To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E3x 88-92] witam , czy są jakieś modele zderzaków które pas

Serek - 28-03-2007, 14:46

Jeżeli chodzi o wloty na masce to nie tylko Monte Carlo. Tylna wycieraczka - Fakt. Jest super. No i praktyczna. Natomiast te kierunki...myślałem, że są to elementy aerodynamiczne, które zakładali w celu korekty przepływu strugi powietrza :mrgreen: Czego to jednak ludzie nie wymyślą.
PAVEU - 30-04-2008, 23:28

Witam! ostatni post sprzed ponad roku ale odgrzeje go :) czy ta dokladka plastikowa na przednim zderzaku ktora wystepowala m.in w hatchback'ach jest zamontowana jakos na "wcisk" czy moze jakos inaczej przyczepiona ? Troszke mi sie pokrzywilo to, bo byla mala przygoda z wedrujacym kotem w poprzek drogi ...

pozdr!!

EDIT: Nieaktualne ;)

Serek - 03-05-2008, 15:12

PAVEU napisał/a:
Troszke mi sie pokrzywilo to, bo byla mala przygoda z wedrujacym kotem w poprzek drogi ...

Hehe, należałoby zapytać tego kota jak już był tam pod spodem :lol:
A tak na poważnie, to przykręcany.

Anonymous - 01-06-2008, 21:16

Mam duży problem z dostaniem przedniego zderzaka do Galanta rocznik92. Szczególnie rozchodzi mi sie o ten w którym mogę zamontować, halogeny.

Ten który prezentuje Wook@sH też jest niezły. Pytanko. Czy możecie podać namiary gdzie mogę dostać zderzak do mego Galancika.

Anonymous - 01-06-2008, 21:16

Mam duży problem z dostaniem przedniego zderzaka do Galanta rocznik92. Szczególnie rozchodzi mi sie o ten w którym mogę zamontować, halogeny.

Ten który prezentuje Wook@sH też jest niezły. Pytanko. Czy możecie podać namiary gdzie mogę dostać zderzak do mego Galancika.

Wook@sH - 02-06-2008, 07:11

Taki zderzak jak ja mam to już jest nie lada wyczyn aby zdobyć. Jakbym miał skąd kupić takowy to pewnie bym to zrobił - tak na zapas ;)