To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant 2,5v6,1999r

jacek11 - 08-10-2019, 18:18

abdul napisał/a:
Myślisz, że co najmniej połowę ceny uda Ci się zbić? Bo tyle jest warte to auto.

Myślę,że to jest właśnie realna cena za to auto. Jeszcze nie wiadomo w jakim stanie jest reszta.
Po zdjęciach widać, że rdza mocno się do niego dobiera. Nie wszystko zostało obfocone, więc nie mamy pełnego obrazu stanu podwozia.
Musisz sobie policzyć, ile wydasz na remont, i wtedy będziesz wiedział czy warto. Moim zdaniem nie.

Krzyzak - 08-10-2019, 19:27

Podłoga w miarę OK jak na Galanta :)
Bałbym się tylko wlewu paliwa, chociaż widać tylko kilka cm...

Paweł84 - 08-10-2019, 20:24

Odpuść sobie.
Maciek31 - 08-10-2019, 22:14

Paweł84 napisał/a:
Odpuść sobie.

Wiem wiem odpuszczam ,spokojnie :D

bbandi - 08-10-2019, 23:47

Spód jest w niezłym stanie, kielichy można zrobić bo to jest z góry korozja a nie obwodowo wyspawać i będzie się trzymać latami - mi się trzyma :mrgreen: - później konserwa i jeździsz, jak silnik skrzynia i wnętrze na + to może warto obejrzeć.
Dołożysz do tego a w innym dołożysz do czego innego. Cudów z blacharką nie znajdziesz chyba że dużo wyższe kwoty to może być lepiej.

robertdg - 09-10-2019, 08:32

bbandi napisał/a:
Cudów z blacharką nie znajdziesz chyba że dużo wyższe kwoty to może być lepiej.
Był ostatnio taki jeden z 2002r i za 15tys poszedł od ręki, zdarzaja sie jeszcze takie egzemplarze ale coraz rzadziej
misza116 - 09-10-2019, 08:39

W takim stanie to ja Ci sprzedam za połowę tej ceny, i będziesz miał jeszcze instalację LPG gratis :D

Też go obserwowałem, bo czarny, ale własnie przestałem.

Hugo - 09-10-2019, 10:57

Rura wlewu paliwa do wymiany, sypie się. Lewy przedni amortyzator cieknie, oba do wymiany. Tyle już widać na tych kiepskich zdjęciach podwozia, a co jeszcze wyjdzie... Poza tym podwozie nie wygląda źle, nawet nieźle bym powiedział. Tyle tylko, że nie widać tylnych podłużnic i zapewniam Cię, że jak tylne nadkola są jeszcze w oryginale to pod nakładkami progów przed tylnymi kołami będą dziury..