To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - WIZYTÓWKI MITSUMANIAKÓW

gulgulq - 03-10-2008, 14:00

Ja dzieki uprejmosci pewnego funklubowicza z Małopolski mam na zapasie prawie 200 wizytówek ;) - ale to pewni rozejdzie sie w listopadzie na najblizszym spocie Podkarpackim.

Dla mnie wizytówka powinna byc taka:
- jedna strona: logo,plus napisik reklamujacy: Najwiekszy fanklub Mitsubishi albo Polski Najlepszy Klub Mitsubishi - cos w tym stylu co by ludzi zachecic i zaintrygowac

a z tyłu to: adres forum, region i kilka slowek o klubie jak pisze Akbi ;)

cns80 - 03-10-2008, 14:05

akbi, ja tak "przy okazji" :D

Adaho_krak, skoro tak mówisz to OK.

A przy okazji wizytówe to myślę że wzór powinien być dostępny albo tylko dla moderatorów, albo dla użytkowników zalogowanych, bo lepiej żeby sobie różne dziwne, przypadkowe ludki ich nie drukowały, nie modyfikowały i Bóg wie co z nimi nie robiły.

akbi - 03-10-2008, 14:15

cns80 napisał/a:
A przy okazji wizytówe to myślę że wzór powinien być dostępny albo tylko dla moderatorów, albo dla użytkowników zalogowanych, bo lepiej żeby sobie różne dziwne, przypadkowe ludki ich nie drukowały, nie modyfikowały i Bóg wie co z nimi nie robiły.

Wzór w formie elektronicznej będzie dostępny tylko dla Moderaotorów regionalnych, a wszelkie "dzikie podróbki" są zakazane i będą karane.

londolut - 03-10-2008, 18:07

akbi napisał/a:
cns80 napisał/a:

Wzór w formie elektronicznej będzie dostępny tylko dla Moderaotorów regionalnych, a wszelkie "dzikie podróbki" są zakazane i będą karane.
cns80, akbi, jestem za. TYLKO modzi regionalni będą mieli dostęp do wzoru i będą mieli możliwość druku owych.
akbi - 08-10-2008, 14:27

Nikt nie jest w stanie zaprojektować nowej wizytówki?? :?
Adaho_krak - 08-10-2008, 18:50

Prosty projekt na początek, piszcze co dołożyć, a co wywalić. Proszę brać pod uwagę możliwości wydruku w małych nakładach (pełny zadruk, prawie niemożliwy). Im mniej koloru tym lepiej (czyt. taniej-szybciej).

W weekend będę miał więcej czasu to popracuje nad waszymi sugestaiami :)

akbi - 08-10-2008, 23:33

Adaho_krak, ...
Awers:
- Napisy nad logiem i pod logiem zrobiłbym tą samą czcionką, poza tym ok

Rewers:
- Zostaw tylko jeden adres strony i bez "http" --- www.mitsumaniaki.com
- Podpis /własny nick/ rozumiem że każdy będzie sobie sam dopisywał.

Gene - 09-10-2008, 07:48

akbi napisał/a:
Napisy nad logiem i pod logiem zrobiłbym tą samą czcionką, poza tym ok
hi hi przeciez to jest ten sam font jesli mnie wzrok nie myli. :wink:
ratajeq - 09-10-2008, 08:23

Gene napisał/a:
hi hi przeciez to jest ten sam font jesli mnie wzrok nie myli. :wink:

chyba chodziło o CAPS LOCKA ;) ale font faktycznie ten sam

akbi - 09-10-2008, 08:36

ratajeq napisał/a:
chyba chodziło o CAPS LOCKA ;)

tak ... i o wielkość, bo chyba na dole napis ma minimalnie większą czcionkę (ale to może tylko takie złudzenie)

Gene - 09-10-2008, 08:50

Panowie!
Ratajeq napisał/a:
chyba chodziło o CAPS LOCKA

Nie o Caps/locka bo to przycisk na klawiaturze tylko o majuskułę czyli wielka litere.
Osoby pracujące z tekstem drukowanym uzywaja nazwy wersalik.

Akbi napisał/a:
minimalnie większą czcionkę
nie czcionke tylko font lub kroj pisma o wiekszym stopniu.
:D
a poza tym wszystko sie zgadza

cns80 - 09-10-2008, 10:31

Gene = Mądrala :wink:
Ja osobiście poszedłbym w kierunku troszkę mniej oficjalnej czcionki... przepraszm "fonta" :D
Może Tahoma, Verdana lub Comic Sans MS :wink:

Gene - 09-10-2008, 10:45

cns80 napisał/a:
przepraszm "fonta" :D
:whdat: :D
gulgulq - 10-10-2008, 07:48

Moja koncepcja - ja tam grafik nie jestem wiec konstruktywna krytyka by sie przydala

pasowało by to obrobic przez fachowca, zajeło mi to 30 minut w Corelu, wyjustować, moze jeszcze jakies kolorki forumowe dac ;) , uzyta czcionka to Verdana, rozmiar 50x95

To co dzis rano mi przyszlo do glowy to jeszcze tekst o poradach i assistance dac na sam kociec - pod rabaty. Wtedy po prawej stronie zwolni sie miejsce i mozna by dac logo mitsumaniakow tak po skosie (cos jak przybita pieczatka)

cns80 - 10-10-2008, 07:57

Ta czcionka mi się bardziej podoba :)