To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Rabaty dla klubowiczów-dyskusja

Chooper - 16-11-2005, 08:02

hmm...tak sobie myślę, że może jednak forma zalaminowana byłaby praktyczniejsza. Nie gniotłaby sie tak w portwelu, nie ucierpiałaby w przypadku zalania (różne przypadki losoe, w końcu nosimy ją cały czas), nie wytarłby się tak szyko i nie podarłaby się niechcący (przynajmniej na razie ;) )
Bo w końcu taką wizytówkę mamy tylko jedną i albo na nią chuchać dmuchać, albo zabezpieczyć jakoś na mniejsze nieszczęścia.
Ogólnie myślę, żeby forma była mniej więcej taka jak nowe prawo jazdy.

Ot to takie moje osobiste przemyslenie

Karwoś - 16-11-2005, 08:28

Laminować to już może we własnym zakresie - to akurat nie problem - a żywotność na pewno by wzrosła :)
raddex - 16-11-2005, 22:03

nie ma z laminowaniem problemu, mam laminator - hehe
Anonymous - 16-11-2005, 22:06

Projekt bardzo ładny ale coś mi tam brakuje sam niewiem co :roll: Wymiar powinien być taki jak nowe prawo jazdy lub dowód osobisty i napewno laminowane , a tak po za tym wszystko o.k. :mrgreen:
TNT - 17-11-2005, 09:15

A ja mysle ze format identyfikatora to na zlocie mitsumaniaki beda mialy juz gotowe a reszcie zrobie zupelnie inny wzor a co? Trzeba jakos wyroznic najbardziej zdeterminowanych. :twisted:
roch_27 - 23-11-2005, 18:11

Witam!

małe pytanko, co z tymi wizytówkami? Wyniar? itd/
Czy te wizytówki są tylko dla wybrańców? Czy raczej dla wszystkich?

Pozdrawiam!

Firebee - 24-11-2005, 08:17

wizytowki "upustowe" dla Klubowiczow... Jak sie wyprodukuje to rozeslemy...
natomiast na zwykle wizytowki "zawycieraczkowe:)" - czekam na przesyłkę i rozsyłam - również Klubowiczom..;)
Pozdro
Firosław

roch_27 - 24-11-2005, 08:32

Ok.

Dzieki za info.

Ps.
Można bedzie odebrać osobiście w Grudziądzu? :D

Firebee - 24-11-2005, 11:36

z niekłamaną przyjemnością Ci je wręcze :lol: jak tylko dojdą :evil:
Pozdro
Firek

roch_27 - 24-11-2005, 11:58

Ok.

Wobec tego czekam na info, kiedy i gdzie sie spotkamy

raddex - 07-12-2005, 23:17

Mam do wszystkich prosbe, prosze o wysylanie do mnie, lub do Firka pelnego imienia i nazwiska i ksywki uzywanej na forum w celu wyprodukowania kart klubowych. Chetnie bym je wyprodukowal, ale nie mam pelnych danych klubowiczow.

mozecie wysylac na pw, mail, gg, jak chcecie

pozdrawiam radek

[ Dodano: Sob Gru 17, 2005 8:05 pm ]
drodzy mitsumaniaki mam do was prosbe - potrzebuje imie i nazwisko osob tych co jeszcze mi ich nie wyslali. Jak na razie to nie mam jeszcze polowy klubowiczow (42 os.). Nie mam az tyle czasu aby do kazdego na pw pisac, bo obowiazkow w pracy i w domu ostatnio mam sporo.

pozdrawiam

Anonymous - 04-04-2006, 12:28

Niewiem czy dobrze trafiłem, ale jestem właśnie po wstepnych zakupach w firmie "AUTO-BOX" w Gliwicach przy ul. Dworcowej. Miła konkretna obsługa, no i......
Chyba wytargałem dla nas upusty, jak jutro będę odbierał reszte tajli to bedę wiedział ile. Zawsze to cos na liście. Jutro też dam znać tobie Firek żebyś ty załatwił formalnie ok
pozdro.

A na marginesie, palec rozdzielacza do mojego gala jest identyczny z tym ori w DAEWOO TICO!!!

Firebee - 04-04-2006, 14:08

CENTURION_ALARM napisał/a:
Niewiem czy dobrze trafiłem, ale jestem właśnie po wstepnych zakupach w firmie "AUTO-BOX" w Gliwicach przy ul. Dworcowej. Miła konkretna obsługa, no i......
Chyba wytargałem dla nas upusty, jak jutro będę odbierał reszte tajli to bedę wiedział ile. Zawsze to cos na liście. Jutro też dam znać tobie Firek żebyś ty załatwił formalnie ok
pozdro.

A na marginesie, palec rozdzielacza do mojego gala jest identyczny z tym ori w DAEWOO TICO!!!

ok czekam na namiary (najlepiej do osoby odpowiedzialnej za udzielanie rabatow) i dzialamy. Dzieki i pozdrawiam

Anonymous - 05-04-2006, 17:29

Mogę powiedzieć że 15% na dzień dobry, a co wyjdzie to zależy od FIRKA.
Pozdro.

Anonymous - 05-04-2006, 22:11

Firma zajmujaca sie montazem blokad skrzyni biegow NIEDŹWIEDZ-LOCK, autoalarmow, immobiliserow, zamkow centralnych, zestawow GSM, czujnikow aprkowania i wieloma innymi urzadzeniami zabezpieczajacymi oraz ulatwiajacymi zycie daje rabaty wynoszace do 100zl! Wysokosc rabatu negocjowalem osobiscie :D Wystarczy powolac sie na Mitsumaniakow :wink:

Wszystkie montowane urzadzenia zabezpieczajace posiadaja certyfikaty unijne, homologacje oraz honorowane sa przez wszystkie firmy ubezpieczajace. Gwarancja 2 lata i faktury VAT.

PPUH AL-MOT Wojciech Kowalski
ul. Wladyslawa IV 4
85-340 Bydgoszcz
tel.: 52 581 46 26