To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - XVII ZLOT 2019 - WIEŻYCA - PANEL INFORMACYJNY

Bizi78 - 26-02-2019, 12:57

Nie głupi pomysł :) .
Nacz - 04-03-2019, 18:18

Bizi78 napisał/a:
Czy w jakiejś najbliższej okolicy jest sklep spożywczo-monopolowy :?: :wink: .

@Bizi, na pewno jest w Ostrzycach (ok 4km na pn od ośrodka), w trakcie sezonu powinien być otwarty też przy stacji PKP Wieżyca (niecały km na wsch od ośrodka) ;)

Sebastian_PL - 04-03-2019, 20:40

Czy można wziąć udział w zlocie nie posiadając już mitsu? Po prostu czy można przyjechać samochodem innej marki?
Marcino - 04-03-2019, 21:12

Spotykają się ludzie a nie samochody.
Bizi78 - 04-03-2019, 21:57

Sebastian_PL napisał/a:
Po prostu czy można przyjechać samochodem innej marki?

Można, najwyżej się przerobi jak na Wawrzce :mrgreen: .

Marcino - 04-03-2019, 22:33

Zreszta Krzyżak jedział podobnie przerobioną renówką....
Misiek :) - 20-05-2019, 21:52

Zapytwywuję o śniadanie. W temacie rezerwacji jest napisane:
raddex napisał/a:
Z tego co się dowiedziałem, to na śniadania jest bufet mleczny, bufet z 3 ciepłymi potrawami do wyboru i standardowo pieczywo, masło, jakieś warzywa typu pomidor, kawa, herbata itd.

Czy to oznacza "szwedzki bufet" (szwedzki stół) czy do wybru danie z pośród kilku?

raddex - 21-05-2019, 06:49

Misiek :) napisał/a:
raddex napisał/a:
Z tego co się dowiedziałem, to na śniadania jest bufet mleczny, bufet z 3 ciepłymi potrawami do wyboru i standardowo pieczywo, masło, jakieś warzywa typu pomidor, kawa, herbata itd.

Czy to oznacza "szwedzki bufet" (szwedzki stół) czy do wybru danie z pośród kilku?

O szczegóły zapytam. Z opisu wstępnego wyglądało na szwedzki bufet i po środku był stół z jedzeniem różnym do wyboru. Upewnię się i napiszę do nich dzisiaj wieczorem.

Yoshiko - 23-06-2019, 20:19

mam pytanie :)
czy będą koszulki zlotowe ?????

raddex - 23-06-2019, 23:42

Yoshiko napisał/a:
mam pytanie :)
czy będą koszulki zlotowe ?????

Będą koszulki. Temat w tym tygodniu do ogarnięcia.
Osoba z firmy tym zajmującej się na urlop wyjechała i wraca w poniedziałek 24.06.

Yoshiko - 23-06-2019, 23:46

raddex napisał/a:
Będą koszulki. Temat w tym tygodniu do ogarnięcia.

super dzięki :)

raddex - 23-06-2019, 23:54

Misiek :) napisał/a:
raddex napisał/a:

Aby sprecyzować, to ładujesz sobie na talerz to co chcesz, a masz do wyboru to co na stole.
Na śniadanie nie ma dań, tylko wyłożone są produkty typu wędlina, sery, warzywa, jajka, mogą być parówki, jajecznica itd.

Foto z tej soboty - akurat obiad był przygotowywany:

raddex - 24-06-2019, 00:03

Mam dobrą wiadomość dla tych co nie chcą wyżywienia kupować na zlocie. Idąc z ośrodka w kierunku jeziora są już otwarte dwa bary, w jednym nawet w sobotę jadłem z rodzinką. Można zjeść pizzę z pieca, rybki, coś mięsnego i fastfoodowego. Jest też piwo - kilka rodzajów. :D
Na tą chwilę można tam płacić tylko gotówką, ale może uda mi się załatwić, żeby w zlotowy weekend mieli terminal płatniczy. W drugim barze mają nawet śniadania typu parówki i jajecznica, ale ceny dość wysokie, w ośrodku będzie taniej i więcej do wyboru w podobnej cenie.

Tutaj postaram się załatwić terminal do kart na czas zlotu tylko:

Drugi bar jest jakieś 50 m w drugą stronę:

Lotnik1414 - 15-07-2019, 01:19
Temat postu: namiot...
a wiadomo coś na temat spania w(na) samochodzie? w sensie że mam namiot na dachu i spałbym u siebie jak wtedy z jakąś opłatą czy coś? taki ze mnie nietypowy przypadek:)

o ile wolne będe miał... bo jeśli nie to będe ale tylko w ciągu dnia.

raddex - 15-07-2019, 21:52
Temat postu: Re: namiot...
Lotnik1414 napisał/a:
a wiadomo coś na temat spania w(na) samochodzie? w sensie że mam namiot na dachu i spałbym u siebie jak wtedy z jakąś opłatą czy coś? taki ze mnie nietypowy przypadek:)

o ile wolne będe miał... bo jeśli nie to będe ale tylko w ciągu dnia.

Ośrodek nie ma zaplecza/infrastruktury typu osobne łazienki, żeby można było spać w namiocie, przyczepie itp. Ale zorientuję się co można zrobić w Twoim przypadku.