Space Star Techniczne - [MSS ALL] AKCESORIA Bagażnik dachowy
robertoz - 18-12-2011, 20:39
[Edit]
Macenty - 09-01-2012, 23:17
kasiaa napisał/a: | Miesiąc temu kupowałam bagażnik do relingów za niecałe 200 zł (nie pamiętam nazwy producenta) i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam sklep na Grójeckiej, przy zajezdni tramwajowej - miła obsługa i przynajmniej mi zawsze dobrze doradzili (a kilka rzeczy już u nich kupowałam).
Pozdrawiam, |
Ja kupowałem niemieckie Atera stalowe bardzo solidne biora 100kg (aluminiowe tylko90kg) i nie gwiżdzą za bardzo bo są mocowane tuż nad relingiem szybko się je przykręca i odkręca polecam
kszych - 02-02-2012, 09:59
Ja do SS z relingami nabyłem bagażnik z Castoramy, najtańszy, stalowy ok. 150 zł (jego zaletą jest to, że belka leży na relingach i cały box jest nisko) i box sportAC 430, na narty, ok 600 jest super, trochę gwiżdże, ale nie przeszkadza, natomiast autko dostało nieco muła( ale jednocześnie był załadowany mocno), wrażliwsze jest na boczny wiatr no i +2 lpg do spalania przy średnim v=100.
indi - 25-02-2012, 11:28
podbije pytanie kolegi, czy do MSS bez relingow mozna je dolozyc?
RaVciO - 25-10-2013, 20:34
Gdyby ktoś szukał bagażnika dachowego do Spejsa to mam oryginalny Mitsubishi ani razu nie używany.
bonnie77 - 12-06-2014, 11:22 Temat postu: Bagażnik na dach BOX ( tzw trumna ) Witam
Jako że szkoda m się rozstawać ze swoim Miśkiem postanowiłem go rozbudować
Widziałem że był podobny temat w 2011 roku, ale chciałbym go odświeżyć
Panie/Panowie
podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami odnośnie powyższych bagażników:
1) Który wybrać ??? ( jest kilka przodujących firm, ale nie chciał bym przepłacać i kupić coś proporcjonalnie jakość do ceny )
- Planuje wozić bagaże ( ciuchy, wózki, to co generalnie żony zabierają na wakacje )
( lepiej długi a wąski, czy szerszy i krótszy ??? )
- Są różne mocowania, opcje otwierania, wzmocnienia itp ( temat zupełnie mi obcy )
- I w końcu meritum czy dużo więcej spala, hałas w środku , prędkość podróżna, generalnie jak nasze Miśki znoszą dodatkowe garby ???
Jeśli dysponujecie zdjęciami i macie ochotę się podzielić to wyczerpiemy temat
Może ktoś chciałby się wysprzedać ze swojej używki, która leży i kurzy się to proszę o info.
Pozdrawiam
Paweł
Edit by MOD.
Scaliłem, proszę używać szukajki.
osw1 - 23-05-2015, 09:43 Temat postu: Bagażnik dachowy Witam,
jestem na etapie kupna bagażnika dachowego do Mitsubishi Space Stara. Czy ktoś może polecić jakiś model?
Bizi78 - 23-05-2015, 10:18
Same belki pod trumnę miał do sprzedania kiedyś RaVciO, ale czy jeszcze ma to nie wiem .
Co do trumny to najlepiej podjechać do sklepu i poprzymierzać.
RaVciO - 26-05-2015, 19:49
Mam
|
|
|