To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

pitbu77 - 25-08-2012, 22:51

Spoko, ja tam żalu nie mam, bo i o co? O najlepiej przygotowanego Misia na zlocie? Pieczołowicie, w każdym detalu, od podstaw? :lol:
Sam głosowałem za ;)

kochajj - 25-08-2012, 22:56

wykładzina beżowa, wszystko poniżej deski beżowe, boczki beżowe ( tylko górny pas szerokości deski brązowy)
sufit słupki i bagażnik w alkantarze brązowej

PS. to już 100 stron i 100.000 wyświetleń :) ciekawe czy będzie jakiś kamikadze który to w całości przeczyta :)

volve - 25-08-2012, 23:19

Już o Tobie na regionalnym u nas piszą:

http://forum.mitsumaniaki...3756&start=1350

:mrgreen: Swoją drogą to wychodzi, że stoi w Stargardzie, a nie w Szczecinie, a to dla niektórych ze Stargardu duża różnica :mrgreen: :mrgreen: :p

kochajj - 25-08-2012, 23:23

volve napisał/a:
Już o Tobie na regionalnym u nas piszą:

http://forum.mitsumaniaki...3756&start=1350

:mrgreen: Swoją drogą to wychodzi, że stoi w Stargardzie, a nie w Szczecinie, a to dla niektórych ze Stargardu duża różnica :mrgreen: :mrgreen: :p

oj tam... w międzyczasie firma przeniosła się ze szczecina do stargardu :)

volve - 25-08-2012, 23:29

masz szczęście, że szefostwo ze Stargardu pojechało już na Wawrzkę, to nie dostaniesz OPR :mrgreen:

A wracając do tematu, to trzeba będzie obadać na zlocie, jak to wygląda. Zdjęcia nigdy nie oddadzą wiernie, szczególnie na różnych monitorach ;) Ogólnie na razie wygląda, że po części kolorystyka będzie łamała uklepany schemat, że auto jasne ma mieć ciemne wnętrze i odwrotnie ;)

kochajj - 25-08-2012, 23:35

z tymi przenosinami to nie żart ;)
robertdg - 25-08-2012, 23:35

To i ja sie zaczepie na tej setnej stronie :p
SPIDER-ek - 25-08-2012, 23:39

To ja też. :)
Kleju - 26-08-2012, 01:33

kochajj napisał/a:
Dlatego to jest moje auto nie twoje, nie odbierz tego osobiście, nie da się zrobić pod gusta każdej osoby pod "jej styl"... nie zmienia to faktu, że szanuje takie opinie, gdyż nie każdy jest idealny i czasem się mogę mylić co do swoich wyborów... gdyby było inaczej pewnie pracował bym u Pininfariny
Co do tematu "pod maską" to sporo osób na początku na różnych forach pisało, że pstrokato itp. życie zweryfikowało że był to trafny pomysł, kilka osób osobiście na różnych zlotach podchodziło do mnie i gratulowało, choć po zdjęciach uważali podobnie do Ciebie, więc proponuję zobaczyć live.
Co do skromności wykonania, to skromność nie jest celem tego projektu, ma być "oczojebnie, oryginalnie" przy tym zachowany najwyższy możliwy poziom jakości. Dziś otrzymałem kilka telefonów od osób które widzą auto live (niestety robi się w Szczecinie) i opinie są pozytywne, dlatego poczekam aż sam zobaczę i ocenię bo zdjęcia wykonane 1,3mpx aparatem trochę nie oddają całości... jeśli mi nie będzie pasowało to w ciągu miesiąca każe przeszyć auto na nowo - nie mam z tym problemu
Co do kiczu, to tutaj za bardzo zgodzić się nie mogę... granice kiczu wyznaczamy sobie sami... jeśli to wg Ciebie kicz to twoje prawo i nie będę się z tego powodu gniewał... ważne że robię coś wg własnego gustu ( może nie najlepszego), ale staram się robić coś poza stereotypami, utartymi szlakami, itp. Jedna rzecz której nikt mi nie może zarzucić to to że auto nie jest oryginalne, żaden pomysł nie jest zmałpowany itp.

Rozumiem, rozumiem :) Wiadomo, że każdy robi auto "pod siebie" 8) Mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć auto na żywo (de facto mieszkamy od siebie "aż" jakieś 80km :mrgreen: ), więc być może zweryfikuję mój punkt widzenia :biggrin:
Tylko tak właśnie staram się gdzieś "stylistycznie upakować" Twoje auto w jakiś styl/nurt modyfikacji/tuningu i jest ciężko (być może przez Twoją oryginalność ;) ). Wydaje mi się, iż najbliżej jest do jakiegoś show-car'a, demo-car'a. Czyli ma być właśnie kolorowo, ma się świecić i dawać po oczach blaskiem.

danino88 - 26-08-2012, 01:42

Cytat:
Niestety nie... w środę najwcześniej jadę po odbiór do Szczecina i prawie że prosto na zlot :) Jak będzie lipa to może zdążę jeszcze okleić szyby na czarno co by nikt wnętrza nie zobaczył ;)

Czyli co widzimy się dzisiaj (niedziela) ??

Cytat:
jeśli chodzi o mnie to mogę być nieklasyfikowany :wink:

To ja mogę przygarnąć Twoje puchary z klasy vr4 8) 8) 8)

sveno - 26-08-2012, 02:11

Kochajj a Ty jeździsz tym autem na codzień?
bart1924 - 26-08-2012, 05:06

kochajj napisał/a:
PS. to już 100 stron i 100.000 wyświetleń ciekawe czy będzie jakiś kamikadze który to w całości przeczyta

Wczoraj przeczytałem wszystko, od pierwszej strony po ostatnią :)
Tak mnie wciągnęła lektura, że się do pracy spóźniłem 8)

kimo - 26-08-2012, 13:02

bart1924 napisał/a:
kochajj napisał/a:
PS. to już 100 stron i 100.000 wyświetleń ciekawe czy będzie jakiś kamikadze który to w całości przeczyta

to na której stronie są fotki autka ? :mrgreen:

bart1924 - 26-08-2012, 20:41

kimo napisał/a:
bart1924 napisał/a:
kochajj napisał/a:

to na której stronie są fotki autka ? :mrgreen:

hahaha dobre :D

Większość osób widząc ten samochód na żywo pewnie nie może oderwać wzroku, a pewnie nie wiedzą co jeszcze kryje podwozie :D
Gratulacje dla właściciela za wytrwałość i dążenie do ideału! Czytając ten temat aż chce się porobić coś przy własnym aucie!

fabryka24 - 26-08-2012, 20:52

Witam , właśnie zakończyłem czytanie 100 tnej strony , GRATULUJE tak niesamowitego LEGNUMA (szkoda że wczoraj na cpn nie wiedziałem , że to ty) pozdrawiam .