To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Kupno Outlandera I Turbo

Bunior - 11-05-2019, 22:47

Zdaję sobie sprawę, że jak kupię to będę musiał dołożyć, mam na to dodatkowe środki przeznaczone.
Ja tylko podałem jak wyglądał zakup mojego pierwszego auta kupionego od znajomego. Teraz zdecydowałem się na zakup "nowego auta" i wiem że to nie jest zakup od znajomego :) .
Wcześniejszym jeździłem 13 lat :) i to co mi się spodobało już nie kupie od znajomego ... :)
Jestem totalną nogą mechaniki i dlatego jestem tu, by dowiedzieć się więcej o aucie z którym wiąże swoją przyszłość i nie wsadzić się na mine, żeby nie dokładać w nieskończoność, i nie kupić czegoś co wcześniej Bzyku wkleił wyżej w tym temacie.

[ Dodano: 17-05-2019, 00:17 ]
I stało się, jestem szczęśliwym posiadaczem OutkaI T, w życiu nie miałem większej frajdy wracając autem do domu.... :D

Bzyk_R1 - 17-05-2019, 08:55

Bunior, To teraz czekamy na temat w dziale Nasze Miśki i obserwuj zloty outlandera turbo.
Bunior - 17-05-2019, 14:25

Z chęcią przyjechałbym na taki zlot, ale ten, który jest w najbliższym czasie jest trochę za daleko jak dla mnie :/. A po wekendzie na pewno wsadzę swojego Miśka :)
lolo.lolo - 22-05-2019, 19:24

Bunior napisał/a:
Z chęcią przyjechałbym na taki zlot, ale ten, który jest w najbliższym czasie jest trochę za daleko jak dla mnie :/. A po wekendzie na pewno wsadzę swojego Miśka :)

"Bunior" widzę że zakupiłeś O1T i jesteś z Krosna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja z Korczyny, jak coś odezwij się na PW - z chęcią zobaczę to twoje "cudo" ... :twisted:
pozdro