Carisma - Ogólne - Kupiłem Miska i prosze o kilka rad..
Matejko - 11-04-2007, 21:49
nie dzialajacy spryskiwacz to padnieta pompka
Anonymous - 11-04-2007, 21:55
Jeśli nie lubisz kupowania części przez internet to zamienniki znajdziesz tu: http://www.hipol.pl/index_hipol.html Mają części w dobrych cenach.
Anonymous - 27-04-2007, 11:22
Hej, pomoze mi ktos dobrac sie do zegarka ? probowalem juz 4 razy i nic... moze znajdzie sie ktos z odrobina czasu i checi :]
Anonymous - 27-04-2007, 20:11
Jak się z tym nie uporasz, do daj znać, w poniedziałek siedzę w domu więc spróbujemy coś z tym zrobić.
Z której strony Warszawy jesteś?
Anonymous - 27-04-2007, 20:20
Hej, pl.Hallera,ale pracuje na bielanach wiec daleko do Ciebie nie bede mial Z roboty moge sie wyrwac w kazdej chwili, detale mozemy ustalic na pw. dzieki z gory.
Ps. Wymienilem dzisiaj rozrzad, z tym ze, nie wymienil mi jakiegos napinacza gazowego ? bo stwierdzil,ze jest ok, poza tym pasek i dwie rolki zostaly wymienione. Do czego sluzy ten napinacz i czy rzeczywiscie mozna wymieniac rozrzad bez niego ?
Anonymous - 27-04-2007, 21:06
Napinacz jest raczej hydrauliczny, ale tu ci nic nie pomogę.
Anonymous - 28-04-2007, 10:16
faktycznie hydrauliczny
Czym sie rozni ten
od tego ? Oczywiscie rozni ich cena ale i etykiety sa lekko odmienne. Mozna tym zalac silnik ?
Anonymous - 28-04-2007, 15:19
Parametry mają takie same, ale jak byś nie chciał kupować przez internet to na wylocie z Bielan w stronę Kampinosu (ul. Arkuszowa jest sklep z olejami. Za mobila 1 5W/50 zapłaciłem 145 zł. Wszystko od ręki i raczej oryginalne. (filtr 15 zł)
[ Dodano: 28-04-2007, 15:20 ]
Ul. Arkuszowa 8
Anonymous - 28-04-2007, 15:42
Kupilem ten za 120 pojechalem do zielonki i odebralem osobiscie. Olej zaplombowany w orginalnym pojemniku, data waznosci 07.2011 wiec chyba cena dobra, filtr kupilem za 18 zl jakis japonski. Zabieram sie za wymiane ;]
Ps.Tam na arkuszowej kupowalem kiedys czesci, w takiej duzej hurtowni,ceny dobre i wszystko od reki.
Anonymous - 02-05-2007, 23:23
Ps2.Czujnik od zamknietych/otwartych dzwi rozebralem tylko do pewnego momentu.Zdjalem gume wyciagnalem ze zlacza (i na tym sie skonczylo,to chyba nie jest dalej rozbieralne).Po ponownym zlozeniu dziala tylko swiatlo wewnatrz z "beepera" nadal nici,jak wcisne troszeczke do srodka w pewnym polozeniu odzywa sie sygnal dzwiekowy....?
rozbiera się to nawet na czynniki pierwsze. Trzeba tylko najlepiej przy pomocy kogoś ścisnąć plastikowy włącznik dwoma śrubokrętami i się rozbiera. dalej czyścimy metalową blaszkę (zwykle śniedzieje)i sprężynkę , składamy i działa. Miałem to samo. Pozdro.
|
|
|