To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox

m6riano - 19-11-2012, 14:56

Moge sie dowiedzieć ile by kosztowało zrobienie np. 100szt. bo mój wujek pracuje w takiej firmie gdzie robią kalendarze i zawsze mi podrzuca kilka darmowych próbek..
Można by zrobić dla regionu warszawskiego tylko z fotkami ze spotów.
Można by zrobić pewnego rodzaju konkurs czyje auto spotowe najfajniejsze i wybrać 12 najlepszych, (byłaby to pewnego rodzaju nagroda dla tych którzy często bywają)
Co wy na to?

Jassmina - 19-11-2012, 15:39

m6riano napisał/a:
Moge sie dowiedzieć ile by kosztowało zrobienie np. 100szt. bo mój wujek pracuje w takiej firmie gdzie robią kalendarze i zawsze mi podrzuca kilka darmowych próbek..
Można by zrobić dla regionu warszawskiego tylko z fotkami ze spotów.
Można by zrobić pewnego rodzaju konkurs czyje auto spotowe najfajniejsze i wybrać 12 najlepszych, (byłaby to pewnego rodzaju nagroda dla tych którzy często bywają)
Co wy na to?

ZACNY POMYSŁ MILORDZIE!!!!

glina - 19-11-2012, 16:09

drift furą z 1 KM :)
http://demotywatory.pl/39...wiesz-o-drifcie

m6riano - 19-11-2012, 16:12

chyba KW........
koniem wiejskim...;-)

Misiek :) - 19-11-2012, 17:15

glina napisał/a:
1 KM

1 KO (Kuń Owsiany lub Łowsiany)

SOŁTYS - 19-11-2012, 21:13

Powitać :wink:

Mam pytanie... (za 100pkt) byłby jakiś (nie)szczęśliwy posiadacz Galanta 2.4GDI który by zerknął na mojego szrota? Obadał, opukał, coś doradził....
Byłbym bardzo wdzięczny (do uzgodnienia :mrgreen: )
I jeszcze pytanko , mam nadzieję że to zgodne z regulaminem, czy GDI ma kable WN hehe bo tam widać takie tycie tycie króciutkie od cewek bodajże....

koszmarek - 19-11-2012, 21:42

Serwis Mitsumaniaków :) nie są posiadaczami, ale wiedzą co robią. 728 553 335

a za mnie prosz jutro od 12 trzymać kciuki bo mam życiową szanse w tym całym kryzysie...

SOŁTYS - 19-11-2012, 21:55

koszmarek napisał/a:
Serwis Mitsumaniaków :) nie są posiadaczami, ale wiedzą co robią. 728 553 335

Dziękuję :notworthy: , juz ktoś był tak uprzejmy i mi tez to podpowiedział :)
koszmarek napisał/a:

a za mnie prosz jutro od 12 trzymać kciuki bo mam życiową szanse w tym całym kryzysie...

a to co się dzieję, siakiś szejk Ci się oświadczy ?? :mrgreen: :love4:

Misiek :) - 19-11-2012, 22:41

SOŁTYS napisał/a:
a to co się dzieję, siakiś szejk Ci się oświadczy ??

Markowi daleko do szejka...
ale Martyna chce NAS zdradzić... z tandetnymi podróbkami samochodów (zawodowo)

ewentualnie odstraszać w koszmarnym stylu klientów konkurencji :P

[ Dodano: 19-11-2012, 22:44 ]
SOŁTYS, ostrzegam że zwykły mechanik pogubi się z gdi i może więcej popsuć niż naprawić.
Serwis MitsuManiaków zapewne naprawi w ramach relaxu między jakimiś turbo zabawkami

Owczar - 19-11-2012, 23:09

Jedno mitsubishi mniej: http://wiadomosci.gazeta....648999.html?i=0
m6riano - 20-11-2012, 01:32

to chyba colcina c50?

[ Dodano: 20-11-2012, 01:35 ]
ps.Już kojarze gdzie to...na tym słupie kiedyś sie gość zawinął aż mu silnik wypadł..to jest kilkadziesiąt metrów za skrzyżowaniem Modlińska/Klasyków(Hubert na pewno koajrzy..;-)
W tamtym miejscu odkąd mieszkam na Tarcho widziałem już kilkanaście poważnym wypadków..to jakiś pechowy łuk...

koszmarek - 20-11-2012, 08:52

Misiek znowu Twoje uprzedzenia które tylko Ty posiadasz... phi.

Mam zamiar zmienić pracę :D

glina - 20-11-2012, 08:54

m6riano napisał/a:
na tym słupie kiedyś sie gość zawinął aż mu silnik wypadł..
W tamtym miejscu odkąd mieszkam na Tarcho widziałem już kilkanaście poważnym wypadków..to jakiś pechowy łuk...

a ten słup to też ma nieźle przerąbane... ciągle go tłuką...

Misiek :) - 20-11-2012, 17:42

koszmarek napisał/a:
Misiek znowu Twoje uprzedzenia które tylko Ty posiadasz... phi.

ja jestem rasistą. Tylko japończyk może być, ale żeby było to prawdziwe auto to mitasubiszi :D
A inne, szczególnie SeizeWagen i jego pochodne jak skoda, audi i reszta upośledzonych wytworów są wyrobami autopodbnymi

koszmarek - 20-11-2012, 22:37

Misiek :) , nadal jest to bardzo przykre co piszesz, ale nie będę wchodzić w dyskusje- dogadasz się z Maćkiem na ten temat. A jeśli znajdziesz prace w Mitsu to chwała Ci za to- ja nie znalazłam, od czasu PGD.

Dziękuje wszystkim którzy trzymają za mnie kciuki. Należy trzymać jeszcze w przyszłym tygodniu :)