To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - CO SIĘ STAŁO???

Hubeeert - 12-05-2005, 01:31

Wchodzimy na sprawy czysto prywatne i nie dotyczące tematu. Proszę o kontynuacje tej rozmowy na gg.

Swój stosunek do polityki i polityków juz wyjasniłem - szukajka pokaże gdzie.
czasem trudno jest uwierzyc że ktoś mówi co myśli zwłaszcza w Polsce jak widzę.
Nie zasłaniam sie demokracją tylko uważam że każdy ma prawo do własnego zdania. I jego wyrażenia. A że jest takie a nie inne - no cóż :roll:

Anonymous - 12-05-2005, 03:22

A ja tylko chciałem powiedzieć, że tutejsze phpbb też padło parę dni temu...

Prywatnie jestem zagorzałym fundamentalistą, anty-Małomiękkim. Ale prawda jest taka, że niezależnie od producenta wszystko co jakiś czas pada, ma dziury itp...

Anonymous - 12-05-2005, 09:04

Firebee napisał/a:
chciałem się wypowiedzieć co do wników ankiety.. zdecydowanie mnie zaskoczyła! Myślałem ze ktos odpowie na wersje trzecia..:)
Pozdro
keFirek

tak wlasnie sie zastanawialem dlaczego ty tak mocno krytykowales dezorganizacje w sprawie zlotu mkp (i ogolnie klubu) mimo iz nie miales zamiaru przyjechac, odpowiedz twoja byla typu ze dbasz o dobre imie klubu w polsce i zagranica (w tym samym momencie zakladales wlasny)
swoim ww cytatem ugruntowales mnie w przekonaniu ze masz to w..... kieszeni i mrzonki typu wspolne dzialania i obustrona przychylnosc mozna sobie miedzy bajki wlozyc. powinienes zajac sie rozwojem wlasnego klubu a nie takimi glupotami jak to czy forum mkp sie jeblo, a jesli nawet pojawil sie taki temat powstrzymac sie od glupawych (wg. mnie ) odpowiedz.
niestety ze wzgledu na twoja osobe z twoim klubem niechce miec nic wspolnego (oprocz forum dopuki jestem modem) a pomyslec ze na poczatku chcialem pomoc jak umiem najlepiej - tyle prywaty i OT.

Anonymous - 12-05-2005, 09:25

wszedzie wszyscy sie kloca :roll:
Sytuacja napięta jak jajo barana.

Firebee - 12-05-2005, 09:38

Dziękuję za uwagi oraz przemyślenia, Twoje uwagi zawsze były dla mnie cenne i dzięki temu mogę pracować nad rozwijaniem wiedzy o Mitsubishi u naszych rodaków.
Fora stworzone są do tego by każdy mógł się wypowiedzieć na tematy go interesujące, co zresztą robimy. Rozumiem, że uraziło Cię parę słów krytyki, więc bardzo przykromi z tego powodu.
Mitsumaniaki.com nie jest do tworzenia wojen lecz do ich zażegnywania. To jest klub dla Miłośników Mitsubishi, więc jeśli jesteś miłośnikiem zawsze będziesz mile widziany i twoja krytyka również, gdyż pozwala ona za każdym razem na poprawki i wzmacnianie naszych sił.
Dziękuję za wypowiedź i pozdrawiam..
Firebee

ROMEL - 12-05-2005, 09:40

QRCZE - napisze delikatnie...

Widze, że zaczyna sie wojna na słowa!!! i nie tylko, "kłócicie" się używacie wulgaryzmów, wymawiacie sobie aż po prywatne sprawy....
Powiem krótko i z wielkim żalem - NIE PODOBA MI SIE TAKIE COŚ....

To wszystko miało byc inaczej... zgoda, wzajemna pomoc, nie wcinanie sie w sprawy tu i tam, mam na myśli również MKP...

Panowie dajcie sobie spokój, nie podburzajcie sie na wzajem, jesteśmy właścicielami Miśków, takimi lub innymi, ale wszyscy jeżdzą tymi samymi trzema diamencikami, pomagajmy sobie jak mamy jakieś problemy, nie jest jeszcze rozwinięty manual po polsku a przede wszystkim w manualu nie ma przekazu jakiś doświadczeń.!!!!....

Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że wszystko co dobre, ma super cel, w specyficzny sposób łączy ludzi, którzy w większości sie nawet na oczy nie widzieli, pomagają sobie! nie raz w nieoczekiwania zaskakujący sposób - przynajmniej jakby byli kilkuletnimi dooobrymi znajowmymi i to z dobrze wypracowanym zaufaniem......

NIE PSUJCIE TEGO - BO W KOŃCU WSZYSTKO PIERD...NIE NA GLĘBE I NIE WSTANIE!!!!

Pamiętajcie, że dobry wizerunek, "zaufanie" buduje sie bardzo długo, a stracić można w momencie i ponowne odyskanie może być niewykonalne...

MOJA WYPOWIEDŹ NIE JEST ADRESOWANA DO KOGOŚ SZCZEGÓLNIE - JA POPROSTU ZWRACAM SIE Z PROŚBĄ DO !!!WSZYSTKICH!!!

Pozdro

Firebee - 12-05-2005, 09:42

dlatego też piszę, że mitsumaniaki.com nie są miejscem na kłótnie, jeśli ktoś chciałby porozmawiać, zapraszam na priv, tam można się kłócić...
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 12-05-2005, 09:53

Wy się kłócicie, a tymczasem znów dziś rano....

Kod:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 30 from table handler

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in) VALUES ('ac6693cc3c65e2f5c80bc74ad439b39a', 12, 1115867429, 1115867429, '5318852c', 0, 1)

Line : 158
File : sessions.php

Hubeeert - 12-05-2005, 10:32

Fido__ otworzyłem ten temat na Twoją prośbę bo napisałeś mi że chcesz coś dopisać. Rozumiem że już to zrobiłeś.

Romel - masz rację.
arturro - mam nadzieję że modem będziesz długo :)
chwalow - jak coś do dodania to prosze na PW.

Na przyszłość nie chcę i nie będę tolerował prób dokopania sobie publicznie na Forum.
Żałuję że otworzyłem bo doszło do kłótni. Następny temat który będzie się rozwijał w tym kierunku - tzn dokopywanie sobie albo jakieś złosliwe uwagi wyląduje w koszu tak szybko jak go zauważę a autor złośliwych uwag znajdzie się u mnie na czarnej liście.

KLUB MKP znam bo w nim byłem a to że już nie jestem to nie przez Klubowiczów i myślę że o tym wszyscy wiedzą. Nie będę nic wywlekał i tego samego oczekuję od innych proszę o umiar w dyskusji. Można powiedzieć wszystko i wyrazić każdą opinię ale w sposób który nie obraża, uraża innych.

Pozdrawiam

Lekko wnerwiony admin :evil:

Hubeeert - 01-01-2006, 21:25

..............
Firebee - 01-01-2006, 21:36

Hubeeert napisał/a:
..............

do czego sluza te kropki?
Pozdro
Firek

Hubeeert - 01-01-2006, 21:43

Żeby temat nie skasował sie samoczynnie.