Outlander I GEN Techniczne - Podstawowy serwis pozakupowy
Bzyk_R1 - 18-02-2017, 11:27
Motul Motyl Gear do skrzyni 3x1l i Castrol Axle EPX 90 do dyfrów 2x1l (bo wchodzi 0,55l i jedna butelka nie styknie.)
nahar - 07-06-2017, 07:35
kesikp napisał/a: |
Misiek u mechanika od dziś stoi. Ma go prześwietlić i przygotować listę rzeczy do wymiany.
Zestaw do rozrządu już dziś dotarł wraz z nowymi oponami całorocznymi Nokian.
W poniedziałek dojadą płyny.
Jutro zobaczę jaka będzie diagnoza mistrza mechanika. Z tego powodu pewnie i nowe pytania się pojawią. |
A tak z ciekawości gdzie oddałeś auto? Ja właśnie kupiłem O1T i szukam sprawdzonego warsztatu w W-wie, gdzie np wiedzą jak obchodzić się z wałem.
baniasty - 04-09-2017, 18:26
..
Dział odpowiedni, temat też, nie widzę powodów żeby nie zapytać publicznie, forum nie zaśmiecisz, jest wielu cleanerów na etacie
Pozdrawiam
Bzyk_R1
W@sio - 04-09-2017, 18:35
Całe szczęście, że zajrzałem do wątku, bo wiadomość przeszła by bez echa na PW dostaniesz kontakt do mnie
tympek - 12-09-2017, 17:09
Panowie, jeżeli już mowa o przeglądzie po zakupie i wymianach różnych rzeczy, to zapytam czy wymieniać przewody zapłonowe po zakupie? Będę wymieniał też świece i nie wiem czy sobie darować przewody póki co.
Bzyk_R1 - 12-09-2017, 19:03
tympek, Jeżeli nic się nie dzieje, nie wypadają zapłony to nie wymieniaj niepotrzebnie. Jeżeli masz niepotrzebną gotówkę to możesz wesprzeć mój projekt
|
|
|