To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Może spot w Krakowie ??

Wojciech Bogacz - 08-02-2019, 15:53

Przed chwilą żona uwiadomiła mi, że jutro w Bonarce będą tłumy i może nie być miejsca na parkingu.

Obok jest Castorama i tam jest taki bar, gdzie można smacznie zjeść - może nie jest wyszukany ale pewnie będzie więcej miejsca na parkingu...

To jak ?

[ Dodano: 09-02-2019, 08:51 ]
Żeby już nie mieszać wyznaczam miejsce spotkania - Bonarka - Restauracja Marche (przy samym wejściu od strony puszkarskiej - tam są te biurowce) o 17tej - jak będzie ciasno to się przeniesiemy i tyle  
Poznacie mnie po kurtce - piszę bo mam słabą pamięć do twarzy heh

W@sio - 09-02-2019, 16:41

Ja i BzykR1 już jesteśmy. Stoimy na chodniku na awaryjnych przy biurowcach
mkm - 09-02-2019, 21:10

Miło Was było ponownie zobaczyć i do zobaczenia - mam nadzieję wkrótce. :D
Wojciech Bogacz - 09-02-2019, 23:07

Dzięki za spotkanie - poproszę o fotki bo mój telefon robi takie, że wstyd zamieszczać :P
mkm - 09-02-2019, 23:24

Moje też słabe...

Start do wyścigu równoległego Miśków autonomicznych :mrgreen:

Bzyk_R1 - 09-02-2019, 23:40

Pińczów pozdrawia. Dzięki za fajne spotkanie, oby na następne nie trzeba czekać rok...

Wojciech Bogacz - 10-02-2019, 15:02

To co ? Następny spot za miesiąc ? 8)
Bzyk_R1 - 10-02-2019, 15:12

Wojciech Bogacz napisał/a:
To co ? Następny spot za miesiąc ? 8)

Tak! Restauracja Tawerna w Pińczowie. Zbiórka na MOSiR Pińczów :-P

mkm - 10-02-2019, 17:53

Bzyk_R1, to bardzo słuszna koncepcja jest i do zrealizowania wkrótce, ale jako coś dodatkowego.

Do Ciebie trzeba na cały dzień i bardziej rodzinnie - obserwujmy prognozy pogody długoterminowe, bo ja bym proponował się spotkać wraz "z pierwszym ociepleniem", żeby pojeździć po plenerach, pooddychać czystszym powietrzem itp. itd.

Wojciech Bogacz, pyta czy wracamy do spotkań cyklicznych :wink:
Ja jestem za.
Jestem też za tym, aby był to parking Galerii - możemy zrobić na początku każdy spot w innej, a potem zobaczymy czy ma to jakiś wpływ na obecność.

Marcin-Krak - 10-02-2019, 20:05

Ooo spot był :wink: Trochę po niewczasie się dowiaduję. A samochód nawet umyłem, a może lepiej odbłociłem :twisted: :cry:
Bzyk_R1 - 10-02-2019, 22:03

Ooo widzę że obieg informacji też kuleje. Szkoda. Z tego co u Was bywałem to lepiej na krokusie, dużo miejsca, pod bilboardem pustki, było blisko do jedzonka a i inne spoty często po sąsiedzku się trafiają.

Do Pińczowa zapraszam. Jak się ociepli to jest co zwiedzać.

mkm - 10-02-2019, 22:11

Krokus, Serenada, Bronowicka, Kazimierz, nawet pod Makro już się spotykają :D
Do wyboru do koloru, a nie wymieniłem jeszcze pomniejszych "prywatnych" z knajpami i parkingiem i budowlanych :D
Pytanie z której części Krakowa jest/będzie najwięcej ludzi, żeby jak najmniej osób cierpiało przebijając się przez miasto.

AidsD - 13-02-2019, 13:40

mkm napisał/a:
Krokus, Serenada, Bronowicka, Kazimierz, nawet pod Makro już się spotykają

Ale dajcie też znać na Śląskim jak tak zacną grupą się zbieracie.

Brodzins - 13-02-2019, 18:59

Ja zamiast na spot, to do lekarza z potomkiem pojechałem.
A chciałem się ładnie przywitać... Rękę podać...

marcink - 19-02-2019, 00:33

Bzyk_R1 napisał/a:
oby na następne nie trzeba czekać rok...

Spokojnie, coś ogarniemy. Wiem już jak organizować spoty i chętnie się podzielę wiedzą. Zamuliłem, ale jest szansa, że w marcu się odkopię ;)