[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E3x 88-92] witam , czy są jakieś modele zderzaków które pas
Serek - 28-03-2007, 14:46
Jeżeli chodzi o wloty na masce to nie tylko Monte Carlo. Tylna wycieraczka - Fakt. Jest super. No i praktyczna. Natomiast te kierunki...myślałem, że są to elementy aerodynamiczne, które zakładali w celu korekty przepływu strugi powietrza Czego to jednak ludzie nie wymyślą.
PAVEU - 30-04-2008, 23:28
Witam! ostatni post sprzed ponad roku ale odgrzeje go czy ta dokladka plastikowa na przednim zderzaku ktora wystepowala m.in w hatchback'ach jest zamontowana jakos na "wcisk" czy moze jakos inaczej przyczepiona ? Troszke mi sie pokrzywilo to, bo byla mala przygoda z wedrujacym kotem w poprzek drogi ...
pozdr!!
EDIT: Nieaktualne
Serek - 03-05-2008, 15:12
PAVEU napisał/a: | Troszke mi sie pokrzywilo to, bo byla mala przygoda z wedrujacym kotem w poprzek drogi ... |
Hehe, należałoby zapytać tego kota jak już był tam pod spodem
A tak na poważnie, to przykręcany.
Anonymous - 01-06-2008, 21:16
Mam duży problem z dostaniem przedniego zderzaka do Galanta rocznik92. Szczególnie rozchodzi mi sie o ten w którym mogę zamontować, halogeny.
Ten który prezentuje Wook@sH też jest niezły. Pytanko. Czy możecie podać namiary gdzie mogę dostać zderzak do mego Galancika.
Anonymous - 01-06-2008, 21:16
Mam duży problem z dostaniem przedniego zderzaka do Galanta rocznik92. Szczególnie rozchodzi mi sie o ten w którym mogę zamontować, halogeny.
Ten który prezentuje Wook@sH też jest niezły. Pytanko. Czy możecie podać namiary gdzie mogę dostać zderzak do mego Galancika.
Wook@sH - 02-06-2008, 07:11
Taki zderzak jak ja mam to już jest nie lada wyczyn aby zdobyć. Jakbym miał skąd kupić takowy to pewnie bym to zrobił - tak na zapas
|
|
|