Nasze Mi¶ki - Lancer Gti 1.8 4g93
mkm - 22-07-2019, 23:28
Boncky, napisz do Krzyżak - on kiedy¶ zrobił bardzo pomocn± rozpiskę jak regulować wolne.
Ogólnie musisz zmasować wtyczkę za przepustnic±, ustawić TPS-a i ustawić obroty ¶rub± regulacyjn±.
Nie znajdę na szybko, gdzie to było (ani na której stronie manuala się znajduje), więc Krzyżak będzie najszybszy
Osobi¶cie nie robiłem tego jeszcze nigdy w żadnym z moich Coltów - jako¶ się same "uczyły" obrotów
Boncky - 23-07-2019, 08:32
mkm napisał/a: | Boncky, napisz do Krzyżak - on kiedy¶ zrobił bardzo pomocn± rozpiskę jak regulować wolne.
Ogólnie musisz zmasować wtyczkę za przepustnic±, ustawić TPS-a i ustawić obroty ¶rub± regulacyjn±.
Nie znajdę na szybko, gdzie to było (ani na której stronie manuala się znajduje), więc Krzyżak będzie najszybszy
Osobi¶cie nie robiłem tego jeszcze nigdy w żadnym z moich Coltów - jako¶ się same "uczyły" obrotów |
okej,dzięki bardzo, ogólnie obroty sa ok po za t± chwil± jak jest rano zaraz po odpaleniu na ssaniu, s± zdecydowanie za wysokie, jak złapie temp i zejdzie z ssania to jest ok
Krzyzak - 23-07-2019, 12:42
obrotów ssanie nie wyregulujesz
skoro s± tak wysokie jak pisałe¶ mi na PW to może ci±gnie lewe powietrze
możesz wyregulować wolne obroty i wtedy krokowiec ustawiaj±c się na zimnym silniku da niższe obroty ssanie - prawidłowe to ok. 1500 rpm (zim± ciut więcej)
Boncky - 23-07-2019, 19:22
Krzyzak napisał/a: | obrotów ssanie nie wyregulujesz
skoro s± tak wysokie jak pisałe¶ mi na PW to może ci±gnie lewe powietrze
możesz wyregulować wolne obroty i wtedy krokowiec ustawiaj±c się na zimnym silniku da niższe obroty ssanie - prawidłowe to ok. 1500 rpm (zim± ciut więcej) |
https://images91.fotosik.pl/222/c02287808d2fa466med.jpg Górna ¶ruba?
[ Komentarz dodany przez: Bizi78: 23-07-2019, 20:30 ]
Poprawiłem linka bo nie banglał .
Krzyzak - 24-07-2019, 08:31
tak ¶rubka w tej dziurze
|
|
|