To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - kącik PS2 :P

Jackie - 09-11-2005, 19:03

Fido__ napisał/a:
To rodzaj ławeczki, na której siedzą starsi panowie z laseczkami.

Ja w sprawie tych laseczek. Macie może, nobliwi Panowie, tak z jedną lub dwie na zbyciu? ;)

Kofi - 09-11-2005, 19:14

Pro Evo Soccer 5.
Glownie po to kupilem ps2 i tv sony wega 29'
Ps2 przerobione na piraty ale Swap Magickiem.

Anonymous - 09-11-2005, 19:39

Jackie napisał/a:
Fido__ napisał/a:

Ja w sprawie tych laseczek. Macie może, nobliwi Panowie, tak z jedną lub dwie na zbyciu? ;)

Konwencja praw człowieka zabrania zbywania laseczek. :)

Fido__ napisał/a:

Ty masz dobrze... ja bym sie nie ważył siedzieć na ławeczce z laseczką. A nuż żona przyuważy...

Pzdrw.

Anonymous - 09-11-2005, 20:07

Kofii grales w poprzednie wersje ? PES?
Matejko - 09-11-2005, 20:16

Firebee napisał/a:
hehehe patrz zalozysz sobie kacic to wszedzie Ci sie dziaduchy wpakuja no... a fe.. choc deenbe idziemy sobie... masz lopatke porobimy babki z piasku:D

kto by pomyslal jakie konsekwencje ma zakup BeeMWuu :P :mrgreen:

Firebee - 09-11-2005, 20:39

a jak slicznie wyglada z oberwanym lusterkiem:) na szczescie jutro przyjdzie nowe:P
a pro evo nie mam, mam za to fife 06.. nie umywa sie?

Anonymous - 09-11-2005, 20:43

fifa 06 nie dorasta do piet pro evolution soccer 5 moim skromnym zdaniem, to trzeba zobaczyc i zagrac :)
Kofi - 09-11-2005, 21:28

Pro evo bije fife na glowe. Najbardziej w fifie denerwuje mnie to ze bardzo latwo jest zabrac pilke (rownie latwo sie ja traci).

Jako ze jestem poczatkujacym graczem w pro evo, nieznam wszystkich kombinacji guzikow. A wiem ze po za standardowymi sa dodatkowe opcje.
Np Kwadrat X to zamarowanie strzalu
Dwa razy kółko to dośrodkowanie.
Jakie sa jeszcze kombinacje?
Jak znacie jakies ciekawe triki to tez podajcie.

A gran turismo super giera. Fajnie sie prowadzi, ale szybko mi sie znudzil single player.

Anonymous - 09-11-2005, 21:32

3 razy kolko to jest dosrodkowanie po ziemi.
kolkiem tez mozesz podawac na druga strone, rozciagajac obrone.
trojkatem sie wychodzi bramkarzem
wciskasz R1 i galka ruszasz zeby wyjsc za przeciwnika i przyjac lecaca pilke. tak samo mozna blokowac przeciwnika.
jak przyjmujesz pilke to nie trzymaj biegu czyli L1, jak kiwasz sie tak samo.

Firebee - 09-11-2005, 22:57

no z takich co mnie wciagnelo choc nie mam czasu grac za bardzo to o dziwo nascar '06 i colin 06... no juz nie mowiac o fahrenheit..
Anonymous - 09-11-2005, 23:33

wrc fajne jest, burnout, devil may cry, metal gear solid, gta wszyskie wersje
arekp - 19-11-2005, 10:37

A jakis czas temu sie zastanawialem 'czemu taki stary byk jak ja kupil sobie PS' ;)

Wiec kupilem rok temu w listopadzie PSTwo, kupilem 2 oryginaly (Fifa2005 rulez) a po miesiacu przerobilem wlasnorecznie Ripperem 3. Od tego czasu gralem w sumie moze z 20-30 godzin ;)

Firebee - 19-11-2005, 10:43

no w sumie tez siedze tylko czasami:), ale warto.. ostatnio z kumplem (tez emeryt:P) gnieciemy nascara.. niby jazda w kolko a tak potrafi wciagnac.. choc czesciej sluzy jako odtwarzac dvd:)
Anonymous - 19-11-2005, 14:37

ja przewaznie siedze z chlopakami przy piwku i Pro evolution soccer 5 ;) tak to nie mam czasu na gry