Outlander III Ogólne - Spoiler
Amstaf11 - 28-03-2017, 18:43
W Biedronce płetwy są na nogi a ja potrzebuje na dach chyba, ze auto postawię na dachu.... przeglądam manuala do O3 i chyba z płetwy bedzie d.....pa bo tam idzie oprócz kabla anteny jeszcze przewód prądowy tzn. jest tam wzmacniacz i robi się problem...
Zadzwonię do serwisu diamenta i zapytam sie o cenę ale słabo to widzę
Bzyk_R1 - 28-03-2017, 18:49
Czyżbyś sugerował że żartuję? Mówię Ci że są w biedronce. Teraz wyszła taka seria artykułów "tjuningowych" i jest antena dachowa płetwa ze wzmacniaczem.
Tafla - 28-03-2017, 21:02
Amstaf11 napisał/a: | potem oklejenie zgodnie z asx |
Czym to będziesz robić? Oklejenie czy guma w sprayu?
Co do płetwy to na chińskim serwisie aukcyjnym po parę dolców są.
Amstaf11 - 28-03-2017, 21:09
Guma schodzi będę oklejał folią jak oryginał asx
Znalazłem na aledrogo atrapę anteny shark i bije się z myślami czy bedzie dobrze odbierała stacje radiowe czy tylko dobrze wyglądała:|
umówiłem sie wstępnie w sobote na wycene prac, byłem u jednego fachowca i powiedział 2 tysie za oklejenie ale wydaje mi się że trochę drogo jeśli za zmiane koloru auta wołają 3-3,5 tysia a tu tylko dach i ramki drzwi
[ Dodano: 28-03-2017, 21:11 ]
a tu jeszcze trzeba zapłacic za montaż lpg chyba trzeba zacząć grać na loterii bo z renty chyba nie da rady wszystko zrobić
rajan - 29-03-2017, 10:18
Na Aliexpress są anteny - wyszukaj sobie "outlander shark"
Amstaf11 - 29-03-2017, 10:38
Zgadza się anteny są u "chińczyka" ale okres oczekiwania 30-40 dni a małżonka na samym ryżu nie dotrwa
Na aledrogo też są te same nawet taniej
Bzyk_R1 - 29-03-2017, 10:49
Amstaf11 - 03-04-2017, 20:53
Spojler dotarł w sobotę idzie wraz z czujnikami do malowania
Muszę jeszcze dokupić biały klej to w przyszłym tygodniu idzie do montażu, chyba że wcześniej mi okleją auto to zobaczymy
jak skończę to wyślę fotki
SZCZAW - 04-04-2017, 18:16
Amstaff widzę że udoskonalasz miśka,jak sprężyny czy nadal jesteś zadowolony z zakupu , ja jeszcze czekam i nie wiedzą kiedy będą
Amstaf11 - 04-04-2017, 20:40
Oj tam oj tam po prostu ASX w oklejeniu wyglada super a ja mam perłe białą i może wyjdzie podobnie fajnie zamówiłem też czarne felgi i czujniki do kół i razem może być ok. Co do sprężyń ja czekałem od końca stycznia do połowy marca i jak bym nie monitował to jeszcze bym czekał Jeżdzi się super, auto ze sprężynami MAD jest ok 2-3cm wyższe i z boku jest pochylone do przodu ja volvo xc60 Na razie zbieram oferty na oklejanie bo rozrzut cenowy jast 100% i będe powoli finalizował wszystkie tematy
kubabrzesko - 05-04-2017, 07:33
Kolego Szczaw dlaczego czekasz na sprezyny ??Przeciez w intcarsie sa od reki i twardosci tez do wyboru. http://e-katalog.intercar...obciazenia.html
Amstaf11 - 05-04-2017, 08:44
He he od ręki....
Mój nauczyciel na studiach mawiał " na płocie pisało d.....pa chłop dotknął i mu drzazga w ręke weszla "
Jest ale na zamówienie które trwa 2 mce. Wiem bo sam przerabiałem
kubabrzesko - 05-04-2017, 09:15
To ubogiego w przyslowia mieliscie nauczyciela. Dzis zamowilem filtr powietrza sportowy ( bardziej mi zalezy ze da sie go umyc wiec w skali kilku wymian tradycyjnego jest tanszy) i na stanie pisze ze jest 0 (zero) a jutro go bede mial u siebie w aucie http://e-katalog.intercar...filtr-panelowy-
Amstaf11 - 05-04-2017, 09:23
Nauczyciel był dobry Tylko studenci mało ogarnięci ( szczególnie o 9 rano w niedzielę ) jesli chodzi o inter... to tam zamawiałem i wiem ile czekałem
Ale co do samej firmy jest ok, jak coś zamawiam to we Wrocku mają 3 trasy ( godziny ) dostaw i jak coś rano zamówię do 15.00 mi przywiozą
PS tak myślę, że akurat to przysłowie jest adekwatne do tematu
SZCZAW - 05-04-2017, 16:27
nie do końca tak jest z tym Kubabrzesko ze w inter jest towar na miejsu , podjechałem osobiście znajomy szukał na terenie pobliskim i nawet dalej i towaru brak , jedynie na zamówienie, jeśli chciałbym szybciej do tygodnia to 20 euro , ale nie dają gwarancji że to będzie tydzień a nie trzy ,,,nieważne zamówiłem i czekam teraz zostaje zabezpieczyć spód i podstopnice zamontować
|
|
|