Outlander I GEN Techniczne - Outlander I 2,4 2006r metaliczne stuki w zawieszeniu
Fragu - 12-08-2018, 19:20
Standard
Sprawdz jeszcze czy nie masz luzu na prowadnicach zaciskow.
spooner25 - 12-08-2018, 20:01
Czy montaż poliuretanów z przodu pomoże czy zaszkodzi ? Na chłopski rozum to poliuretan jest twardszy więc może być i głośniejszy.
Jaro1974 - 14-08-2018, 22:33
A może na maglownicy na drążku jest delikatny luz i stąd pukanie?
spooner25 - 23-08-2018, 18:56 Temat postu: Co wymienić żeby była cisza Panowie wiem, że wątki były ale jestem totalnym laikiem i czasami potrzebuję łopatologicznego
wytłumaczenia sprawy.
Drażni mnie niemiłosiernie głośna praca zawieszenia. Podkreślam, że byłem 2 razy na szarpakach
i na ręcznym sprawdzeniu.
Co wymienić na tyle a co na przodzie i ewentualnie na środku żeby było ciszej, spokojniej
Jakie gumowe elementy, na jakie wymienić itp.
Proszę o pomoc i nie wkurzajcie się, że temat jest powielany
jaroo0 - 23-08-2018, 22:13
A stwierdziles sam jadac czy to przod czy tyl? Ewentualnie co chłopaki od szarpakow powiedzieli?
Wiesz z forum mozna tylko wyczytac co ktorys z nas wymieniał w swoich modelach.
Bzyk_R1 - 23-08-2018, 22:34
MICHAŁ:
Ja też jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o zawieszenie, nic nie wymieniłem jeszcze i też zapewne będę potrzebować pomocy jeżeli coś padnie ale powiedz mi dlaczego tworzysz nowe tematy o tym samym? Myślisz że to przyniesie więcej odpowiedzi niż kontynuowanie istniejących wątków? Nie zawsze tutaj można dostać szybko to co potrzebne i czasem mija tydzień żeby padły cenne wskazówki i odpowiedzi. Czas jest mało sprzyjający bo teraz zlot jest na tapecie. Może po weekendzie dostaniesz jakiś trop. Zlokalizuj chociaż z której strony dobiega hałas.
Jako że mamy święto w weekend, to dzisiaj będzie jak u policjantów tylko pouczenie ale strzeż się bo staż masz większy ode mnie na forum, a bajzlujesz jak młody
|
|
|