Forum ogólne - Wakacje nad Polskim morzem
igorek - 08-01-2018, 07:57
Polecam dwie miejscowości:
Władysławowo - fajna baza wypadowa do zwiedzania wschodniego wybrzeża Sporo atrakcji, fajna plaza Blisko i do Trójmiasta i do Jastrzębiej Góry ( którą również warto jest odwiedzić ponieważ klify super)
Międzyzdroje - jest co robić, miejscowosć może nie tania ale jedna z ładniejszych. No i super plaża. Zdecydowanie lepszy dojazd niż do Świnoujścia
Wygodnie jest również zastanowić sie nad wynajeciem sobie apartamentu zamiast pokoju w hotelu. [edit]
amaj - 26-03-2018, 09:42
Nie jestem pewny czy nie taniej i lepiej jest pojechać gdzieś do Hiszpanii np.
Olivia - 27-03-2018, 19:32
Oczywiście że lepiej i co najważniejsze taniej. Ale w temacie chodzi o to że nie wszyscy mają chęć tak daleko podróżować, posiadają niedyscyplinowane dzieci które uprzykrzają podróż i co najważniejsze - dobrze jest poznać swój własny kraj
kiripiri - 09-04-2018, 19:09
Moim zdaniem wakacje nad morzem to bardzo dobry pomysł
AidsD - 17-04-2018, 09:28
igorek, Nie wiem na jakie warunki liczysz i czy chcesz odpocząć od wszystkiego i wszystkich czy poleżeć na plaży nie musząc wychodzić o 6 rano na plażę by ogrodzić teren.
Jeżeli faktycznie lubisz ciszę proponuję Ci rozglądnąć się za noclegiem w Pleśnej gmina Będzino
lukasso - 29-05-2018, 10:23
Z racji tego, że kiedyś byłem na kolonii w Międzyzdrojach i świetnie to wspominam, wybieram się niebawem w podróż w to samo miejsce [Edit]
|
|
|