Małopolskie - Gdzie serwisować klime w KRK ???
Adaho_krak - 03-06-2010, 13:20
shymo, podaj dokładne namiary jak adres, telefon. Na pewno to ułatwi w przyszłości MM dotarcie do w/w serwisu.
shymo - 03-06-2010, 19:46
Adaho_krak napisał/a: | shymo, podaj dokładne namiary jak adres, telefon. Na pewno to ułatwi w przyszłości MM dotarcie do w/w serwisu. |
Mastermot
ul. Powstańców 50
31-422 Kraków
12 411-93-10 wew. 22 - 23
Jest też serwis na ul. Półłanki 21, 12 393-23-03
Mastermot kontakt
HouseM - 03-06-2010, 23:40
No proszę ktoś tu nie czyta tematu od początku do końca.
Browar dawał adres już w zeszłym roku
Browar napisał/a: | ok juz wam daje momento - AUTOKLIMATYZACJE MasterMot
serwis/sklep ul.powstańców 50 tel. 012 411-93-10
serwis/sklep ul.półanki 21 50 tel. 012 393-23-03 |
PS. 3 rok już bezproblemowo i bez uzupełniania jeżdżę po remoncie w SWIFT
Więc z pełną odpowiedzialnością polecam.
Aktualnie się przenieśli na :
ul. Śliczna 36
tel: 12 4113388 , 601 454 886
Adaho_krak - 04-06-2010, 10:28
HouseM napisał/a: | No proszę ktoś tu nie czyta tematu od początku do końca. |
Czyta, czyta na ul. Półłanki są np. dwa serwisy z klimą , więc dlaczego na Powstańców nie miało by być dwóch ?
HouseM napisał/a: | Aktualnie się przenieśli na :
ul. Śliczna 36
tel: 12 4113388 , 601 454 886 |
Robiłem u nich Runner'ka, również bez problemowo śmiga.
Tomek - 15-06-2010, 12:39
podjechałem ostatnio na Śliczną nabić i odgrzybić klimę (tydzien temu zaczęło śmierdzieć, a po 3-4 dniach całkowicie przestała chłodzić)
wcześniej zadzwoniłem, czy można podjechać (sobota rano)
usłyszałem od pewnej pani: jak klima chłodziła, a nie chłodzi to znaczy, że trzeba nabić, czyli serwis, a nie naprawa, prosze przyjechać o 12
przyjechałem, pani odesłała mnie do gościa, który naprawiał jakieś auto
mówie, że chce nabić
tym razem usłyszałem: ja nic nie bede nabijał, jak klima chłodziła, a nie chłodzi, znaczy, że czynnik zszedł, a jak zszedł, znaczy jest nieszczelność,
ja: moze sprawdzi pan szczelnosc ??
naprawiacz: ja nic nie bede sprawdzal, bo jak nie dziala znaczy nieszczelnosc, a ludzie tak przyjezdzaja sprawdzac szczelnosc, wychodzi nieszczelnosc, i ja zamiast naprawiac to sprawdzam, nie mam czasu, prosze sie umowic na termin, na naprawe
a terminy mają dwu tygodniowe, umówiłem się, co mi szkodzi
i wszystko było by okej, gdyby "naprawiacz" miał racje, a nie miał
dzis podjechałem do znajomego do Czakramu w Tarnowie (po umówieniu wczorajszym)
co się okazało: czynnik był, nie wszystko, ale też nie mało, dobili mi czynnika z barwnikiem, odgrzybili
skoro czynnik byl, to nie zszedł, wiec gdzie ta nieszczelność sie pytam ??
i co ciekawe, klima chłodzi lepiej niż do tej pory
pomijam fakt co było nie tak, że pomimo tego, że czynnik był to klima nie chłodziła, a dmuchała ciepłym powietrzem, sam nie wiem, ale gdyby sie tylko chciało panu na Ślicznej sprawdzić co i jak to bym zaoszczędził trochę czasu, a oni zarobili by pare pseo
co prawda na Ślicznej zostawiłbym pewnie wiecej $$, wiec suma sumarum wyszedłem na plus
ale zraziłem się brakiem profesjonalizmu i wiecej tam nie pojade
robertdg - 15-06-2010, 12:53
tomek84, Pan fachura starał Ci się udowodnić swój profesjonalizm, może przyjechałeś nie w pore i Ci się dostało.
Tomek - 15-06-2010, 12:56
mnie tam nie chodzi o to, że nie zrobił mi tego od ręki, ani o to, że mają terminy 2 tygodniowe
ale o to, że przez telefon usłyszałem co innego, a na miejscu co innego
a jeszcze bardziej o to, że gośc ferował wyrok, a nie miał ani cienia racji
a prosiłem o sprawdzenie, nabicie, odgrzybianie, co było obiecane przez telefon, że zostanie zrobione, bez umawiania się
nie mam podstaw, żeby twierdzić, że nie jest dobry w tym co robi, bo pewnie jest
i pewnie jakby się zajął moim autem to by skutek był taki jak dziś w Czakramie
ale jemu sie nawet nie chcialo popatrzec
drum_n_bass1 - 15-06-2010, 15:11
Byłem ostatnio w Krakowie i z racji nadmiaru czasu pomyślałem nabić sobie klimę. Więc najpierw podjechałem na Śliczną i mówię szefowi że nabić klime odgrzybić itd a on że może to dzisiaj zrobimy i sobie odszedł olewając mnie . Poczekałem 5 min popatrzyłem odwróciłem sie na pięcie i wyszedłem bo widocznie im tylko przeszkadzałem. Następnie podjechałem na Półłanki i panowie fachowo i od razu zabrali sie za auto. Odgrzybili i nabili jak trzeba. Ogólnie miłe wrażenie i polecam.
Tomek - 16-06-2010, 11:13
ja byłem najpierw na Ślicznej co opisałem powyżej
potem pojechałem do MasterMotu, tam też usłyszałem termin 2 tygodnie ale tu nie mam pretensji, bo nie dzwoniłem wcześniej i nikt nic nie obiecywał
z tego co widze, to niestety nie pojechałem na półłanki, bo już się wkurzyłem i miałem dość
pelu - 17-06-2010, 11:54
Panowie i Panie z tego co wiem, na swiecie jest problem z czynnikiem do klimy, poprostu go.... nie ma;/
ceny zanabicie klimy rosna i nei wiadomo kiedy przestanal, jak narazie cena za czynnik w tym roku wzrosla o 100%, wiec kto ma nabic klime, niech to zrobi teraz, bo nie wiadomo jak bedzie z cena nabicia pozniej
|
|
|