielę. Ja już odpuszczam, więcej głosu nie zabieram.
Pozdrawiam
Andrzej

apikus poszła do Ciebie PW. nie odpuszczaj, zabieraj głos.

[ Dodano: 20-12-2010, 19:15 ]
Dziękuje Wszystkim za Spota, było symaptycznie Ci co niebyli niech żałują :)

Na spocie było wręczenie dyplomu uznania wraz z nadaniem (prawdziwego) tytułu Lorda Naszemu Dolnośląskiemu Mechanikowi, tj. Bartkowi ;) , a także wręczenie Flagi, którą wspólnie Dolnoślązacy wylicytowali w aukcji dla Kordiana.

Na spocie także rozdawaliśmy Kalendarze Kordiana :) , które w przyszłym roku można potraktować jako plakat ;)

W sumie w ciągu całego spotu pojawiło się 13 aut ;) - ten spoty był zakończeniem roku 2010.

Dzięki Wszystkim za przybycie i do zobaczenia w Przyszłym Roku ;) oby w większej liczbie. :)

gershar - 24-12-2010, 16:07

:? :? :? :-/ z powodu awarii kompa nie miałem okazji ostatnio zaglądać na forum i nic nie wiedziałem o spotkaniu.. dlatego przypomnienie na maila było dobrym rozwiązaniem :wink:
Anonymous - 25-12-2010, 12:56

HAHA :lol: :lol: :lol: :lol: "byłem 13-tym autem" :P :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :biggrin: :biggrin:
swinks_UK - 26-12-2010, 17:38

Juiceman napisał/a:
... nadaniem (prawdziwego) tytułu Lorda Naszemu Dolnośląskiemu Mechanikowi, tj. Bartkowi ;) ...

To teraz niech deejay zmienia login... :D

kkkarol - 11-01-2011, 17:28
Temat postu: spocik
Czesc
Macie spot 16 stycznia ?
Bede we Wrocławiu to z checia wjade.

Juiceman - 14-01-2011, 19:10

Oj niestety 16 stycznia raczej spota nie będzie. Pogoda zrobiła nam psikusa, w związku z czym planowane atrakcje w tym tyg. nie będą możliwe. W następnym tygodniu jest szansa, że trochę śniegu :twisted: napada i będzie można się pobawić. No chyba, że chcecie się spotkać w ten weekend to nie widzę najmniejszego problemu tylko pisać kto będzie ; )
Matejo - 14-01-2011, 19:29

w razie czego bede na pewno
Zysiuu - 14-01-2011, 22:29

Mnie niestety nadal nie będzie. Weekend szkoła i we wtorek egzamin więc trzeba zakuwać ;)
darkanian - 15-01-2011, 20:05

Jak zdąze, to podjade koło 17:00. Mam zagadkę mechaniczno-motoryzacyjną dla tych co sie zjawią :mrgreen:
Matejo - 16-01-2011, 11:51

to co widzimy się dzisiaj, pod milenijnym czy co??
a może gdzies indziej

KucharZ - 16-01-2011, 12:03

Cytat:
to co widzimy się dzisiaj, pod milenijnym czy co??
a może gdzies indziej

Oficjalnie nic nie jest dzisiaj organizowane, masowa wiadomość nie była rozsyłana. Spot chcemy zorganizować za tydzień licząc, że spadnie troszkę śniegu (choć kiepsko to widzę). Oczywiście nikt i nic wam dzisiaj nie zabrania się spotkać więc jeśli macie tylko ochotę to nie ma sprawy :) Tylko chętni muszą się porozumieć co do miejsca i czasu we własnym zakresie :)

Mnie osobiście nie będzie, więc jeśli ktoś na gadżety liczy, to niestety nie dzisiaj.

Matejo - 16-01-2011, 12:18

KucharZ napisał/a:
Oficjalnie nic nie jest dzisiaj organizowane, masowa wiadomość nie była rozsyłana. Spot chcemy zorganizować za tydzień licząc, że spadnie troszkę śniegu (choć kiepsko to widzę). Oczywiście nikt i nic wam dzisiaj nie zabrania się spotkać więc jeśli macie tylko ochotę to nie ma sprawy :) Tylko chętni muszą się porozumieć co do miejsca i czasu we własnym zakresie :)

Mnie osobiście nie będzie, więc jeśli ktoś na gadżety liczy, to niestety nie dzisiaj.

ok spoko,
myślałem że coż dziś będzie w takim razie jakby ktoś chciał to mój nr kom 506065445, to można się spotkać

buniago - 16-01-2011, 15:23

to bedzie ktos dzisiaj? ja bym sie zjawil pogadac chwilke i zobaczyc auta ktorych ostatnio nie bylo :) jak cos to podjade na 17 na milenijny moze ktos sie zjawi :) chyba ze wczesniej ktos da znac :)
Matejo - 16-01-2011, 15:59

to jak mi się uda to też podjade na milenijny

Jednak napewno mnie nie bedzie awaria w domu mi nie pozwoli wyjść

buniago - 16-01-2011, 17:54

No niestety nie bylo nikogo, widzialem jakiegos Galanta ale nie podjechal wiec nie wiem czy z klubu :)