Problemy techniczne - Gałka dzwigni zmiany biegów
JCH - 15-11-2005, 23:31
Fido__ napisał/a: | Czegoś nie czaję. To ta gałka się nie odkręca |
Odkręca się, a jakże. W jedynie słusznych samochodach (patrz podpis) się odkręca
Stojąc przez chwilę dziś w korku sobie odkręciłem. Może by tak pomyśleć nad skróceniem drążka .... zawsze to te kilka KM
Firebee - 16-11-2005, 01:55
Piotruś Pan napisał/a: | Najlepsza jest konfrontacja bezpośrednia tylko Ty i ja w cztery oczy |
nosze okulary wiec w 6 oczu musimy:P
ewentualnie zdejme okulary i wtedy skorzystam z pomocy Pana Wisławskiego
Matejko - 16-11-2005, 09:28
zapalniczki nie zmienilem bo jakos mi sie zaczela podobac, tylko odlaczylem bo zwarcie robila, teraz biegi sie zmieniaja jeszcze lepiej bo tulejki wymienilem i nie wiem czy to przez nie nasmarowanie tulejek biegi wchodza ciasno - fajnie a dywaniki dostalem, mnie sie podobaja tobie nie musza
Anonymous - 16-11-2005, 21:42
Firebee napisał/a: | nosze okulary wiec w 6 oczu musimy:P
ewentualnie zdejme okulary i wtedy skorzystam z pomocy Pana Wisławskiego Twisted Evil |
Razem będzie 8 oczu bo ja tez mam , a z gałką to się wstrzymam bo jakoś mnie nie przekonaliście że tak na siłę i gwałtem
Marcino - 23-11-2005, 08:36
W mojej Carismie sie gałeczka ładnie odkręca..... ty pewnie słuszny samochód i poddatny na "tjunik"..:)
Pozdrawiam
Anonymous - 23-11-2005, 09:46
Marcino napisał/a: | ty pewnie słuszny samochód i poddatny na "tjunik"..Smile |
no własnie dlatego najpierw spróbuje delikatnie bez gwałtu
Anonymous - 24-11-2005, 09:38
Matejko napisał/a: | ... teraz biegi sie zmieniaja jeszcze lepiej bo tulejki wymienilem i nie wiem czy to przez nie nasmarowanie tulejek biegi wchodza ciasno - fajnie ... |
Nie chcąc mnożyć tematów, piszę tu.
Chodzi właśnie o tulejki. Misiek mój ma lat 5, ale u mnie jest od dwóch i czeka nas druga wymiana tulejek (problemy z jedynką i kołnierz wstecznego nie odbija). Wierzyć mi się nie chce, że tak szybko się wyrabiają. A pierwszy raz (rok temu) wymieniałem w ASO.
A co do skracania drążka, to jak ta operacja ma się do działania kołnierza do wstecznego?
Matejko - 24-11-2005, 15:55
poprostu rurke od pierscienia skracasz o tyle o ile drazek i to wszystko
|
|
|