Nasze Miśki - TomchuckGarage
tomchuck - 16-08-2017, 23:41
Potencjometr jest na podłużnicy, od niego idzie mały łącznik do wahacza. Być może utwardza się stronami w zakrętach jak wykryje przechył auta.
Volve;
cóż mam powiedzieć... Planowałem odwiedziny, ale zawsze brakowało czasu. A byłem w szczecinie przez ostatni rok chyba z 3 razy w interesach.
jacek11 - 17-08-2017, 00:07
Już sobie przypomniałem że na lewym prostym wachaczu było coś przymocowane. Czyli wygląda na to że jest to samo.
areksz121 - 17-08-2017, 21:03
I w ten sposób można zakończyć banialuki o wahaczach prostych. Prawy i lewy są identyczne, z jedyną różnicą, jaką jest gwint w "lewym"wahaczu pod ten właśnie czujnik. Ja tak to widzę. tomchuck napisał/a: | No i buda jest zdrowa |
Poka poka Progi z tyłu i te narożniki przy wahaczach wleczonych
tomchuck - 17-08-2017, 23:05
tak szybko nie pokażę, bo galant jest tak zastawiony innymi że wcześnie nie wyjedzie Ale tak, końcówki progów, wewnętrzne poszycia nadkoli tylnych, podłoga mają tylko drobne naloty, ale jest jedna mała dziurka w przednim lewym kielichu. Widziałem to na zdjęciach przed zakupem i byłem przygotowany na najgorsze... Ale buda naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła
tomchuck - 24-09-2017, 15:27
Jako że nowego właściciela tutaj nie ma, to pozwolę sobie wstawić zdjęcie z hamowni szarego fto.
Moje szatańskie dziecko pluło ogniem
254KM i 348Nm więc biorąc pod uwagę że dawcą silnika był przedliftowy vr4 to spoko wynik.
Hugo - 24-09-2017, 17:52
tomchuck napisał/a: | 254KM i 348Nm więc biorąc pod uwagę że dawcą silnika był przedliftowy vr4 to spoko wynik | Jest moc. Będzie napęd 4WD i podłączony TCL, o którym rozmawialiśmy?
Bzyk_R1 - 24-09-2017, 19:42
Ciekawe czy po założeniu MagnaFlow będę miał taki efekt z komina super! Aż przypomina mi się seria Tuners vs ricers
tomchuck - 24-09-2017, 20:32
Awd i tcl nie będzie, za dużo kombinacji.
Co do wydechu, to tutaj jest pełen przelot na dwóch tłumikach, kata brak to nie ma oporów dla ognia ;] A samego ognia dużo nie było, tylko jeden strzał przy odcięciu, ale na zdjęciu efekt wyszedł świetny
Marcino - 24-09-2017, 21:26
Petarda. Jak to się odpycha z jednej ośki ? Trakcja jest?
mati_z - 25-09-2017, 15:49
I to wszystko na automacie z mojego Galanta, który podobno jest taki delikatny
Gdybym ja wiedział, że ta skrzynia tyle zniesie
tomchuck - 29-09-2017, 20:42
Do tej pory znosi dobrze i miejmy nadzieję ze tak pozostanie ;]
Marcino;
Bardzo dobrze się odpycha. Trakcja według mnie jest bardzo dobra jak na ośkę. Długie fd galantowej skrzyni w tym pomaga.
Ogólnie to co do vr2 to nie ma co się bać. Ostatnio na śląsku znajomi robili testy. było kilka vr4, jeden gal vr2 w manualu i evoX. No i wszyscy dostali baty od vr2
tomchuck - 20-10-2017, 20:57
Czas pokazać nowy nabytek. Być może jedyny w PL w takiej wersji.
Niestety nie mam zamontowanych dokładek nadkoli (podobne do tych w poliftowym legnumie) ale nawet bez nich jest całkiem spoko.
Jedna jest popękana i też brakuje kawałka, więc muszę zająć się jej odtworzeniem.
Także przedstawiam Diamante VRX
Hugo - 20-10-2017, 21:27
Jasny gwint jaka świetna fura
Wnętrze rewelka.
Muszę Cię kiedyś odwiedzić i pozwiedzać te twoje skarby. W sumie w przyszły weekend pewnie znów będę przejeżdżał przez Śrem, ale znów nie sam, a chyba jeden dzień to za mało na Twoją stajnię
Krzyzak - 21-10-2017, 11:38
Też mi się Diamante podobają a jeszcze czarne wnętrze. Bardzo fajne autko, nie to co obecne żelazka pomieszane z kupą z przewagą stylistycznej kupy...
abdul - 21-10-2017, 21:28
gdzie Ty znajdujesz te auta?
|
|
|