To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jednak Mitsubishi Space Star

DanielBogusz - 13-08-2017, 13:50

Hehe, to dowaliłem :D Ostatnio cały czas temat samochodów i rozmiary z felg na głośniki mi przeszły.
DanielBogusz - 16-08-2017, 19:24

Przyszły dzisiaj nowe żarówki, przy okazji byłem zaskoczony, że tak łatwo można wymienić żarówkę...Może nie taki Bosch zły jak go malują.

W wolnym czasie do szybkiego mycia poszły felgi. Gruntowne będzie w przerwie zimowej, jednak efekt zadowalający jak najbardziej.

DanielBogusz - 21-08-2017, 13:11

Dzisiaj trafiły do mnie nowe dywaniki, czarne w Galancie są zupełnie niepraktyczne, po tych do Space Stara spodziewam się więcej.

Zmieniałem żarówki wstecznego i przeciwmgielnego tylnego na Ledowe, gdzieś tam mi zalegały. Przeciwmgielne jakoś daje radę w nocy, lecz wracam do zwykłej żarówki jednak, ale cofania to istna tragedia. Miało poprawić a jest dużo gorzej, światło jest ni to fioletowe, ni to niebieskie...Trzeba pomyśleć nad czymś naprawdę dobrym.

AidsD - 24-08-2017, 23:52

DanielBogusz, halogen pod zderzak?
DanielBogusz - 25-08-2017, 00:29

Zaskoczyłeś mnie :) Może jakaś propozycja? Przez chwilę pomyślałem, że to żart, jednak faktycznie jeśli sprytnie by to skomponować to światło byłoby rewelacyjne. Problem, że ciężko przekonać mnie na światła drogowe, czy innego rodzaju nieoryginalne bajery, a tu całkiem homemade...

Pomyślałem i zrobię tak, że kupię kamerę cofania z wyświetlaczem, a tam jest dodatkowe światło. Do lampy poszukam co się da najlepszego. Ja jeżdżę Galantem, ale żona potrzebuje dp Space Stara i to chyba rewelacyjne rozwiązanie będzie. Nie wiem tylko co gorzej wygląda, ekran 7 cali gdzieś tam montowany, czy ten zakładany na lusterko. Aż się boję...a 2 -din do Space stara nie będę zakładał.

mkm - 25-08-2017, 15:19

Najładniejszy wzór felgi w Space Starze :wink:
DanielBogusz - 25-08-2017, 17:58

Dziękuję, też tak uważam.
AidsD - 30-08-2017, 21:20

DanielBogusz, ale czemu nie chcesz 2din?
DanielBogusz - 30-08-2017, 22:49

Przyzwyczaiłem się do Alpinki i jakośtak...A w ogóle jak tu wsadzić do polifta takie radio?
AidsD - 05-09-2017, 06:44

DanielBogusz, a polift. To faktycznie moze byc problematyczne
DanielBogusz - 26-09-2017, 14:25

Dzisiaj jako news dnia nowe opony zimowe i ori bagażnik dachowy - ponoć nie używany w co wierzę.

Alex85 - 27-09-2017, 09:21

DanielBogusz napisał/a:
Dzisiaj jako news dnia nowe opony zimowe

Niech zgadnę... http://wulkanista.pl/nokian-wr-d4/ ??
Jeżeli tak to gratuluję świetnego zakupu, tylko pozazdrościć.

DanielBogusz - 27-09-2017, 09:25

Tak. Nokian wr d4 . W norauto 860zl co wydawało się spoko ceną. Podejrzewam ze za miesiąc byłyby droższe.
Alex85 - 27-09-2017, 09:37

Za miesiąc? Za tydzień kolego. Udało Ci się kupić w ostatnim momencie praktycznie. O nokianie wr d4 nie słyszałem złego słowa, więc na pewno był to strzał w dziesiątkę. Zresztą pewnie przed zakupem przeczytałeś setki opinii itd.
DanielBogusz - 27-09-2017, 09:51

Szukałem Wr D3, lecz stwierdziłem, że jak już kupować nowe to co mi szkodzi poszukać trochę lepszych w podobnej cenie...tym bardziej liczę, że ze 4 zimy pojeżdżę. Za to do Galanta 17 na lato będę szukał nowe i tutaj jest dylemat co kupić. Nie jeżdzę nim dużo i nie chciałbym wydać też dużo. A niedługo letnie będą w dobrej cenie.